Reviews

Tevreden klanten van Stories from the Heart by Annelies Huylebroeck Photography

fotoshoot met je hond

Leen

Wat voor mij belangrijk was voor een fotoshoot te laten doorgaan met mijn Weimaraner Neymar, was dat het goed zit tussen fotograaf, mens en dier. Dat was ook direct zo. Ik voelde mij op mijn gemak en mijn hond Neymar ook. Er was geen druk, we lieten maar gebeuren. Het resultaat is schitterend geworden. Annelies heeft oog voor detail en dat zie je weer in haar foto’s. Een honden fotograaf die rekening houdt met de klant en haar eigen persoonlijke en professionele inbreng. Een aanrader voor ontspannen en natuurlijke foto’s samen met je hond.

fotoshoot met hond

Lien

De samenwerking met Stories from the Heart by Annelies Huylebroeck Photography verliep super vlot. Snel contact en ook snel concrete afspraken, met alle nodige info! Ook werd er nagedacht over meerdere opties (het weer stak beetje tegen en er moest dus een alternatief gezocht worden). Annelies is enorm spontaan, geduldig en heeft een groot hart voor dieren! We voelden ons meteen op ons gemak bij haar en de resultaten mogen er absoluut zijn! We kijken uit naar deel 2 van onze fotosessie met onze honden ???? 

fotoshoot met je hond

Lieve

Al een tijdje aan het denken om een shoot met onze beide honden te laten nemen. Foto’s van Stories from the Heart Photography gezien waar de liefde tussen hond en baas zo in af te lezen was.Toen was het duidelijk….binnen enkele minuten was de fotoshoot geboekt. Het contact was zo natuurlijk en met het resultaat zijn wij reuzeblij . Ik kan blijven kijken naar onze gezinsfoto’s samen met onze honden. Bedankt Annelies.

“Een aanrader voor ontspannen en natuurlijke foto’s samen met je hond”
Leen

newbornshoot hond

Magalie

Annelies is een heel lieve madam. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Voor onze newbornshoot kwam Annelies van Stories from the Heart Photography bij ons thuis. Alles ging volgens het ritme van onze pasgeboren baby. We zijn heel tevreden over de mooie newborn foto’s. Ook met honden is Annelies super. Blij dat we ook enkele gezinsfoto’s hebben samen met onze baby en hond, onze trouwe viervoeter. ????

zwangerschapsfoto's

Olivier

Op een mooie herfstdag sprak je af met mijn 4 maand oud zwanger vrouwtje. Jullie plannen gingen tot in de detail! De locatie, de lichtinval, de juiste kledij, gadgets, .. er werden zelfs babyschoentjes gekocht om ons prille leven aan te kondigen. Ook de dieren van onze familie werden bij de foto’s betrokken. Toen onze zoon bijna geboren werd, op een koude winterdag, spraken we opnieuw af. De bolle buik van sil en mijn enthousiasme maakten er een perfecte dag van! Toen Jaxx net geboren was, kwam je snel weer naar ons toe met een auto vol accessoires. Jaxx kroelde onder je lens en wij weer fiere ouders! Dus Annelies, de mooiste momenten van ons leven staan op uw camera! Nu breekt de zomer aan en kunnen we niet wachten om opnieuw met je af te spreken om ons nieuwe gezinnetje te vereeuwigen op de foto!

zwangerschapsfotos

Nils & Lorca

Het was voor ons de allereerste keer dat we een fotoshoot deden. Iets wat we normaal niet snel zouden doen, omdat we nu eenmaal zelf niet zo veel foto’s samen (laten) nemen. We wisten dus niet zo goed waar we ons aan moesten verwachten, maar Annelies van Stories from the Heart Photography zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden! Door leuke en spontane opdrachtjes, voelden we ons op geen enkel moment onwennig. Het voelde niet aan als een opgave. Het resultaat mag er ook echt zijn en we zijn enorm tevreden over de zwangerschapsfoto’s . We kunnen Annelies zeker aanraden, zeker als je net als ons nog nooit een shoot hebt gedaan!

“Top fotograaf!”
Kelly

zwangerschapsfoto

Eveline

Een leuke ongedwongen sfeer, ook al heb je nog nooit foto’s laten nemen en ben je wat onwennig … Annelies weet hier wel raad mee en alles komt goed! Heel natuurlijke, prachtige foto’s komen daarvan voort! Bovendien zijn het nooit de typische “studio” foto’s en net dat maakt het voor mij zo leuk!

huwelijksfotograaf Aalst

Fien & Senne

Annelies van Stories from the Heart Photography is een warme madam en een huwelijksfotografe die zich ongelooflijk voorbereidt en tot in de puntjes uitvoert wat afgesproken is. Onze trouwfoto’s zijn een heerlijke herinnering met heldere eerlijke kleuren.

ontspannen fotoshoot op je trouwdag

Hannelore & Wouter

Stories from the Heart by Annelies Huylebroeck Photography maakte een prachtige fotoreportage van ons huwelijk. Onze wens was om zo spontaan mogelijk op onze trouwfoto’s te staan in ons geliefde stukje natuur én daar is huwelijksfotografe Annelies helemaal in geslaagd! Annelies dacht er ook aan om alle details in beeld te brengen tijdens het klaarmaken, tijdens en achteraf. Heel mooie herinneringen aan onze trouwdag. We voelden ons tijdens de fotomomenten op ons huwelijk echt heel ontspannen en we dansten zelfs een stukje van onze openingsdans in de weide, dat gaan we niet snel vergeten! Bedankt om alles zo mooi in beeld te brengen op onze trouwdag ???? Op naar meer! 

“Iets te vieren: huwelijk, zwangerschap, geboorte, verjaardag, jubileum, … Yep, Annelies is the one!”
Silvie