7 manieren om je hond te betrekken bij je huwelijk – Deel 2

hond op huwelijk, trouwfoto's hond, huwelijksfotograaf hond

Als huwelijksfotograaf die gespecialiseerd is in foto’s samen met je hond vind ik het fantastisch als je als dogmom je hond op de een of andere manier wil betrekken bij je huwelijk. Maar hoe doe je dat nu precies, zonder dat je moet stressen over een vuile pootafdruk op je trouwkledij? In deze blogreeks van de 7 manieren om je hond te betrekken bij je huwelijk geef ik je een nieuw idee. Benieuwd naar de andere ideeën? Check dan zeker de blogpagina!

Hond betrekken bij je huwelijk – Detailfoto’s

Houdt je hond er niet van om veel vreemde mensen om zich heen te hebben? Maar je hond is best wel rustig en gehoorzaam? Dan kan je overwegen om wat leuke detailfoto’s te nemen met je hond. Bijvoorbeeld van de ringen, de trouwjurk, …

Wanneer ik als trouwfotograaf foto’s kom maken wanneer de bruid en/of de bruidegom zich klaarmaakt, vraag ik ook altijd of je graag wat detailfoto’s hebt van de ringen, uitnodigingen, juweeltjes, schoenen, etc. Altijd leuk om je hond daar ook bij te betrekken als dit past bij het karakter en het temperament van je hond.

hond op huwelijk, trouwfoto's hond, huwelijksfotograaf hond

Gouden tip

Wil je een specifieke foto op je huwelijk met je hond? Dan doe je er goed aan om dit op voorhand al een paar keer te oefenen.

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf die gespecialiseerd is in foto’s samen met je hond? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog vrij staat in mijn agenda. Wie weet ontmoeten we elkaar dan wel binnenkort voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.