Koppelshoot in Aalst en heel België

Love shoot voor ontroerende, liefdevolle foto’s precies zoals jullie zijn

Wil jij ook graag de liefde vieren, zomaar omdat het kan, of om een bijzondere reden? Maar komt je haar al recht als je er nog maar aan denkt dat je recht in de camera zou moeten kijken en geforceerd zou moeten lachen “naar het vogeltje”? Geen stijf gedoe of geforceerd lachen naar de camera als je kiest voor een koppelshoot bij fotograaf Annelies Huylebroeck uit Aalst, Gent, Brussel en omgeving. Een fotoshoot bij Stories from the Heart staat voor plezier, spontaniteit, oprechte emotie, tederheid, genieten van het moment en van elkaar. Het is mijn doel en missie om jullie liefdevolle foto’s te bezorgen waarvan jullie meteen zeggen “Ja, dat zijn wij!” of “Ja, typisch ons!” Hoe ik dat aanpak? Simpel, ik geef jullie minimale aanwijzingen zodat jullie kunnen ontspannen en helemaal opgaan in elkaar en in het moment.

koppelshoot
koppelfoto's

Koppelshoot op een prachtige buitenlocatie of Cosy in Home

Voor de love shoot hebben jullie de keuze om koppelfoto’s te nemen op een prachtige locatie in de natuur, of waarom ook niet gezellig bij jullie thuis tijdens een Cosy in Home session. Ik luister graag naar jullie verhaal om samen een gepaste locatie voor jullie fotosessie te vinden.

Huwelijksaanzoek en verlovingsfoto’s

Wist je dat je Stories from the Heart Photography ook kan inschakelen om je huwelijksaanzoek vast te leggen? Oprechte emoties gegarandeerd! Fotograaf Annelies werkt samen met een fantastische weddingplanner Touch of Mint die je kan helpen bij het uitwerken van het concept en de setting van je huwelijksaanzoek. Een love shoot is ook ideaal om verlovingsfoto’s te nemen. Die foto’s kan je dan gebruiken bij de verdere voorbereidingen van je huwelijk. Denk maar aan Save the dates, je huwelijksuitnodigingen, tafelsetting, decoratie in de feestzaal, een gepersonaliseerd gastenboek met jullie verlovingsfoto’s waar je gasten een lieve boodschap kunnen achterlaten. 

koppelfoto's huwelijksaanzoek Rozekensbos

Wat krijg je bij mij wel en niet voor jullie koppelshoot?

Bij fotograaf Annelies uit Aalst en omgeving krijg je foto’s in natuurlijke, realistische en heldere kleuren met een bohemian touch waarop jullie spontaan en authentiek staan. Ik help je wel om jullie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen, maar je zult bij mij nooit kramp in je kaken krijgen van geforceerd lachen naar de camera. Ik vraag je nooit om recht in de camera te kijken, tenzij dit een toegevoegde waarde is voor de sfeer die ik met jullie foto’s wil neerzetten.

koppelshoot met je hond aan zee

Gespecialiseerd in fotografie samen met je hond

Is jullie relatie niet compleet zonder een hond in jullie leven? Ook jouw hond mag uiteraard mee op de foto tijdens een ontspannen en ongedwongen koppelshoot, want die is onlosmakelijk verbonden met jullie liefdesverhaal…   Graag meer informatie over een koppelshoot samen met je hond?

Wat anderen zeggen over een koppelshoot bij Stories from the Heart Photography

koppelshoot
 

 

Annelies is een zeer vlotte meid ! Ze stelt je onmiddellijk op je gemak en neemt op een speelse manier foto’s. En ze zijn prachtig!

– Glenn & Fiona

Prijzen

Basispakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • 15 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 

 

€265 incl. btw

Premium pakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • 40 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug)

 

€315 incl.btw

Full pakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • Alle foto’s in HR in online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug)

 

€375 incl. btw

Extra opties:

 • Kostenloos gebruik van een aantal jurken uit mijn Client Closet – vraag ernaar bij jouw boeking.
 • Natuurlijke en flatterende make-up: €35 incl. btw

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

3 + 8 =