7 manieren om je hond te betrekken bij je huwelijk – Deel 1

hond betrekken op je huwelijk

Als fotograaf die gespecialiseerd is in huwelijken en foto’s samen met je hond is een huwelijk waarbij je je hond wil betrekken een match made in heaven voor mij. Vanuit mijn ervaring als huwelijksfotograaf en mens- en hondenfotograaf krijg ik heel vaak de vraag van dogmoms hoe je je hond kan betrekken bij je huwelijk, op een stressvrije manier, voor hond én bruidspaar… Want geef toe… Niemand wil een vuile pootafdruk op haar trouwjurk of zijn trouwkostuum nog vóór al je gasten je gezien hebben.  In deze blog bespreek ik één van de 7 manieren waarop je je hond kan betrekken bij je huwelijk. De zes andere manieren staan apart opgelijst op mijn blogpagina.

Hond betrekken bij je huwelijk – Klaarmaken bruid en/of bruidegom

Raakt je hond gestrest wanneer er veel mensen aanwezig zijn? Dan is het misschien een goed idee om je hond bij je huwelijk te betrekken wanneer je je klaarmaakt als bruid en/of bruidegom. Hoewel je zelf misschien al wat gezonde spanning begint te voelen voor de dag die moet komen, gaat het er op het klaarmaak moment vaak vrij rustig aan toe. Bovendien zijn er dan ook relatief weinig mensen aanwezig in vergelijking met bijvoorbeeld de ceremonie of het feest.

Komt er een hair en make-up artieste aan huis? Dan kan je hond bijvoorbeeld rustig bij jou komen liggen terwijl je haar en make-up worden gedaan. Op die manier heb je toch nog foto’s van jou en je hond op een van de mooiste en belangrijkste dagen van je leven als je het niet ziet zitten om in je trouwkledij foto’s samen met je hond te nemen.

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf die gespecialiseerd is in foto’s samen met je hond? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog vrij staat in mijn agenda. Wie weet ontmoeten we elkaar dan wel binnenkort voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

hond betrekken op je huwelijk