Honden Cakesmash Fotoshoot

Honden Cakesmash Fotoshoot

Vier de verjaardag van je hond op een unieke manier

Iedereen kent wel de cakesmash foto’s met een kindje, maar dit kan tijdens een Honden Cakesmash Fotoshoot ook perfect met je hondenkind! Een unieke manier om de verjaardag van je hond te vieren én er een leuke herinnering aan over te houden!

Tijdens deze fotosessie krijgt jouw hond een heerlijke verjaardagstaart voorgeschoteld van Thorr’s Barkery in een natuurlijke setting met gepersonaliseerde decoratie. De taart is volledig gluten- & lactosevrij en is gemaakt op basis van worteltjes en bevat geen vlees. De topping kan ook nog gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen (blauw, groen, geel, roze, wit of beige) als je dat zou willen.

Voor jouw hond de taart mag opeten nemen we eerst wat foto’s van jou en je hond, samen met de taart. Daarna mag jouw hond als beloning op jouw teken de taart volledig verorberen. Dat worden gegarandeerd grappige smulfoto’s!

honden cakesmash fotoshoot
mens en hondenfotograaf puppy fotopakket

Mini of Maxi honden verjaardagsfeestje

Bij de boeking krijg je de keuze uit het Mini of Maxi pakket. Bij beide pakketten zit de taart, de gepersonaliseerde decoratie én de honden cakesmash fotoshoot inbegrepen waar er foto’s van hond en baasje met de taart worden genomen, en ook de cakesmash foto’s. 

Bij het maxi pakket breid je de honden cakesmash fotoshoot nog uit met een fotosessie tussen hond en baasje zónder taart. Dan nemen we eerst foto’s van jullie unieke band samen en nadien maken we alles klaar voor de cakesmash sessie. Als dat geen grote beloning is voor je hond!

Honden cakesmash fotoshoot – praktische info

De honden cakesmash fotosessie gaat door op een plekje in de natuur. Dat kan bij mij thuis in de tuin, bij jou thuis in de tuin of op een andere locatie naar keuze.

Voor kleine hondjes zijn er ook cupcakes mogelijk in plaats van een heuse taart, aan jou de keuze!

Lijkt een honden cakesmash fotoshoot je wel fijn, maar wil je er graag ook enkele hondenvriendjes bij betrekken en er een honden verjaardagsfeestje van maken? Ook dat is mogelijk! Stuur een mailtje naar info@storiesfromtheheart.be en vertel me meer over jouw wensen, zodat ik je een prijs op maat kan bezorgen.

Voor de datum van je honden cakesmash fotoshoot heb je de keuze: ofwel op de dag van de verjaardag van je hond. Dan is het feest op de dag zelf en krijg je de foto’s later. Ofwel enkele weken vóór de verjaardag, zodat je de foto’s kan gebruiken op de verjaardag van je hond.

Hou er wel rekening mee dat je een honden cakesmash fotoshoot minstens 3 weken op voorhand moet boeken, zodat ik op tijd de taart en decoratie kan bestellen.

honden cakesmash fotoshoot

Wat anderen zeggen over mens-en hondenfotograaf Annelies

honden cakesmash fotoshoot

Toen ik jouw hond en baasje foto’s zag, was ik direct verliefd op de speelsheid van jouw foto’s en de liefde tussen mens en dier die je ziet op jouw foto’s.

– Nathalie

Prijzen Honden Cakesmash Fotoshoot

Mini pakket

 • Cakesmash fotosessie
 • Taart/cupcakes en gepersonaliseerde decoratie
 • Alle nabewerking
 • 5 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 
 • Eenvoudig extra foto’s bijbestellen achteraf

 

€125 incl. btw

Maxi pakket

 • Fotosessie hond en baas voorafgaand aan cakesmash fotosessie
 • Cakesmash fotosessie
 • Taart/cupcakes en gepersonaliseerde decoratie
 • Alle nabewerking
 • 15 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 
 • Eenvoudig extra foto’s bijbestellen achteraf

 

€310 incl. btw

Extra opties:

 • Kostenloos gebruik van een aantal jurken uit mijn Client Closet – vraag ernaar bij jouw boeking.
 • Natuurlijke en flatterende make-up: €35 incl. btw

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

13 + 4 =