Aanbod_Fotograaf_Aalst_Stories from the heart photography_fotoshoot met je hond

Welkom bij Stories from the Heart Photography

Bij Stories from the Heart Photography kan je terecht voor verschillende fotoshoots. Naast huwelijksfotografie ben ik gespecialiseerd in fotoshoots samen met je hond.

Ben je op zoek naar een huwelijksreportage, een fotoshoot van hond en mens, een verlovingsshoot, koppelshoot, zwangerschapsfoto’s, newbornfotos of gezinsfoto’s? Het kan allemaal bij fotograaf Annelies van Stories from the Heart Photography uit Aalst en omgeving.

Kijk rustig even rond in mijn aanbod. Staat jouw idee er niet bij? Stuur me dan zeker even een berichtje, want ook jouw story from the heart is het waard om vastgelegd te worden op foto. Ik help je met alle plezier verder!

foto's met je hond aan zee
Fotoshoot met je hond

Naast enkele portretfoto’s en actiefoto’s van je hond maak ik vooral prachtige, speelse, tedere en liefdevolle foto’s van jou, je gezin sámen met de honden. Jouw hond hoeft geen trucjes te kennen voor een geslaagd resultaat. Tijdens de fotosessie mag jouw hond gewoon hond zijn, waardoor zowel hond als baas volledig ontspannen kunnen zijn. Voor een kleine meerprijs bezorg ik de dogmoms een natuurlijke en flatterende make-up.

huwelijksfoto's kruidtuin leuven
Huwelijksfotografie

Hou je van oprecht ontroerende en hartverwarmende trouwfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren met een bohemian touch zonder dat je het gevoel hebt dat je moet poseren voor de camera? Dan ben ik de perfecte match voor jullie als huwelijksfotograaf!

 

 

Zwangerschapsfoto’s

Laat foto’s maken als blijvende herinnering aan je zwangerschap! Tijdens de zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van jou alleen met je prachtige bolle buik, maar ook samen met je partner en eventueel je andere kinderen en/of huisdier. Ik heb een aantal prachtige fotogenieke zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens de fotosessie!Voor een kleine meerprijs verzorg ik een natuurlijke en flatterende make-up.

 

Newbornfotograaf

In de vertrouwde omgeving bij jullie thuis maak ik foto’s van je pasgeboren baby, volledig op het ritme van je kindje. Uiteraard maken we ook foto’s samen met mama, papa, beide ouders en broertjes of zusjes. Ook jullie huisdieren zijn uiteraard welkom op de foto’s! Voor de kersverse mama’s heb ik een aantal jurken gratis ter beschikking. Voor een kleine meerprijs verzorg ik een natuurlijke en flatterende make-up.

 

 

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

3 + 11 =