Puppy fotopakket

Puppy fotopakket bij hondenfotograaf in Aalst en heel België

Speciaal fotopakket om het eerste levensjaar van je hond vast te leggen

Als hondenfotograaf hecht ik enorm veel belang aan het vastleggen van herinneringen met je hond. Hun leven is immers veel te kort en de liefde van je hond is daarom het koesteren meer dan waard! En voor een pup is dit al zeker waar! Ze veranderen namelijk niet alleen razendsnel qua uiterlijk, maar ook je band met je pup evolueert enorm. Die innerlijke én uiterlijke evolutie kan je daarom het best vastleggen met een puppy fotopakket van drie fotosessies tijdens het eerste levensjaar van je hond.

puppypakket

Voor wie?

 • Je krijgt binnenkort een pup in huis, of je hebt net een puppy.
 • Meer dan ooit besef je dat de puppytijd niet lang duurt en dat je pup elke dag verandert. Het liefst van al zou je de tijd willen laten stilstaan.
 • Het liefst van al vergeet je niets van die zalige puppytijd en je wil alle details in je opnemen
 • Over een jaar wil je kunnen terugkijken op schattige puppyfoto’s en herinneringen ophalen aan die fantastische puppytijd
 • Voor jou is een pup een verrijking van je leven en misschien wel, net zoals voor mij, je hondenkind
 • Je wil de liefde tussen jou, je hond en je gezin op een natuurlijke en spontane manier vastleggen.

Wat je kan verwachten van het puppy fotopakket

Tijdens het eerste levensjaar van je pup spreken we drie keer af voor een fotosessie samen met je hond. Ideaal is dat rond de 2, 6 en 12 maanden, maar dat is geen must.

Bij elke fotosessie van het puppypakket focus ik me als hondenfotograaf vooral op hoe jullie samen zijn. Naast foto’s van hond en baas samen, neem ik ook de tijd om enkele portretfoto’s van je hond alleen te nemen, en eventueel zelfs wat actiefoto’s van je hond. Voor portret- en actiefoto’s van je hond volgde ik trouwens les bij de bekende hondenfotograaf Claudio Piccoli, en behaalde ik het certificaat “Dog Photography Master”. Een puppy fotopakket zou niet compleet zijn zonder enkele detailfoto’s die typisch zijn voor je pup. Denk maar aan die lompe poten, het overschot aan vel, die fijne geniepige puppytandjes of die megazachte puppybuik… Allemaal dingen die straks compleet veranderen wanneer je hond volwassen is.

Op het einde van de drie fotosessies uit het puppypakket heb je een mooi overzicht van hoe hard jouw pup fysiek is veranderd en hoe jullie band sterker en sterker is geworden.

puppypakket
fotoshoot hond en baas

Mijn aanpak voor schattige puppyfoto’s

Ik hoor je al denken: “Ja maar, mijn pup kent helemaal nog geen commando’s of trucjes”. Laat ik je maar al meteen gerust stellen. Dat hoeft helemaal niet.

Jouw pup hoeft geen commando’s en al zéker geen trucjes te kennen om jullie fotosessies uit het puppypakket te doen slagen. Jij en je pup mogen gewoon jullie spontane zelf zijn en dat levert eenvoudigweg prachtige foto’s op! Tijdens de fotosessies met je hond wordt er op los geknuffeld, geravot en gespeeld. De bedoeling is dat noch jij, noch je pup het gevoel hebben dat jullie moeten poseren voor de camera.

Het is mijn doel en missie als hondenfotograaf om jullie een ontspannen en plezante ervaring te bieden terwijl ik jullie unieke en onvoorwaardelijke band vastleg, precies zoals jullie zijn.

Wat krijg je bij mij wel en niet?

Bij fotograaf Annelies uit Aalst en omgeving krijg je foto’s in natuurlijke, realistische en heldere kleuren met een bohemian touch waarop jullie spontaan en authentiek staan. Ik help je wel om jullie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen, maar je zult bij mij nooit kramp in je kaken krijgen van geforceerd lachen naar de camera. Ik vraag je nooit om recht in de camera te kijken, tenzij dit een toegevoegde waarde is voor de sfeer die ik met jullie foto’s wil neerzetten.

Wist je dat…?

 • Een fotoshoot niet alleen buiten kan plaatsvinden, maar ook thuis, in jullie vertrouwde omgeving? Zo ben je niet afhankelijk van het weer, je hebt alles bij de hand en je pup/hond wordt niet afgeleid door vreemde dieren of mensen en voelt zich comfortabeler in zijn eigen vertrouwde omgeving.
 • Ik een aan aantal jurken gratis ter beschikking stel die je kan aantrekken tijdens de fotosessie? Zo krijg je meer variatie in je beelden én je hoeft niet speciaal voor de fotosessie te gaan shoppen.
 • ik ook een extra optie aanbied waarbij ik voor de fotoshoot een natuurlijke en flatterende make-up verzorg voor een kleine meerprijs? Drie vliegen in één klap : je laat je in de watten leggen, je bent zeker van een make-up die op de foto’s ook flatterend is én je bent meteen opgemaakt voor je avondje uit achteraf!

Prijzen puppy fotopakket

 • Puppypakket met 3 fotosessies
 • Fotosessies op 2, 6 en 12 maanden
 • Focus op hond en gezin + portretfoto’s hond
 • 15 foto’s in totaal (5 foto’s per shoot)
 • Uitbreiding mogelijk naar alle foto’s van de 3 shoots voor € 150 extra (incl. btw)
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 

€425 incl. btw

Extra opties:

 • Kostenloos gebruik van een aantal jurken uit mijn Client Closet – vraag ernaar bij jouw boeking.
 • Natuurlijke en flatterende make-up: €35 incl. btw

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

8 + 10 =