Foto’s met je hond op de paarse heide

mens en hondenfotograaf puppy fotopakket foto's met je hond op de paarse heide

Binnenkort is het weer zover. In augustus en september staat de heide in bloei en kleurt die weer mooi paars. De paarse heide is de ideale setting voor een fotoshoot samen met je hond. In tegenstelling tot wat je denkt hoef je daarvoor niet tot in Nederland of naar de Kalmthoutse heide te reizen. Ook in mijn buurt, in Oost Vlaanderen, in de omgeving van Aalst tussen Gent en Brussel is er een mooi plekje te vinden met paarse heide. In deze blogpost toon ik als hondenfotograaf uit Erpe-Mere met veel plezier hoe mooi foto’s met je hond op de paarse heide wel niet kunnen zijn.

Foto’s met je hond op de paarse heide

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

foto's met je hond op paarse heideHeb jij ook zin gekregen om foto’s met je hond te nemen op de paarse heide? Contacteer dan mens en hondenfotograaf Annelies uit Erpe-Mere, Oost Vlaanderen, België. Als hondenfotograaf én hondenmama hecht ik enorm veel waarde aan blijvende herinneringen met je hondenkind. Ik streef ernaar om een fotosessie met je hond zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, voor hond én baas. Bij je fotoreportage neem ik rustig de tijd om je hond mooi op de foto te zetten, maar het is mijn passie als mens en hondenfotograaf uit Erpe-Mere om jullie onvoorwaardelijke en unieke band op de foto vast te leggen. Daarvoor hoeft je hond absoluut geen kunstjes te kennen of de meest gehoorzame hond te zijn. Zowel jij als mens en je hond mogen zijn zoals jullie zijn. Dat levert gegarandeerd de mooiste en meest vertederende foto’s op van hond en baas.

Aarzel niet langer. Neem contact op en leg nu je plaatsje vast voor een fotosessie met je hond op de paarse heide! In tussentijd nog wat meer inspiratie opdoen voor foto’s met je hond? Volg dan zeker mijn instagrampagina!