Gezinsfotograaf in Aalst, Gent, Brussel en omgeving

Geduldige gezinsfotograaf voor ongedwongen en liefdevolle, ontroerende gezinsfoto’s

Heb jij ook massa’s foto’s van je kinderen en misschien wel van je partner met je kinderen, maar sta je er zelf nooit op? Vind je dan ook niet dat het hoog tijd wordt om daar verandering in te brengen om jullie voltallige gezin mooi op de foto te zetten, precies zoals jullie zijn?

Als gezinsfotograaf leg ik de focus op jullie gezin, op jullie band en jullie interactie met elkaar. Geen stijf gedoe, geen rare poses, geen foto’s waarbij je continu recht in de camera kijkt.

Wat dan wel?

Toffe opdrachtjes, relaxte aanwijzingen om jullie te laten ontspannen en helemaal te laten opgaan in het moment en in elkaar als gezin, zodat jullie vergeten dat jullie een fotograaf erbij hebben.

Als je voor Annelies Huylebroeck kiest als gezinsfotograaf, dan kies je voor gezinsfoto’s waar het plezier en de liefde voor elkaar van afspatten!

Tijdens een gezinsfotoshoot maak ik tijd om portretfoto’s te nemen van elk gezinslid apart, maar ik neem ook liefdevolle foto’s van het hele gezin samen, alle kinderen samen, van elke ouder samen met de kinderen, en ja ook van de ouders samen als jullie even een gezellig romantisch momentje onder elkaar willen.

gezinsfotograaf

Wat krijg je bij mij wel en niet als gezinsfotograaf?

Bij gezinsfotograaf Annelies uit Aalst en omgeving krijg je foto’s in natuurlijke, realistische en heldere kleuren met een bohemian touch waarop jullie spontaan en authentiek staan. Ik help je wel om jullie als gezin zo mooi mogelijk op de foto te krijgen, maar je zult bij mij nooit kramp in je kaken krijgen van geforceerd lachen naar de camera. Ik vraag je nooit om recht in de camera te kijken, tenzij dit een toegevoegde waarde is voor de sfeer die ik met jullie foto’s wil neerzetten.

gezinsfotograaf samen met je hond

Gespecialiseerd in fotografie samen met je hond

Is jullie gezin niet compleet zonder een hond in jullie leven? Ook jouw hond mag uiteraard mee op de foto tijdens een ontspannen fotosessie van jouw gezin, want die is onlosmakelijk verbonden met jullie gezin…   Graag meer informatie over een fotosessie van het hele gezin samen met je hond?

Wat anderen zeggen over gezinsfotograaf Annelies

gezinsfotograaf
Onze eerste kennismaking: Van een klik gesproken👌 Maar wat vooral belangrijk was voor ons was de connectie met onze prachtdochter en Annelies want het was die klik die de foto’s gingen maken voor haar dagje … Alleen draaide het nog wat beter uit … Een warme , ECHTE vriendschap voor het leven ❤️ Pracht locatie voor de shoot , alles top geregeld en samen besproken ! Zoooo dankbaar voor de prachtige foto’s , een pracht herinnering voor het leven!!! 💕💕💕💕 – Michel, Sandy & Lotte

Prijzen

Basispakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • 15 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 

 

€265 incl. btw

Premium pakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • 40 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug)

 

€315 incl.btw

Full pakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • Alle foto’s in HR in online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug)

 

€375 incl. btw

Extra opties:

 • Kostenloos gebruik van een aantal jurken uit mijn Client Closet – vraag ernaar bij jouw boeking.
 • Natuurlijke en flatterende make-up: €35 incl. btw

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

4 + 2 =