The Best of 2021

huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf Aalst met je hond

Huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf Aalst met je hond

Als huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf in Aalst die het fantastisch vindt om ook fotos te nemen samen met je hond heb ik in 2021 zoveel mooi spontane fotos mogen maken tijdens de fotoshoots bij Stories from the Heart Photography! Gezinsfoto’s, koppelfoto’s, zwangerschapsfoto’s, newborn foto’s, fotos met je hond, huwelijksfoto’s, communiefoto’s, puppy fotos, … Noem maar op!

Wil jij ook spontane en ongedwongen foto’s laten maken van jou en je geliefden, zomaar of voor een uniek moment in je leven vast te leggen? Dan ben je bij Stories from the Heart photography op de juiste plaats om een gezinsshoot, koppelshoot, zwangerschapshoot, newborn shoot, honden shoot of huwelijksreportage te boeken!

Maar goed…

Het jaar zit er weeral bijna op. ’t Is weer voorbij gevlogen, vind je zelf ook niet? Een jaar waarin ik prachtige gezinnen heb leren kennen, schattige puppies heb geknuffeld en veel, héél veel liefde heb mogen fotograferen.

Toen ik deze fotos nam en toen ik achteraf de fotos aan het bewerken was, betrapte ik mezelf erop dat ik continu met een smile op mijn gezicht zat… Dat bracht me op het volgende idee!

Ik wil je graag meenemen door enkele van de mooiste foto’s van 2021.

Geniet. En Smile 🙂

 

Heb jij mooie plannen in 2022 waar je Annelies Huylebroeck graag bij wilt als fotograaf? Neem dan contact op en boek Stories from the Heart Photography als je fotograaf uit Aalst!