Aanbod_Fotograaf_Aalst_Stories from the heart photography_fotoshoot met je hond

Welkom bij Stories from the Heart Photography

Bij Stories from the Heart Photography kan je terecht voor verschillende fotoshoots. Als mens- en hondenfotograaf ben ik gespecialiseerd in fotoshoots samen met je hondenkind. Foto’s waar jullie liefde héél duidelijk op te voelen is.

Niet alleen single dogmoms (and dads) zijn welkom, maar ook dogmoms (and dads) samen met hun partner en gezin, voor quality time momentjes met je hond. Van de spring-in-’t-veld pup, tot jouw senior (of ziek) hondenmaatje waar je eigenlijk het liefst van al nooit afscheid van neemt…

Daarnaast specialiseer ik me om de mijlpalen in het leven van jou als dogmom samen met je hond in beeld te brengen. Denk aan verloving, huwelijk, zwangerschap, newbornfoto’s,…

Ben je op zoek naar een huwelijksreportage, een fotoshoot van hond en mens, een verlovingsshoot, koppelshoot, zwangerschapsfoto’s, newbornfotos of gezinsfoto’s? Het kan allemaal bij fotograaf Annelies van Stories from the Heart Photography uit Aalst en omgeving.

Kijk rustig even rond in mijn aanbod. Staat jouw idee er niet bij? Stuur me dan zeker even een berichtje, want ook jouw story from the heart is het waard om vastgelegd te worden op foto. Ik help je met alle plezier verder!

fotoshoot hond baas, mens en hondenfotograaf
Fotoshoot met je hond

Naast enkele ongeposeerde en ongeforceerde portretfoto’s en actiefoto’s van je hond maak ik vooral prachtige, speelse, tedere en liefdevolle foto’s van jou, je gezin sámen met de honden. Jouw hond hoeft geen trucjes te kennen voor een geslaagd resultaat. Tijdens de fotosessie mag jouw hond gewoon hond zijn, waardoor zowel hond als baas volledig ontspannen kunnen zijn.

huwelijksfoto's kruidtuin leuven
Huwelijksfotografie

Hou je van oprecht ontroerende en hartverwarmende trouwfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren met een bohemian touch zonder dat je het gevoel hebt dat je moet poseren voor de camera? Dan ben ik de perfecte match voor jullie als huwelijksfotograaf!

 

 

newbornfotograaf Denderhoutem Ninove
Newbornfotograaf

Bij jullie thuis maak ik foto’s van je pasgeboren baby, volledig op het ritme van je kindje. Uiteraard maken we ook foto’s samen met mama, papa, beide ouders en broertjes of zusjes en eventuele huisdieren! Ook op zoek naar zwangerschapsfoto’s? Boek je zwangerschapshoot in combinatie met je newbornshoot en krijg een mooie korting!

 

 

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

8 + 10 =