Honden cake smash

honden cake smash fotoshoot

Je hond is bijna jarig en je bent op zoek naar een originele manier om zijn of haar verjaardag te vieren! Je beseft ten volle dat je hond (helaas) niet zo lang leeft als jij en daarom wil je iedere verjaardag ten volle beleven en vieren. Het is zijn of haar dag, en dat wil je vieren! Het trieste besef dat je hond misschien maar 14 keer zo’n dag kan vieren maakt dat je het elke keer opnieuw de moeite waard wil maken… Dat je samen Herinneringen wil maken… Waarom zou je de volgende verjaardag dan eens niet vieren met een honden cake smash fotoshoot? In deze blog vertel ik je meer over wat zo’n honden cakesmash precies inhoudt.

honden cakesmash fotoshoot

Honden cakesmash fotoshoot: Wat?

Een honden cakesmash fotoshoot bij mens-en hondenfotograaf Annelies draait niet alleen om de verjaardagstaart. Jullie willen de verjaardag samen beleven en vieren. Daarom neem ik niet alleen foto’s van het heerlijke smulmoment van je hond, maar ook wat foto’s van jullie samen voorafgaand aan de doggie cakesmash.

Ik bestel de hondentaart of de cupcakes bij Thorr’s Bakery. Daar krijg je niet alleen de taart maar ook koekjes met de naam van je hond om de taart te versieren, samen met het cijfer van de leeftijd. Uiteraard mag je ook zelf een honden taart bakken en die meebrengen naar de fotoshoot!

Honden cake smash fotoshoot: Wanneer?

Voor een honden cakesmash fotoshoot kan je kiezen of je de fotosessie voor de verjaardag van je hond doet of op de dag zelf. Als je de fotoshoot vooraf doet kan je op de verjaardag zelf wat leuke verjaardagsfoto’s delen met vrienden en familie. Doe je de fotoshoot op de dag zelf, dan is het écht het verjaardagsfeestje op het juiste moment.

Lijkt zo’n honden cakesmash je wel een leuk idee om de verjaardag van je hond te vieren? Boek je honden cakesmash fotoshoot dan zo snel mogelijk, zodat ik genoeg tijd heb om je hondentaart te bestellen. Reken daarvoor op een levertermijn van 2 à 3 weken.