huwelijksfotograaf
Leuven

trouwfotograaf voor spontane en liefdevolle foto's
Gespecialiseerd in trouwfoto's met je hondenkind

Trouwfotograaf in Leuven en omgeving

Jullie zijn verloofd, proficiat! Voor een van de mooiste dagen uit jullie leven zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf die jullie op een natuurlijke, spontane en ongedwongen manier niet alleen de mooiste, maar ook liefdevolle en tedere trouwfoto’s kan bezorgen. Dan ben je bij trouwfotograaf Annelies Huylebroeck in Leuven en omgeving zeker en vast aan het juiste adres!

Hou je niet van stijve familiefoto’s? Dat komt goed uit, ik ook niet. Als trouwfotograaf in Leuven heb ik zeker en vast ook aandacht voor de traditionele familiefoto’s, maar ik zorg ook altijd voor ludieke groepsfoto’s. Jullie trouwdag is een dag vol liefde en plezier, en dat mag je zeker ook terug zien in de groepsfoto’s!

Kies je voor Stories from the Heart als jullie huwelijksfotograaf? Dan kies je voor spontane, pure, ongedwongen en ontroerende trouwfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren.

ME AND YOU (+ THE DOGS!)​

huwelijksfotograaf Brussel, trouwfotograaf Brussel, huwelijksfotograaf Aalst, trouwfotograaf Aalst, huwelijksfotograaf Erpe-Mere, trouwfotograaf Erpe-Mere, huwelijksfotograaf Gent, trouwfotograaf Gent, huwelijksfotograaf Wetteren, trouwfotograaf Wetteren, huwelijksfotograaf Antwerpen, trouwfotograaf Antwerpen, huwelijksfotograaf Brugge, trouwfotograaf Brugge, huwelijksfotograaf Leuven, trouwfotograaf Leuven, huwelijksfotograaf Dendermonde, trouwfotograaf Dendermonde, huwelijksfotograaf Mechelen, trouwfotograaf Mechelen, trouwfotos met hond, trouwfotograaf hond

hondvriendelijk

Mijn grootste troef als trouwfotograaf voor bruidsparen met honden is dat ik gespecialiseerd ben in mens- en hondenfotografie en ten volle besef dat het heel bijzonder is om je trouwdag met je hond te kunnen delen. Ook op een van de mooiste dagen van je leven kan ik jullie unieke band met jullie hond op een ontspannen manier vastleggen, zonder dat je bang moet zijn voor vlekken op je jurk.

huwelijksfotograaf Brussel, trouwfotograaf Brussel, huwelijksfotograaf Aalst, trouwfotograaf Aalst, huwelijksfotograaf Erpe-Mere, trouwfotograaf Erpe-Mere, huwelijksfotograaf Gent, trouwfotograaf Gent, huwelijksfotograaf Wetteren, trouwfotograaf Wetteren, huwelijksfotograaf Antwerpen, trouwfotograaf Antwerpen, huwelijksfotograaf Brugge, trouwfotograaf Brugge, huwelijksfotograaf Leuven, trouwfotograaf Leuven, huwelijksfotograaf Dendermonde, trouwfotograaf Dendermonde, huwelijksfotograaf Mechelen, trouwfotograaf Mechelen, trouwfotograaf Schilde, huwelijksfotograaf Schilde

natuurlijk & helder​

Mijn foto’s worden met de grootste zorg tot in de puntjes afgewerkt waarbij ik oog heb voor natuurlijke, realistische en heldere kleuren. Jij wil toch ook de kleur van het pak van je man terugzien op de foto’s precies zoals het in het echt was?!

huwelijksfotograaf Brussel, trouwfotograaf Brussel, huwelijksfotograaf Aalst, trouwfotograaf Aalst, huwelijksfotograaf Erpe-Mere, trouwfotograaf Erpe-Mere, huwelijksfotograaf Gent, trouwfotograaf Gent, huwelijksfotograaf Wetteren, trouwfotograaf Wetteren, huwelijksfotograaf Antwerpen, trouwfotograaf Antwerpen, huwelijksfotograaf Brugge, trouwfotograaf Brugge, huwelijksfotograaf Leuven, trouwfotograaf Leuven, huwelijksfotograaf Dendermonde, trouwfotograaf Dendermonde, huwelijksfotograaf Mechelen, trouwfotograaf Mechelen

spontaan & liefdevol

Ik geef je subtiele aanwijzingen zodat jullie volledig in elkaar kunnen opgaan tijdens de fotosessie waardoor jullie spontaan, liefdevol, teder en authentiek op de foto staan. Mijn aanpak werkt gegarandeerd bij iedereen, ook bij wie van zichzelf zegt niet fotogeniek te zijn!

wauw-effect

Ieder bruidspaar verdient adembenemende trouwfoto’s. Die krijg je niet alleen door gebruik te maken van het natuurlijk licht. Ik beheers heel wat flitstechnieken om jullie trouwfoto’s met een wauw-effect te bezorgen en de romantische sfeer van je openingsdans perfect vast te leggen.

prijzen huwelijksfotograaf

Met een standaard huwelijksreportage van 6 aaneengesloten uren kan je een van de mooiste dagen van je leven keer op keer opnieuw beleven. Deze investering in je levenslange waardevolle herinneringen die verschillende generaties meegaan boek je al vanaf €2250, inclusief btw, vervoer binnen België, mini-album en printwaarde.

Voor alle informatie en meer prijzen kan je hieronder de gratis trouwbrochure aanvragen. Hierin geef ik je trouwens ook nog wat tips om als dogmom bride je hond op je huwelijk te betrekken!

huwelijksfotograaf Brussel, trouwfotograaf Brussel, huwelijksfotograaf Aalst, trouwfotograaf Aalst, huwelijksfotograaf Erpe-Mere, trouwfotograaf Erpe-Mere, huwelijksfotograaf Gent, trouwfotograaf Gent, huwelijksfotograaf Wetteren, trouwfotograaf Wetteren, huwelijksfotograaf Antwerpen, trouwfotograaf Antwerpen, huwelijksfotograaf Brugge, trouwfotograaf Brugge, huwelijksfotograaf Leuven, trouwfotograaf Leuven, huwelijksfotograaf Dendermonde, trouwfotograaf Dendermonde, huwelijksfotograaf Mechelen, trouwfotograaf Mechelen

Wat klanten zeggen over trouwfotograaf annelies uit Leuven

kelly Fermon

Beoordeeld op: 12-05-2024

Ik had me ingeschreven voor de dogmom photoshoot met mijn 2 honden. Ik zat vol twijfel of mijn 12 jarige heel angstige adoptiehond dit wel leuk zou vinden en had al meermaals aangegeven dat ik niet zeker was dat ik haar zou meenemen. Annelies stelde me meteen gerust dat ze de hond niet gedwongen zou worden om te poseren en we wel zouden zien waar ze haar zelf goed zou bij voelen. Dit heeft ervoor...
Lees volledige ervaring.

Julie Adam

Beoordeeld op: 11-05-2024

In augustus 2022 vroeg mijn lief (ondertussen man) mij ten huwelijk. Beiden poseren we absoluut niet graag. Ik startte dus vroeg aan mijn zoektocht voor een gepaste fotograaf/fotografe, omdat ik echt iemand wou die bij ons zou passen en klikken. Wij hebben een hond dat we beschouwen als ons kind, dus naast het niet zo fotogeniek zijn wouden we ook iemand die overweg kon met onze grootste...
Lees volledige ervaring.

Chloë Dupont

Beoordeeld op: 09-05-2024

Na het lezen van een aangrijpend krantenartikel over Annelies en haar straathondje die ze tijdens een reis leerde kennen, besloot ik haar te volgen op Instagram, omdat haar verhaal me zo aangreep en toonde wat voor een hart voor dieren ze heeft. Vanaf dat moment zag ik steeds mooie, ontroerende foto’s passeren, waarbij de band tussen baasje en hond prachtig vastgelegd wordt. Toen de aankondiging...
Lees volledige ervaring.

Ben je op zoek naar een ervaren huwelijksfotograaf in Leuven die niet alleen prachtige foto’s levert, maar ook een naadloze en aangename ervaring biedt op jullie speciale dag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als trouwfotograaf in Leuven begrijp ik het belang van het vastleggen van elk emotioneel moment en belangrijk detail, terwijl ik tegelijkertijd de natuurlijke flow van jullie trouwdag respecteer en versterk.

Mijn persoonlijke en op maat gemaakte benadering van huwelijksfotografie zorgt ervoor dat jullie trouwfoto’s niet alleen prachtig zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van jullie unieke liefdesverhaal in Leuven. Ik geloof sterk in het opbouwen van een goede band met mijn klanten. Op die manier kan ik hun visie volledig begrijpen en hun verwachtingen overtreffen.

Trouwfotograaf in Leuven

Door mijn ervaring als huwelijksfotograaf in Leuven heb ik geleerd hoe ik discreet en effectief kan werken. Daardoor kunnen jullie ontspannen en genieten van jullie trouwdag terwijl ik elk belangrijk moment vastleg. Met open communicatie en transparantie vanaf ons eerste gesprek, zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen en vertrouwen hebben in het hele proces.

Jullie huwelijksdag in Leuven is een aaneenschakeling van kostbare momenten die alleen in herinneringen en foto’s blijven voortbestaan. Als jullie huwelijksfotograaf in Leuven ben ik toegewijd aan het vastleggen van deze momenten met de hoogste zorg en aandacht voor detail. Zo worden jullie trouwfoto’s tijdloze herinneringen  die jullie telkens weer terugbrengen naar de vreugde en liefde van jullie huwelijksdag. Met mijn focus op het vastleggen van jullie liefdesverhaal in Leuven, ben ik de ideale keuze voor trouwkoppels die op zoek zijn naar een betrouwbare en gepassioneerde huwelijksfotograaf in deze prachtige stad.

Zullen we foto’s gaan nemen? Bijvoorbeeld in de Kruidtuin Leuven, het Kasteel van Arenberg, Museum M of de Vaartkom? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.