Eerste levensjaar van een pup

eerste levensjaar van je pup

Wat een schattige pup! Konden ze maar voor eeuwig en altijd zo klein, fijn en schattig blijven, niet waar? Gelukkig bestaat er een manier om de puppytijd toch enigszins wat stil te zetten. In deze blogpost vertel ik je als mens en hondenfotograaf uit Aalst en heel België precies hoe je het eerste levensjaar van een pup kan vastleggen zodat jij een blijvende hartverwarmende herinnering hebt aan deze zalige – maar helaas oh zo korte – puppy periode.

Leg het eerste levensjaar van je pup vast met een puppyfotopakket

Voor puppies bestaat er een speciaal aanbod, precies omdat deze puppy tijd zo vluchtig, maar daardoor des te waardevoller en kostbaar is! Met het puppy fotopakket krijg je drie fotosessies verspreid over het eerste levens jaar van je pup. Van sessie tot sessie zie je hoe hard je pup veranderd is. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel naar jou toe als baasje. Jullie band groeit elke dag en ook dat zie je terug in de verschillende fotosessies van een puppy pakket.

Puppypakket: foto’s op 2, 6 en 12 maanden

Ideaal gaan de fotosessies door wanneer je pup ongeveer 2, 6 en 12 maanden oud is. Dat is echter geen vereiste. Je kan namelijk ook later instappen in het puppy fotopakket.

Je pup verandert in een oogwenk tijdens het eerste levensjaar van je pup

En net daarom is het zo belangrijk om deze zalige herinnering te koesteren! Met het puppy foto pakket heb je niet alleen prachtige portretfoto’s van je pup, maar ook besteed ik als mens en hondenfotograaf aandacht aan typische puppy details. Overheerlijke details die – ik herhaal het – helaas verdwijnen naarmate je pup een volwassen hond wordt. Denk maar aan het overschot aan vacht, die über zachte puppy buik, of misschien is de kleur van de ogen tijdens de puppytijd helemaal anders. Een weimaraner bijvoorbeeld heeft als pup knalblauwe ogen, maar helaas duurt dat maar even. Wedden dat je wegsmelt als je een jaar later terug kijkt naar deze puppy foto’s?

Bij mens en hondenfotograaf Annelies uit Aalst, Oost Vlaanderen in België krijg je bij elke fotosessie uit het puppy foto pakket uiteraard ook een hele reeks foto’s van hond en baasje. Foto’s met je hond die op een ongeforceerde en ontspannen manier jullie innige band weergeven.

Benieuwd hoe waardevol een puppy fotopakket is? Hieronder toon ik foto’s van dezelfde hond, op verschillende tijdstippen tijdens het eerste levensjaar van de pup.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

eerste levensjaar van je pup
Zenna op 2 maanden leeftijd
eerste levensjaar van je pup
Zenna (rechts) op 8 maanden leeftijd met haar mama (links)
eerste levensjaar van je pup
Zenna op 12 maanden leeftijd

 

Overtuigd van de onschatbare waarde van puppy foto’s? Op deze pagina kan je meer informatie vinden over het puppy fotopakket. Of je kan ook rechtstreeks contact opnemen met mens en hondenfotograaf Annelies uit België.

Instagram: @storiesfromtheheartphotography