Dogmom days - vier jouw eigen moedertjesdag

Verwen jezelf met een mini fotoshoot met je hondenkind

Ja, zo een fantastisch lieve dogmom zoals jij verdient dat…

Brazil
Brazil
@world.of.bali.rio
Read More
Als dog mom zijn mijn honden net mijn kinderen en maak ik enorm veel foto's van ze, maar foto's samen komt er niet al te vaak van. Daarom hebben we gekozen voor een dog mom fotoshoot voor waardevolle foto's van ons samen.
mens en hondenfotograaf Aalst, gent, brussel, belgie

Jij verdient je eigen moedertjesdag...

Een dag waarop het joùw time is om te shinen (samen met je hondenkind natuurlijk) om de fantastisch lieve en toegewijde dogmom die je dag in, dag uit bent. Hoog tijd dus dat we jouw unieke band met je hondenkind in de bloemetjes zetten. 

mens en hondenfotograaf Aalst, gent, brussel, belgie

Een eerbetoon aan jou als hondenmama

De Dogmom Days-minifotoshoot is niet zomaar een fotoshoot; het is een eerbetoon aan jou als hondenmama. Jij, die onvoorwaardelijke liefde geeft, vreugde deelt en elke dag opnieuw bewijst dat je niet alleen mama kan zijn van een kind, maar ook van je allerliefste hond(en). 

mens en hondenfotograaf Aalst, gent, brussel, belgie

want jouw hond is niet maar een hond...

Speciaal voor jou heb ik de Dogmom Days opgezet, omdat jouw hond niet mààr een hond is. Nee, jouw hond is als jouw kind… En terecht!

Stel je eens voor...

Een ‘wereld’ waarin elke dogmom wordt omarmd zonder oordeel, waar liefde voor je hond alsof het je eigen kind is als ‘normaal’ wordt beschouwd en jij je gezien en gewaardeerd voelt, en dat je voelt dat je er gewoon mag zijn als dogmom.

Wel zo’n ‘wereld’ wil ik voor jou creëren op The Dogmom Days, omdat ik jouw liefde voor jouw hond maar al te goed begrijp.

Jouw dogmom journey

Laat me je meenemen op een fantastische journey die al jouw verwachtingen overtreft… 

Van "ow shit, dit is buiten mijn comfort zone"

Ik begrijp dat het eng kan aanvoelen om een fotosessie met je hond te boeken. Misschien heb je er weinig vertrouwen in dat jouw hond op dat moment naar jou gaat willen luisteren, of misschien voel je je zelf onzeker voor de camera… Om die twijfels en onzekerheden maximaal bij jou weg te werken krijg jij van mij een gids toegestuurd met tips en tricks om er samen zoveel mogelijk uit te halen en succes te garanderen.

naar "oké, dit is misschien toch zo erg niet als ik had gedacht"

Op jouw moedertjesdag laat ik je voelen dat jij er als dogmom werkelijk toe doet en stel ik je volledig op je gemak. Ik begeleid je doorheen de hele sessie en laat je nooit, never, jamais aan je lot over. Samen met je hond maken we er een ontspannen ervaring van, want niets moet en alles mag op dat moment! We go with the flow en dan ontstaan de mooiste resultaten vanzelf! Trust me, it’s magic!

en uiteindelijk naar tranen van geluk en "Woooow, zijn wij dit?!"

De kans is heel groot dat je een traantje (of twee, drie,…) zal wegpinken wanneer ik je de foto’s voor de eerste keer ga tonen. Foto’s die je stoutste verwachtingen overtreffen en die je instant een endorfineboost zullen geven, omdat jij zò blij bent dat jij je dit ein-de-lijk hebt gegund.

meet your photographer (and her dogs ;-))

Hey, ik ben Annelies, mama van twee kinderen…  die me altijd begroeten met een kwispelende staart en die er altijd in slagen om de beste zonnige plekjes in huis te vinden. Let me introduce you: Venna, mijn spring-in-het-veld velcro Weimaraner en Bito, mijn persoonlijke body guard met een peperkoeken hartje.

Als dogmom fotograaf mag ik het leukste doen wat er bestaat: de liefste, gekste, koppigste en schattigste honden fotograferen samen met JOU  – hun dogmom die crazy-in-love met hen is.

Mijn opdracht is geslaagd wanneer ik jou foto’s kan geven waarop je jullie liefde ook écht voelt en je gewoon wegsmelt bij het zien van jouw foto’s of misschien wel een traantje moet wegpinken.

Als ik geen camera in mijn hand heb, ben ik eigenlijk mega-saai. Ik wou dat ik hier nu kon zeggen dat ik de een of andere zotte hobby had, maar de realiteit is dat ik dan in de zetel lig, onder een dekentje, samen met mijn honden naar ”brainless” tv zit te kijken (en daar echt oprecht van geniet), met mijn Guilty Pleasure, een Latte Macchiato Caramel (waarvan Venna dan het achtergebleven schuim mag oplikken).

speciaal voor jou ...
dogmom days op 9 & 11 mei 2024

Een ontspannen en fijne professionele fotoshoot samen met je hondenkind van max. 30 minuten

Setting: een effen, neutrale achtergrond, zodat jullie en jullie liefde écht “the center of attention” zijn

7 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo (extra beelden aankopen kan vrijblijvend na de shoot)

1 galerijbord (= luxe print)

Een moederdagcadeautje van je allerliefste hondenkind (Surpriiiiise!)

