Foto’s met je hond aan zee

foto's met je hond aan zee

fotos met je hond aan zee

Als hondeneigenaar zal je het hoogstwaarschijnlijk met me eens zijn. Een daguitstap naar zee is één van de leukste dingen die er bestaan. Welke hondeneigenaar geniet er nu niet van een lange strandwandeling met z’n hond?! Ik alleszinds wel en ik neem dan ook altijd massa’s foto’s. Probleem is alleen dat je daar als baasje zelf nooit opstaat. Zo dachten L&F er ook over en ze vroegen me mee naar de Haan aan Zee voor een prachtige fotoshoot, volledig ontspannen en spontaan waar de honden gewoon hond mochten zijn! In deze blogpost geef ik je graag een impressie van wat je kan verwachten van foto’s met je hond aan zee tijdens een fotoshoot bij Stories from the Heart Photography.

Laat foto’s nemen van jou en je hond aan zee

De Haan biedt verschillende mooie plekjes voor een fotosessie van hond en baas. Denk maar aan de duinen, de houten trappen aan de duinen, de golfbreker en natuurlijk ook het strand en de zee!

De keuze voor deze plek was dan ook snel gemaakt. We kwamen aan ’s ochtends vroeg op nieuwjaarsdag. Heerlijk want er was bijna niemand op het strand! De Weimaraners van L&F waren meteen in hun nopjes en raasden lekker met elkaar over het strand. Tussendoor wat knuffels met de baasjes en weer verder kuieren over het strand samen met hun baasjes. Gewoon heerlijk ontspannen, want niets moest en alles mocht! En net door die ontspannen aanpak kregen L&F deze mooie foto’s. Geen stress, geen hoge verwachtingen, gewoon de pure eenvoud, dat is waar ik als hondenfotografe zo van hou.

Als je na het zien van deze fotoreeks ook zin hebt gekregen in een fotoshoot, stuur me dan zeker een mailtje om de verschillende mogelijkheden te bespreken!

fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee

fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee

fotos met je hond aan zee foto's met je hond aan zee fotos met je hond aan zee foto's met je hond aan zee fotos met je hond aan zee fotos met je hond aan zee