Huwelijksfotograaf Aalst kennismakingsgesprek

Huwelijksfotograaf Aalst

Huwelijksfotograaf Aalst, boek je vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer je contact opneemt met mij als huwelijksfotograaf Aalst om meer informatie te krijgen over huwelijksreportages vraag ik standaard om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik zeg altijd dat ik per slot van rekening toch een hele dag aan je zijde loop op één van je belangrijkste en mooiste dagen uit je leven. Dan is het belangrijk dat we ons goed voelen bij elkaar. Zowel jullie moeten een goed gevoel hebben over mij als je huwelijksfotograaf in Aalst en omgeving als ik over jullie als bruidspaar. Is die wederzijdse klik er niet, dan beslissen we beter dat onze wegen scheiden, want dat zie je So-Wie-So terug in je foto’s, het vertrouwen en wederzijds respect!

huwelijksfotograaf Aalst

Live of virtueel

Liefst van al plan ik een kennismakingsgesprek in waarbij we elkaar ook écht ontmoeten. We pakken samen een terrasje of spreken ergens anders af. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de afstand te groot is – of nu met corona – dat het interessanter is om elkaar virtueel te ontmoeten. Ook dat is mogelijk. Dan plannen we samen een Zoomcall in.

Vrijblijvend gesprek met huwelijksfotograaf Aalst

Laat me één ding duidelijk stellen: het is niet omdat je een kennismakingsgesprek met me inboekt dat je ook verplicht bent om mij als huwelijksfotograaf uit Aalst te boeken. Nogmaals, ik vind het superbelangrijk dat we een wederzijdse klik hebben met elkaar zodat ik jullie mooie dag ook mooi kan vastleggen. En dáár draait het om in een kennismakingsgesprek.

Géén standaard verkoperspraatje

Uiteraard gaan we de verschillende mogelijkheden bespreken, maar die komen pas later in het gesprek aan bod. Mijn focus? Ik wil jullie vooral leren kennen en ik wil ook dat jullie míj leren kennen en dat jullie een beter idee krijgen van mijn persoonlijkheid, zodat jullie kunnen uitmaken of ik bij jullie pas op jullie huwelijksdag als fotograaf. Jullie hoeven dus zeker niet bang te zijn dat ik jullie vanalles en nog wat ga aansmeren in dat kennismakingsgesprek.

Je kan al je vragen op me afvuren als huwelijksfotograaf in Aalst en omgeving

Ook al ben ik geen weddingplanner (schoenmaker blijf bij je leest!), toch kan ik je als huwelijksfotograaf wat tips meegeven waar je rekening mee kan houden tijdens jullie huwelijksvoorbereidingen en het opmaken van je planning. Hoeveel tijd moet je voorzien voor de fotoshoot? Wat doen we bij slecht weer? Waar moet je op letten als je een locatie kiest? Kan ik een bepaalde huwelijksleverancier aanraden waarmee ik al heb samengewerkt? Al die zaken en nog zoveel meer bespreek ik graag met jullie tijdens ons kennismakingsgesprek.

Benieuwd geworden naar wat trouwfotos voorbeelden? Check dan zeker even mijn portfolio als huwelijksfotograaf.

Wil je je vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te weten te komen of ik voor jullie de perfecte match kan zijn als huwelijksfotograaf Aalst?