Communiefoto’s Cultuurfabriek Ronse

communiefoto's cultuurfabriek ronse

Doet jouw zoon of dochter zijn eerste of plechtige communie of vieren jullie dit jaar een lentefeest? Zijn jullie voor de communiefoto’s of lentefeestfoto’s nog op zoek naar een unieke en originele locatie? Dan zijn communiefoto’s in de Cultuurfabriek in Ronse, Oost-Vlaanderen, misschien wel iets voor jullie! In deze blog vertel ik je meer over deze locatie en toon ik enkele communiefoto’s die ik hier als fotograaf uit Aalst heb genomen.

Communiefoto’s Cultuurfabriek Ronse

De cultuurfabriek in Ronse, Oost-Vlaanderen, is een prachtige oude textielfabriek die met respect voor de originele staat werd gerestaureerd. Nu doet de locatie dienst als unieke plek voor privé- en bedrijfsevenementen en culturele activiteiten. De eigenaresse Catherine is een zeer warme en vriendelijke vrouw die graag samen met je meedenkt om jouw idee in de Cultuurfabriek tot uiting te brengen. Naast de prachtige oude fabriekslocatie is er ook een prachtige tuin met vijver en als kers op de taart bevindt deze fabriek zich niet ver van het mooie Muziekbos te Ronse.

De ouders van L. waren op zoek naar een oude fabriek om de communiefoto’s te laten nemen. Een hele opgave om een dergelijke locatie te vinden in België maar toen ik hen foto’s liet zien van de Cultuurfabriek te Ronse was het liefde op het eerste gezicht. We huurden de locatie voor een uur en trokken daarna zelfs nog naar het Muziekbos Ronse waar op dat moment de prachtige paarse boshyacinthen in bloei stonden. De communiefoto’s in het Muziekbos Ronse bewaar ik graag voor een latere blogpost.

Geniet hieronder mee van de communiefoto’s in de Cultuurfabriek te Ronse, in de Zwalmstreek te Oost-Vlaanderen en laat je inspireren.

Ben jij nog op zoek naar een fotograaf voor de communiefoto’s of lentefeestfoto’s van jouw zoon of dochter? Aarzel dan niet om me te contacteren.

 

communiefoto's Cultuurfabriek Ronse communiefoto's Cultuurfabriek Ronsecommuniefoto's Cultuurfabriek Ronse communiefoto's Cultuurfabriek Ronse communiefoto's Cultuurfabriek Ronsecommuniefoto's Cultuurfabriek Ronse communiefoto's Cultuurfabriek Ronsecommuniefoto's Cultuurfabriek Ronse communiefoto's Cultuurfabriek Ronse communiefoto's Cultuurfabriek Ronse