Mens en hondenfotograaf Erpe-Mere: verlovingsfoto’s met je hond

mens en hondenfotograaf Erpe-Mere, verlovingsfoto's met je hond

Wauw, jullie zijn verloofd, proficiat! Om een blijvende herinnering te hebben aan deze grote stap in jullie leven zouden jullie graag verlovingsfoto’s maken. Die foto’s kan je dan later eventueel gebruiken voor jullie save the date of huwelijksuitnodigingen… En liefst van al neem je die verlovingsfoto’s met je hond, want jullie hond hoort er nu eenmaal volledig bij. Je kan je hond immers helemaal niet meer wegdenken uit je leven. Als mens en hondenfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving kan ik jullie helpen om verlovingsfoto’s met je hond te nemen. In deze blog leg ik je precies uit wat je allemaal kan verwachten en hoe dat precies in zijn werk gaat.

Mens en hondenfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving legt jouw mijlpalen vast samen met je hond

Toegegeven, je kan echt bij zowat iedere fotograaf je hond meenemen naar een fotoshoot. Wat maakt dan een mens en hondenfotograaf zo bijzonder en verschillend wanneer je foto’s met je hond wil laten nemen? 

Bij mens en hondenfotograaf Annelies uit Erpe-Mere ligt de focus op de emotie en het gevoel dat je hond integraal deel uitmaakt van je leven en je gezin. In tegenstelling tot familiefotografen richt ik me niet alleen op jullie als mens en jullie beleving, maar zeker en vast ook op je hond en jullie band samen. Bij mens en hondenfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving is je hond véél meer dan een leuk “accessoire” dat gewoon “aanwezig” mag zijn tijdens de fotoshoot. Als mens en hondenfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving schenk ik minstens evenveel aandacht aan je hond en jullie band samen dan aan jullie als individu.

Om heel eerlijk te zijn bepaalt jouw hond eigenlijk het tempo van de fotosessie. Niet jij of ik. Het is mijn taak als mens en hondenfotograaf om te zien dat het niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie hond een fijne, aangename en ontspannen ervaring is. 

Zijn jullie ook zo’n koppel dat hun hond echt als integraal deel van de familie ziet? Dan kan ik me ook voorstellen dat je ook graag je hond integraal deel wil laten uitmaken van de fotoshoot, en niet enkel als “accessoire” aanwezig wil laten zijn in de foto. Wil je graag foto’s met je hond die je écht kan VOELEN wanneer je ernaar kijkt? Dan is een fotoshoot bij een mens en hondenfotograaf écht iets voor jou om jullie mijlpalen uit jullie leven vast te leggen samen met je hond. Belangrijke gebeurtenissen in je leven deel je immers het liefst met wie belangrijk voor je is, toch? 

(tekst gaat verder onder foto)

mens en hondenfotograaf Erpe-Mere, verlovingsfoto's met je hond

Verlovingsfoto’s met je hond

De baasjes van Maylie, Julie en Wesley, kwamen oorspronkelijk bij mij terecht voor hun trouwdag. Later besloten ze nog om ook verlovingsfoto’s te nemen samen met hun naakthond Maylie. 

Die verlovingsfoto’s met hun hond zouden ze dan gebruiken voor hun save the date kaartjes en later ook hun trouw uitnodigingen. Hun reactie op de verlovingsfoto’s samen met hun hond? 

WAAAW! Ik kan het niet beter omschrijven… dankuwel voor de leuke en vooral super mooie foto’s! Het is een beetje uit onze comfortzone maar je hebt geen idee hoe hard ik Wesley, mezelf en Maylie erin herken. Ze zijn zo echt én puur. Het is nog maar eens bewezen dat we een uitstekende keuze hebben gemaakt door jou te kiezen als fotografe… bij jou wisten we het direct 1000% zeker. En elke dag blij met deze keuze!

Is jouw hond voor jou meer dan gewoon maar een hond en zie jij je hond eigenlijk als je hondenkind, net als Julie en Wesley, de dogmom en dogdad van Maylie? Besef je ten volle hoe waardevol je tijd samen met je hond is en wil je echt jullie leven samen vastleggen in al zijn facetten? Dus ook de mijlpalen in je leven zoals je verloving? Dan ben je bij mens en hondenfotograaf Annelies uit Erpe-Mere en omgeving aan het juiste adres. Je krijgt gegarandeerd foto’s van hond en baas die je kan VOELEN en die je ontroeren. 

Ben je overtuigd van mijn aanpak of heb je toch nog enkele vragen of twijfels? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om al jouw vragen te bespreken. Ik kijk er alvast naar uit om jullie en jullie hondenkind te leren kennen en dit mooie moment in jullie leven vast te leggen, samen met je hond. Tot snel?

mens en hondenfotograaf Erpe-Mere, verlovingsfoto's met je hond