Fotoshoot boeken

Fotoshoot boeken bij Stories from the Heart by Annelies Huylebroeck Photography

Wil je een fotoshoot boeken in Aalst? Misschien heb je wel iets te vieren en wil je daar graag een blijvende herinnering van? Ben je zwanger of pas bevallen en wil je niets van deze magische tijd vergeten? Die bolle buik, kleine teentjes en vingertjes,… het duurt allemaal maar even!

Ben je verloofd en wil je dat gelukzalige gevoel met me delen tijdens een fotoshoot? Of misschien wil je die foto’s wel gebruiken om jullie huwelijksuitnodigingen te versturen?

Nog béter…! Je bent nog op zoek naar een origineel huwelijksaanzoek? Ook daarbij kan ik je helpen met een fotoshoot. Dan sla je zelfs twee vliegen in één klap: je legt meteen de emotionele reactie van je aanstaande vast (hello story from the heart!) én je hebt meteen verlovingsfoto’s die je later nog bij je huwelijksvoorbereidingen kan gebruiken.

Of misschien heb je wel een pup in huis en wil je die schattige momenten vereeuwigen…?

Of misschien is je trouwe viervoeter al wat ouder en besef je dat er ooit een dag komt waarop jullie afscheid moeten nemen…?

Aarzel. Niet. Langer! Boek die fotoshoot in Aalst omgeving NU in. Weet je niet precies hoe? Wel, ik loods je hieronder door het boekingsproces heen.

fotoshoot Aalst

Vul het contactformulier in en ik mail je terug

Ben je overtuigd van de waarde van mooie foto’s en wil je graag jouw moment vastleggen? Dat kan heel eenvoudig, door hier het contactformulier in te vullen. Dan kom je automatisch in mijn mailbox terecht en ik neem contact met je op om een datum te prikken.

Kies je pakket

Eens we een datum hebben geprikt, maak je een keuze uit de verschillende pakketten.

Voor een standaard fotoshoot (gezin, koppel, zwangerschap, newborn, samen met je huisdier of portret) heb je de keuze uit het basis-, premium en full pakket. Hier  vind je de exacte inhoud en prijzen van elk pakket.

Je kan uiteraard bij de boeking kiezen voor het basispakket en later nog voor een uitbreiding kiezen naar het premium of het full pakket. Je krijgt namelijk alle geselecteerde foto’s te zien waaruit je zelf je keuze mag maken.

Enkele tips voor de fotoshoot in Aalst en omgeving

Uiteraard zit je nog met een aantal vragen rond hoe de shoot precies zal verlopen en hoe je je daarop het beste kan voorbereiden. Geen paniek, ik help je ook voorafgaand aan de shoot om het beste resultaat te bekomen. We bespreken samen de locatie van de fotoshoot en ik geef je tips over wat je kan aantrekken, en wat je zeker niet mag vergeten mee te nemen.

Een relaxte fotoshoot in Aalst en omgeving

Op de dag van je fotoshoot stel ik alles in het werk om jullie zo een relaxed mogelijke fotoshoot te bezorgen. Ik wil dat je je écht op je gemak voelt, dat je jezelf durft zijn. We praten over van alles en nog wat, een lach hier en een zwans daar, en ondertussen stuur ik jullie aan om de mooiste momenten vast te leggen. Geen geforceerde poses of lachen naar de camera, gewoon jullie zoals jullie zijn. Ik durf zelfs te wedden dat je op een gegeven moment vergeet dat er een camera op je gericht staat!

Online galerij

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beelden waaruit jullie kunnen kiezen. Het aantal foto’s dat jullie uiteindelijk krijgen in jullie online galerij is afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen. Op dit moment kan je dus ook nog kiezen voor een uitbreiding om meer foto’s te krijgen dan er oorspronkelijk in je gekozen pakket inbegrepen zaten.

Als al jouw foto’s klaar zijn krijg je een mooie online galerij, waarin je de beelden kan downloaden. Ik raad je zeker aan om die zo snel mogelijk te downloaden, want ik hou je beelden slechts 2 jaar bij! Zonde als je je foto’s zou kwijtraken, toch?!

Je kan deze online galerij ook delen met vrienden en familie, maar alleen jij kan de foto’s downloaden. Zo behoudt je altijd de controle over wie je beelden kan bezitten.

Als je voor het Full pakket gekozen had, dan krijg je er ook nog een mini-album bij. Je mag zelf kiezen welke foto’s je in je album wil terugzien. Dat kan eenvoudig door je favoriete foto’s uit de online galerij aan te duiden met het hartje.

Wist je trouwens ook dat er aan je galerij een shop is gekoppeld? Je kan een aantal fotoproducten bestellen van jouw foto’s en die krijg je dan thuis geleverd. Handig, toch!? En zo doe je je foto’s alle eer aan. Foto’s komen beter tot hun recht aan je muur bijvoorbeeld dan op je harde schijf die stof ligt te vergaren, vind je ook niet?

fotoshoot Aalst

Laat een review achter en maak kans op een cadeaubon

Vond je het leuk om mij als je fotograaf te hebben? Ben je helemaal hoteldebotel van je foto’s? Wil je dan nog een paar minuutjes de tijd nemen om een review te schrijven voor mij? Daar help je me énorm mee verder! Reviews zijn enorm waardevol en wie een review achterlaat ben ik heel erg dankbaar. Daarom verloot ik iedere 6 maanden een cadeaubon ter waarde van 50 euro onder wie een review heeft achtergelaten. Eens je een review hebt achtergelaten blijf je dus kans maken op de cadeaubon, ook na meerdere lotingen. Bij de aflevering van je online galerij krijg je dus sowieso die vraag van mij, met deze link waar je je review kan plaatsen. Dikke merci alvast!

Voilà, in een notendop heb ik je doorheen het boekingsproces geloodst. Als je toch nog vragen hebt, of je wil graag een fotoshoot in Aalst boeken of weten of ik op een bepaalde datum nog beschikbaar ben: