Ontdek mijn aanbod

herken jij dit? dan ben ik jouw fotograaf...

Wat kan ik jou bieden?

Bij Stories from the Heart Photography kan je terecht voor verschillende fotoshoots.

Als mens- en hondenfotograaf ben ik gespecialiseerd in fotoshoots samen met je hondenkind. Foto’s waar jullie liefde héél duidelijk op te voelen is.

Niet alleen single dogmoms (and dads) zijn welkom, maar ook dogmoms (and dads) samen met hun partner en gezin, voor quality time momentjes met je hond. Van de spring-in-’t-veld pup, tot jouw senior (of ziek) hondenmaatje waar je eigenlijk het liefst van al nooit afscheid van neemt…

Daarnaast specialiseer ik me om de mijlpalen in het leven van jou als dogmom samen met je hond in beeld te brengen. Denk aan verloving, huwelijk, zwangerschap, newbornfoto’s,…

Ben je op zoek naar een huwelijksreportage, een fotoshoot van hond en mens, een verlovingsshoot, koppelshoot, zwangerschapsfoto’s, newbornfotos of gezinsfoto’s? Het kan allemaal bij fotograaf Annelies van Stories from the Heart Photography uit Aalst en omgeving.

Kijk rustig even rond in mijn aanbod. Staat jouw idee er niet bij? Stuur me dan zeker even een berichtje, want ook jouw story from the heart is het waard om vastgelegd te worden op foto. Ik help je met alle plezier verder!

huwelijksfotograaf, mens en hondenfotograaf, dogmom fotograaf

aanbod

fotoshoot met je hond

Naast enkele ongeposeerde en ongeforceerde portretfoto’s en actiefoto’s van je hond maak ik vooral prachtige, speelse, tedere en liefdevolle foto’s van jou, je gezin sámen met de honden. Jouw hond hoeft geen trucjes te kennen voor een geslaagd resultaat. Tijdens de fotosessie mag jouw hond gewoon hond zijn, waardoor zowel hond als baas volledig ontspannen kunnen zijn.

huwelijksfotografie

Hou je van oprecht ontroerende en hartverwarmende trouwfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren met een bohemian touch zonder dat je het gevoel hebt dat je moet poseren voor de camera? Dan ben ik de perfecte match voor jullie als huwelijksfotograaf!


newbornfotograaf

Bij jullie thuis maak ik foto’s van je pasgeboren baby, volledig op het ritme van je kindje. Uiteraard maken we ook foto’s samen met mama, papa, beide ouders en broertjes of zusjes en eventuele huisdieren! Ook op zoek naar zwangerschapsfoto’s? Boek je zwangerschapshoot in combinatie met je newbornshoot en krijg een mooie korting!

Josseline
Wat was ik en ook mijn partner blij dat we nog foto's van mijn oudste hond Bayko konden maken samen met de jongste hond Semmy. Annelies stelt je gelijk op je gemak. Wat ik zelf heel leuk vind is dat het het geen standaard foto's zijn maar echt spontane foto's. Precies zoals wij dat wilden. Ook de honden waren snel gewend aan haar. Annelies is een echte aanrader als je nog een keer mooie en dierbare foto's van je trouwe viervoeter zou willen.
Tilly & Pieter
Annelies heeft voor ons een huwelijksreportage gedaan (fotoshoot, ceremonie en avondfeest). De samenwerking was bijzonder aangenaam, de voorbereiding verliep supervlot en op de dag zelf zorgde zij ervoor dat we ons heel erg op ons gemak voelden. De foto’s zijn prachtig! Ook van onze familie en vrienden hebben we veel positieve reacties gekregen. Bovendien hebben we het eindresultaat zeer snel ontvangen, de service is gewoon top! Kortom: niet twijfelen, bij Annelies ben je zeker in goede handen!
Eveline
Een leuke ongedwongen sfeer, ook al heb je nog nooit foto’s laten nemen en ben je wat onwennig … Annelies weet hier wel raad mee en alles komt goed! Heel natuurlijke, prachtige foto’s komen daarvan voort! Bovendien zijn het nooit de typische “studio” foto’s en net dat maakt het voor mij zo leuk!