lifestyle hondenfotografie

Laat je inspireren…

Als je op zoek bent naar een mens- en hondenfotograaf, puppyfotograaf, huwelijksfotograaf, koppelfotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf of gezinsfotograaf, dan kan ik me voorstellen dat je graag een idee krijgt van wat je precies kan verwachten. Hieronder kan je per categorie voorbeeldfoto’s zien van een fotoshoot met je hond, een huwelijk, verlovingsfoto’s, zwangerschapsfoto’s, newbornfoto’s en gezinsfotos.

fotoshoot met je hond

Mens- en hondenfotograaf

Hier laat ik je voorbeelden zien van welk type foto’s je allemaal kan verwachten tijdens een fotoshoot samen met je hond. Zowel portretfoto’s en actiefoto’s van je hond alleen, als ook foto’s van hond en baas, foto’s als koppel of als gezin samen met de hond.

huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Als huwelijksfotograaf geef ik al mijn bruidsparen nog een videoslideshow cadeau met muziek. Die deel ik graag met jou. Daarin krijg je een mooi overzicht van hoe een huwelijksreportage er bij mij uitziet vanaf de opmaak van de bruid tot het avondfeest.

zwangerschapsfotograaf

Zwangerschapsfotograaf

Beelden van jou met je prachtige bolle buik, ook samen met je partner en eventueel met je andere kinderen en huisdier! Je kan een paar mooie zwangerschapsjurken van me lenen.

newbornfotograaf

Newbornfotograaf

Ik neem foto’s van je pasgeboren baby bij je thuis. Uiteraard krijg je ook foto’s samen met mama, papa, beide ouders, en eventueel met broer/zus of jullie huisdier.