Zwangerschapsfotograaf in Aalst en heel België

Zwangerschap fotograaf in Aalst en heel België

Zwanger… Wauw! Wat een bijzondere tijd… Eentje die het zeker en vast verdient om vastgelegd te worden. Als zwangerschapsfotograaf uit Aalst, Gent, Brussel en omgeving bezorg ik jou een blijvend aandenken aan jouw bolle buik.
zwangerschapsfotograaf
zwangerschapsfotograaf

Werkwijze als zwangerschapsfotograaf

We plannen de shoot in wanneer je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. Boek wel zeker en vast jouw fotosessie op tijd in, zodat je zeker bent van een plekje in mijn agenda.  We trekken samen naar een mooie plek in de natuur. Daar maak ik mooie foto’s van jou alleen, maar ook samen met je partner, je kinderen, en zelfs met je hond of kat erbij. Het héle gezin is welkom op jouw zwangerschapsfotoshoot!

Ik heb een aantal zwangerschapsjurken ter beschikking die je gratis mag gebruiken tijdens de shoot. Vermeld even bij het boeken van je fotosessie dat je daar graag gebruik van wenst te maken, zodat ik ze zeker meeneem op locatie. Uiteraard mag je ook je eigen kledij gebruiken tijdens de fotosessie. Neem ook gerust wat accessoires mee die je graag mee op de foto zou willen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan een echo, babyschoentjes, een knuffeltje,…

Wist je trouwens dat je 40 euro korting krijgt als je meteen ook je newbornshoot vastlegt?

zwangerschapsfotograaf

Wat krijg je bij mij wel en niet als zwangerschapsfotograaf?

Bij zwangerschapsfotograaf Annelies uit Aalst en omgeving krijg je foto’s in natuurlijke, realistische en heldere kleuren met een bohemian touch waarop jullie spontaan en authentiek staan. Ik help je wel om jullie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen, maar je zult bij mij nooit kramp in je kaken krijgen van geforceerd lachen naar de camera. Ik vraag je nooit om recht in de camera te kijken, tenzij dit een toegevoegde waarde is voor de sfeer die ik met jullie foto’s wil neerzetten.

zwangerschapsfotograaf

Gespecialiseerd in fotografie samen met je hond

Is jullie leven niet compleet zonder een hond? Wil je jouw hond ook betrekken bij deze bijzondere tijd in jullie leven? Ook jouw hond mag uiteraard mee op de foto tijdens een ontspannen fotosessie van jouw zwangerschap, want het is heel bijzonder dat jouw hond dit speciale moment kan meemaken.

 

Graag meer informatie over een fotoshoot van je zwangerschap, samen met je hond?

Wat anderen zeggen over zwangerschapsfotograaf Annelies

zwangerschapsfotograaf
Op een mooie herfstdag sprak je af met mijn 4 maand oud zwanger vrouwtje. Jullie plannen gingen tot in de detail! De locatie, de lichtinval, de juiste kledij, gadgets, .. er werden zelfs babyschoentjes gekocht om ons prille leven aan te kondigen. Ook de dieren van onze familie werden bij de foto’s betrokken. Toen onze zoon bijna geboren werd, op een koude winterdag, spraken we opnieuw af. De bolle buik van sil en mijn enthousiasme maakten er een perfecte dag van! Toen Jaxx net geboren was, kwam je snel weer naar ons toe met een auto vol accessoires. Jaxx kroelde onder je lens en wij weer fiere ouders! Dus Annelies, de mooiste momenten van ons leven staan op uw camera! Nu breekt de zomer aan en kunnen we niet wachten om opnieuw met je af te spreken om ons nieuwe gezinnetje te vereeuwigen op de foto!

– Olivier & Silvie

Prijzen

Voor een zwangerschapsfotoshoot betaal je een session fee van €250. Hierin zit o.a. de voorbereiding en de shoot zelf.

Wanneer je je beelden ontvangt, koop je enkel de beelden die je zelf mooi vindt. Je kan foto’s per stuk aankopen aan €25 per stuk óf je kan kiezen voor één van de drie voordelige fotopakketten. De fotopakketten starten aan €250 en omvatten een combinatie van digitale foto’s en printwaarde die je kan besteden om mooie fotoproducten aan te kopen in een hoogwaardige kwaliteit, die je als particulier normaal nooit zou kunnen kopen. 

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

15 + 4 =