Huwelijksfoto’s Kruidtuin Leuven

Jullie gaan trouwen. Proficiat! En bij een huwelijk horen ongetwijfeld ook sprookjesachtige romantische huwelijksfoto’s op een prachtige locatie in het groen. Alleen, waar begin je je zoektocht naar de perfecte locatie voor je trouwfotos in België? Als huwelijksfotografe uit Aalst heb ik mijn eigen favoriete plekjes en de Kruidtuin in Leuven is daar één van. In deze blog vertel ik je meer over deze prachtige locatie en toon ik je voorbeelden van huwelijksfoto’s in Kruidtuin Leuven.

Huwelijksfoto’s Kruidtuin Leuven

Ik wou al heel lang trouwfotos maken in de Kruidtuin in Leuven en toen ik het huwelijk mocht fotograferen van R&E uit Leuven stelde ik aan het bruidspaar voor om de huwelijksfoto’s in de Kruidtuin in Leuven te nemen. Ze waren meteen laaiend enthousiast over deze locatie die heel wat variatie oplevert in de beelden. Denk hierbij aan een tropische serre, waterpartijen, gezellige hoekjes met een mooie houten bank, heel veel groen, prachtige bomen en bloemen, kassen, enzovoort!

Ben jij nog op zoek naar een trouwfotograaf? Aarzel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen en om een kennismakingsgesprek in te plannen om te weten te komen of ik de ideale huwelijksfotograaf zou zijn om jullie trouwdag te fotograferen.

We willen een kennismakingsgesprek met jou als huwelijksfotograaf

huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuvenhuwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuvenhuwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven huwelijksfoto's kruidtuin leuven

We willen jou als huwelijksfotograaf boeken

Honden cake smash

Honden cake smash

Je hond is bijna jarig en je bent op zoek naar een originele manier om zijn of haar verjaardag te vieren! Je beseft...

0 reacties