lifestyle hondenfotografie

Laat je inspireren…

Als je op zoek bent naar een mens- en hondenfotograaf, puppyfotograaf, huwelijksfotograaf, koppelfotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf of gezinsfotograaf, dan kan ik me voorstellen dat je graag een idee krijgt van wat je precies kan verwachten. Hieronder kan je per categorie voorbeeldfoto’s zien van een fotoshoot met je hond, een huwelijk, verlovingsfoto’s, zwangerschapsfoto’s, newbornfoto’s en gezinsfotos.

fotoshoot met je hond

Mens- en hondenfotograaf

Hier laat ik je voorbeelden zien van welk type foto’s je allemaal kan verwachten tijdens een fotoshoot samen met je hond. Zowel portretfoto’s en actiefoto’s van je hond alleen, als ook foto’s van hond en baas, foto’s als koppel of als gezin samen met de hond.

een fotoshoot met je hond

Puppy fotopakket

Benieuwd hoe waardevol het is om de evolutie van je kleine schattige puppy in het eerste levensjaar te laten vastleggen? Bij een puppy fotopakket neem ik foto’s van je hond alleen, maar ook samen met jou en je hele gezin. Zo zie je de uiterlijke evolutie maar ook de evolutie in jullie band en vertrouwen.

huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Als huwelijksfotograaf geef ik al mijn bruidsparen nog een videoslideshow cadeau met muziek. Die deel ik graag met jou. Daarin krijg je een mooi overzicht van hoe een huwelijksreportage er bij mij uitziet vanaf de opmaak van de bruid tot het avondfeest.

huwelijksaanzoek

Koppelshoot en verlovingsfoto’s

Je partner heeft misschien niet zo heel veel zin om een fotoshoot te doen, maar je zal zien dat ik de focus op jullie leg en jullie zeker en vast niet stijf en geforceerd laat lachen naar de camera. We gaan voor plezier en spontane emoties!

zwangerschapsfotograaf

Zwangerschapsfotograaf

Beelden van jou met je prachtige bolle buik, ook samen met je partner en eventueel met je andere kinderen en huisdier! Je kan een paar mooie zwangerschapsjurken van me lenen.

newbornfotograaf

Newbornfotograaf

Ik neem foto’s van je pasgeboren baby bij je thuis. Uiteraard krijg je ook foto’s samen met mama, papa, beide ouders, en eventueel met broer/zus of jullie huisdier.

gezinsfotograaf

Gezinsfotograaf

Gezinsfoto’s bij mij zijn allesbehalve saai! We maken er een tof moment van om iedereen mooi op de foto te krijgen. Ook je hond is uiteraard welkom!