Locatie: Kinsel Studio in Lier

Wanneer: donderdag 9 mei 2024 (feestdag!) of zaterdag 11 mei 2024

 

297,- inclusief 21% btw

Exclusief voor de snelle beslissers...

Boek jij vóór 16 maart 2024 (tot 20.00 uur) jouw moederdag, dan krijg je 25 euro printwaarde cadeau!

Die printwaarde kan je besteden aan extra digitale foto’s, prints, wanddecoratie, canvas, albums,…

Days
Hours
Minutes
Seconds

enthousiaste dogmoms

reserveer hier

Reserveer je tijdslot in mijn agenda zodat we samen jouw moedertjesdag kunnen vieren en je eindelijk prachtige foto’s hebt van jou samen met je hondenkind.

Na reservatie wordt je automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina. Je krijgt ook nog een automatische bevestigingsmail van Calendly.

Jouw reservatie is pas definitief als je je plaatsje binnen de 24 uur na reservatie betaalt.

Zodra je reservatie definitief is ontvang je een mailtje met allerlei praktische info en tips om het maximale te halen uit jouw Moedertjesdag.

Opgelet: plaatsen zijn bijzonder beperkt (en ontzettend gegeerd).

Wacht dus niet langer en reserveer NU!

Of heb je nog meer vragen? Stuur me even een mailtje naar info@storiesfromtheheart.be en ik help je met veel plezier verder …

faQ

Neen, jij reserveert een specifiek tijdslot en boekt daarmee de locatie volledig privé. Enkel jij en je hond(en) zijn hierop aanwezig. Ik voorzie ook wat marge tussen twee sessies door zodat je de volgende dogmom met haar honden niet hoeft te kruisen. 

Uiteraard! Wat voor een dogmom zou ik zijn als ik je zou vragen om te kiezen tussen één van je hondenkinderen?! Breng dus maar al je hondenkinderen mee!

Ik raad je sowieso aan om iemand mee te brengen die je tijdens de fotoshoot kan assisteren met je hond. Het is echter niet de bedoeling dat die persoon met jou mee op de foto gaat. The Dogmom Days staan volledig in het teken van jou als hondenmama, samen met je hondenkind.  Als je graag ook foto’s hebt samen met je partner en/of kind, dan raad ik je aan om een gewone fotoshoot te boeken samen met je hond, waar we daarvoor méér de tijd kunnen nemen.

Als je graag samen met een dogmom vriendin komt, dan kunnen jullie beiden een tijdslot reserveren dat aansluit op elkaar. Mocht dat niet meer vrij zijn, laat me dan even in een mailtje weten dat jullie dit graag samen willen beleven en dan bekijk ik de mogelijkheden om jullie fotoshoots op elkaar te laten aansluiten (onder voorbehoud!). Het is echter niet mogelijk om één tijdslot te delen met een andere dogmom omdat jij het écht verdient om alle tijd en aandacht te krijgen voor jou samen met je hondenkind. Bovendien zou dit ook niet wenselijk zijn voor de concentratie van je eigen hond tijdens jullie shoot, omdat die mogelijks dan meer afgeleid is door de aanwezigheid van een andere hond die niet tot het gezin behoort. Indien jullie in twee opeenvolgende tijdsloten kunnen langskomen, dan kunnen we tussen de twee fotosessies nog een paar foto’s van jullie samen nemen als jullie dat wensen.

Niets moet en alles mag tijdens jullie fotoshoot. Het is geen gehoorzaamheidsles op de hondenschool en ik heb zelf geen lijstje met poses die ik absoluut wil afwerken. Ik pas de fotosessie aan aan wat jouw hond op dat moment wil geven. Dankzij mijn meerdere jaren als professioneel mens- en hondenfotograaf heb ik tonnen ervaring met honden die “niet luisteren”, super enthousiast, … zijn. Met een simpele “lig” of “zit” kunnen we al héél veel bereiken in deze fotosessie.

Ik streef ernaar om binnen maximaal 4 weken jouw foto’s af te leveren in een online fotogalerij.

Na de boeking krijg je een uitgebreide gids toegestuurd met allerlei tips en tricks om je optimaal voor te bereiden. I’ve got your back!

Een absolute aanrader voor een dogfriendly hotel in Antwerpen is A-Stay hotel. Dit is zelfs goedgekeurd door Sir Jerom, de hondenrecensent van Woef Magazine 😉 

Ja hoor, de studio is heel vlot bereikbaar. Er is een betalende parkeergarage vlak bij de studio. De locatie waar we de foto’s gaan nemen is op de eerste verdieping, enkel bereikbaar via een trap.

ja, je verdient jouw eigen moedertjesdag,
lieve dogmom

Jouw hond is niet mààr een hond zoals zoveel (onwetende!) mensen beweren, maar echt je hondenkind. En da’s absoluut niéts om je over te schamen, maar om onwijs TROTS op te zijn.  Daarom verdien jij jouw eigen moedertjesdag en hartverwarmende mooie beelden waar jullie unieke band gewoon van afspat! Gun jezelf een prachtig cadeau en kom naar de Dogmom Days, bedacht voor en door een crazy-in-love dogmom

Of heb je nog meer vragen? Stuur me even een mailtje naar info@storiesfromtheheart.be en ik help je met veel plezier verder …