Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag – Deel 3

huwelijksfotos

Ik schreef al twee blogposts (zie links onderaan) over welke fotos op je huwelijksdag zeker en vast niet mogen ontbreken. In deze blog geef ik jullie het voorlaatste deel van jullie “must have”-huwelijksfoto’s!

huwelijksfotos

Leuke fotos huwelijksdag – Vreugdedansje

Ohhh I love it wanneer het bruidspaar met hun geluk geen blijf weet dat ze spontaan een vreugdedansje doen na de ceremonie of de burgerlijke trouw!

Hou jullie vooral NIET in! Ik sta klaar om dat moment voor jullie vast te leggen!

fotos huwelijksdag

Toast op jullie geluk

Iedereen kent wel de traditionele speech voor de huwelijksgasten, maar heb je al eens overwogen om een klein toast momentje uit te trekken voor jullie zelf, als newly weds? Even weg van de drukte van het feest, just the two of you! Want daar zou het eigenlijk de hele dag om moeten draaien, juist jullie tweetjes… Dus pak dat momentje… Klik met elkaar op jullie geluk en op de rest van jullie leven samen <3

huwelijksfoto met grootouders

Grootouders

Heb je het geluk dat je grootouder(s) er nog bij kunnen zijn op je speciale dag? Make. It. Count! Dan mogen foto’s met hen zeker en vast niet ontbreken, daar neem ik zelfs graag uitgebreid de tijd voor, want ook dit zijn de foto’s die alleen maar waardevoller zullen worden met de tijd.

Ideeën voor een grootoudermomentje: tijdens het klaarmaken, een soort van First look met je grootouders, tijdens de fotoshoot met de familie en vrienden, of misschien geeft een van je grootouders je wel weg of heb je een speciaal ritueel met je grootouders vanuit je kindertijd … Het kan allemaal!

Volgende keer geef ik het vierde en laatste deel van welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken in je trouwalbum! Hou deze blogpagina dus zeker en vast in de gaten.

Benieuwd naar de eerste twee delen van huwelijksfotos die niet mogen ontbreken? Lees dan hier verder:

Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je trouwdag – Deel 1

Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je trouwdag – Deel 2

 

Meer inspiratie vind je op mijn instagrampagina : @storiesfromtheheartphotography