fotoshoot hond en baas

Fotoshoot hond en baasje: 3 redenen om nu te boeken

Op zich zou je wel eens ooit een fotoshoot met je hond willen doen, maar écht de stap zetten voor die fotoshoot van hond en baasje doe je tot hiertoe niet. Misschien stel je het altijd weer voor je uit omdat je denkt dat het niet erg dringend is. Misschien wacht je wel op de ideale gelegenheid voor een mens en honden fotoshoot. In deze blogpost geef ik je als mens en hondenfotograaf uit Aalst, Erpe-Mere, Haaltert, Gent en omgeving 3 (!!!) goede redenen om NU de stap te zetten en tóch die fotoshoot met je hond te boeken.

Fotoshoot hond en baasje: het is je hondenkind

Tegen mij mag je dat gerust zeggen, dat je hond eigenlijk je hondenkind is. Ik begrijp dat als hondenmama maar al te goed. En net zoals met je kinderen van je eigen vlees en bloed ben je dol op je hond, en vind je dat je hond integraal deel uitmaakt van je gezin. Dan is het toch ook logisch dat je investeert in waardevolle en kostbare herinneringen van jou en je hond…? Herinneringen aan jullie unieke en onvoorwaardelijke band met elkaar…

(tekst gaat verder onder de foto)

fotoshoot hond en baas

Het afscheid komt ALTIJD veel te vroeg…

… en soms helaas ook geheel onverwacht. Ik spreek uit eigen ervaring. Geheel onverwacht heb ik afscheid moeten nemen van één van mijn honden. Om de pijn te verzachten greep ik onmiddellijk terug naar mijn foto’s. Niet alleen naar die op mijn gsm (hieronder meer erover), maar ook én vooral mijn tastbare foto’s, foto’s die enorm veel voor mij betekenen omdat onze band hierop zo zichtbaar is.

(lees hieronder verder)

fotoshoot hond en baas

Je kan NOOIT genoeg foto’s samen met je hond hebben – fotoshoot hond en baasje

Geef het maar eerlijk toe. Je gsm staat waarschijnlijk bomvol foto’s en filmpjes van je hond. Mooie foto’s nemen is de dag van vandaag een makkie met de smartphones van tegenwoordig. Het nadeel ervan is dat die foto’s op je gsm letterlijk opgaan in de massa en je daar eigenlijk bitterweinig mee doet. Zie je je al terugscrollen naar een foto die je een paar maanden, laat staan een paar jaar geleden hebt gemaakt? Met foto’s van een professionele fotoshoot van hond en baas maak je de herinneringen net tastbaar. Je grijpt namelijk veel sneller terug naar een fotoprint of een album van je foto’s van de fotoshoot tussen mens en hond.

fotoshoot hond en baas

Heb ik je overtuigd dat het NU hét moment is om je foto’s samen met je hond te laten maken? Neem dan contact met me op om ein-de-lijk foto’s samen met de hond te laten maken. Graag nog wat meer voorbeelden? Die vind je op mijn portfoliopagina of op mijn instagram, facebook of pinterest pagina.