3 must have foto’s met je hond voor iedere dogmom

must have fotos met je hond voor iedere dogmom

Als dogmom heb je wellicht een hele gsm vol met foto’s en filmpjes van je hond, jouw hondenkind. Ik snap het, ik ben ook zo. Maar veel foto’s van je hond, samen met jou, heb je dan weer niet. En dat is jammer, want er zijn een paar must have foto’s met je hond die iedere dogmom zou moeten hebben volgens mij. In deze blog laat ik je zien welke foto’s onmisbaar zijn voor iedere dogmum en waaraan ik extra aandacht besteed tijdens een fotoshoot samen met je hond.

must have fotos met je hond voor iedere dogmom
Eye to Eye portret met je hond

Must have foto met je hond voor iedere dogmom: Eye to Eye portret met je hond

Deze foto is een knaller van formaat en is zo artistiek dat eigenlijk iedere dogmom hiervan een exemplaar aan de muur zou moeten hangen hebben. Van een eyecatcher in huis gesproken!

Een teder moment

Oké, wij dogmoms verstaan elkaar. Je hond is je hondenkind. Tedere momentjes van quality time met je hond zijn gewoon het allerbeste dat er is! Zo’n foto kan dan ook niet ontbreken in je fotocollectie…

must have fotos met je hond voor iedere dogmom

Het leven zoals het is samen met je hond

Iedere hond heeft zijn eigen trekjes en kenmerken. Iedere hond is uniek. En dus is ook de band met je hond telkens weer uniek. Jullie hebben samen zo van die gewoontes die jullie gewoon maken tot wie jullie samen zijn. Die momenten verdienen het om voor altijd vastgelegd te worden in een foto. Dit kan veel verder gaan dan gewoon een foto waarop je samen met je hond wandelt of ravot. Denk eens verder na… Wat is typisch aan jouw hond en jullie interactie met elkaar? Het kunnen kleine onbenullige dingen zijn die zo specifiek voor jullie zijn. Onze hond Venna knaagt bijvoorbeeld al sinds pup aan onze oren en dit is iets typisch voor haar. Of deze weimaraner hieronder op de foto is enorm knuffelachtig aangelegd en wil altijd op deze manier knuffelen met baasje. Dat zijn de momentjes die ik samen met jullie wil vastleggen, want die zijn zo waardevol voor iedere dogmom. Deze mag zeker en vast niet ontbreken in de must have foto’s met je hond voor iedere dogmom!

dogmom

 

Heb jij ook al zoveel selfies gemaakt met je hond en wil jij nu ook eindelijk eens mooie foto’s laten maken van jou en je hond? Aarzel dan niet langer, dit is het beste geschenk dat je aan jezelf kan geven als dogmom. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie. Voor meer voorbeelden, kijk gerust eens in mijn portfolio of op mijn instagrampagina (@storiesfromtheheartphotography).