Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Haaltert – Denderhoutem – Ninove

Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Haaltert - Denderhoutem - Ninove

Hoe bijzonder is het om zwanger te zijn… Een gebeurtenis die je leven voorgoed verandert… Van een mijlpaal gesproken… Geen twijfel aan, je wil dit magische moment in je leven vastleggen. Je wil zwangerschapsfoto’s laten nemen, met je hele gezinnetje, dus ook met je hondenkind. In deze blogpost vertel ik je meer over wat je kan verwachten van zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Annelies uit Haaltert-Denderhoutem-Ninove.

Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Haaltert - Denderhoutem - Ninove : wat, wanneer, hoe,...?

Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Haaltert - Denderhoutem - Ninove
Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Haaltert - Denderhoutem - Ninove

Een zwangerschapsshoot plan je best zo snel mogelijk in, om zeker te zijn van een plaatsje in mijn agenda. 

De zwangerschap fotosessie vindt dan idealiter plaats wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Op die manier kunnen we je mooie bolle buik vereeuwigen op foto. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de fotoshoot nemen we uitgebreid de tijd om foto’s van jou en je bolle buik te nemen, maar ook samen met je partner. Indien jullie al kinderen hebben, mogen die uiteraard ook mee op de foto. Op die manier wordt jullie zwangerschapsfotosessie tegelijk ook een beetje een gezinsfotoshoot. We maken allerlei combinaties: mama en kids, papa en kids, ouders en kids, de kids apart, … Krijg je al zenuwen van de gedachte aan een stijve fotoshoot waar je continu moet poseren? Geen paniek. Ik geef je aanwijzingen om je van je beste kant te fotograferen, maar je zal nooit stijve kaken krijgen door het geforceerd lachen naar de camera. Focus je op je liefde voor elkaar, en alles komt goed. Beloofd. 

Uiteraard neem ik als mens en hondenfotograaf uit Haaltert-Denderhoutem-Ninove tijdens een fotoshoot ook uitgebreid de tijd om zwangerschapsfoto’s met je hond te nemen. Want als dogmom ben je er tot in het diepst van je ziel van overtuigd dat je hond integraal deel uitmaakt van je gezin. Daarom wil je ook dat je hond integraal deel kan uitmaken van je zwangerschapsshoot. En niet gewoon eens terloops mee op de foto mag, als een tof foto accessoire. Nee, je wil dat jullie band en jullie liefde écht voelbaar is in de foto. 

Misschien is het karakter en de persoonlijkheid van je hond wel wat veranderd, nu je zwanger bent. Misschien is je hond wat beschermender geworden, of extra knuffelachtig? Dat zijn allemaal aspecten waar een mens en hondenfotograaf extra aandacht aan besteedt tijdens de fotosessie, in tegenstelling tot een fotograaf die meer op de mens gericht is en minder oog heeft voor de hond als individu en volwaardig lid van het gezin.

Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf uit Haaltert-Denderhoutem-Ninove: waar dan?

Je zwangerschapsshoot samen met je hond kan doorgaan op verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan een fotosessie bij je thuis. Jullie vertrouwde, warme en knusse cocon… De plek waar je hond zich vertrouwd voelt en snel tot rust komt. Zwangerschapsfoto’s met je hond bij je thuis is een goed idee wanneer je hond buiten snel afgeleid is, niet in contact mag komen met andere honden, of waarom ook niet… Wanneer je écht graag knuffelachtige foto’s wil met je hond. Dat zal in jullie thuisomgeving véél sneller mogelijk worden. 

Daarnaast kunnen we ook foto’s buiten nemen. Bij foto’s buiten heb je meer ruimte om te bewegen, waardoor de foto’s ook speelser kunnen worden. Nog een voordeel van zwangerschapsfoto’s op een buitenlocatie: kans op prachtig dromerig licht. 

Kan je niet kiezen tussen foto’s binnen of buiten? Ik snap het, beiden hebben absoluut hun charmes! Daarom is het zeker ook mogelijk om beiden te combineren tijdens je shoot. Dan beginnen we rustig binnen bij je thuis en gaan we tegen zonsondergang naar een locatie ergens buiten.

Ben je getriggerd door deze zwangerschapsfoto’s met honden en zou je dit zelf ook heel graag hebben met jouw hondenkind? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en vertel me wat jouw specifieke wensen zijn!

Zwangerschapsfoto’s met je hond bij mens en hondenfotograaf Haaltert - Denderhoutem - Ninove