Ceremonie Kattebroek

ceremonie kattebroek

Jullie gaan trouwen. Proficiat. En jullie kiezen het liefste voor een ceremonie ergens op een groene locatie onder een prachtige witte tent. Maar je weet niet precies waar en hoe eraan te beginnen. Als huwelijksfotograaf uit Aalst en omgeving kom ik op heel wat mooie plekjes en maak ik ceremonies mee van heel dichtbij. Deze tips deel ik graag met jullie als bruidspaar. In deze blog vertel ik je meer over een ceremonie in Kattebroek te Dilbeek.

Ceremonie Kattebroek

Feestzaal Kattebroek is een unieke en prachtige locatie in Vlaams-Brabant, ideaal voor een bruiloft in een moderne maar ook groene setting. Je kan er trouwen in open lucht, onder een prachtige tent. Deze locatie is heel vlot bereikbaar voor al je gasten. Ondanks de korte afstand vanaf de afrit op de Brusselse ring, ligt Kattebroek in een groene oase van rust.

Kattebroek doet werkelijk alles om het hun bruidsparen zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze kunnen je in contact brengen met een priester of ritueelbegeleider en ze geven je huwelijk alle aandacht. Ze begeleiden al je gasten, maar zorgen ook voor alle nodige feestmaterialen. Je hoeft dus geen tafels, stoelen, decoratie, geluidsinstallatie of tent meer te huren. Alles wordt vooraf voor jullie tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de rode (of witte) loper wordt voor jullie uitgerold. Wil je toch nog extra bloemenversiering, dan kunnen ze je in contact brengen met Bloemist De Serre.

Wil je met je eigen ogen zien hoe een ceremonie te Kattebroek Dilbeek eruit kan zien? Kijk dan vooral mee naar enkele foto’s van het huwelijk van F&S te Kattebroek Dilbeek die ik als huwelijksfotograaf uit Aalst en omgeving heb gemaakt.

ceremonie kattebroekweggeefmoment vader bruid huwelijksdag ceremonie kattebroek ceremonie kattebroek ceremonie kattebroek huwelijksfotos ceremonie kattebroek

Wil je meer trouwfoto voorbeelden zien? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn portfolio of instagrampagina (@storiesfromtheheartphotography).

Wil jij mij er graag bij als je huwelijksfotograaf? Neem dan contact op zodat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen inplannen.