Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag – Deel 4

trouwfoto ceremoniewagen

In drie andere blogposts (zie links onderaan) heb ik al een aantal tips gegeven rond foto’s van je huwelijksdag die je absoluut niet wil missen! In deze blogpost geef ik er als afsluiter nog een paar extra must have huwelijksfoto’s.

trouwfoto ceremoniewagen

Speciaal vervoer

Heb je speciaal vervoer geregeld voor op je huwelijksdag, voor jullie als bruidspaar, of voor de hele suite? Dan mag dat absoluut niet ontbreken in je reeks huwelijksfoto’s. Je hebt er niet voor niets tijd en geld in gestoken om dit vervoer te regelen, dus het is zeker een eeuwige herinnering waard in je fotoalbum!

Huwelijksfotograaf en gezinsfotograaf Aalst met je hond

Golden hour foto’s huwelijksdag

De fotoshoot vindt standaard ergens vóór het avondfeest plaats, en helaas is dat niet altijd op de beste uren van de dag voor het mooiste licht. Daarom vraag ik mijn koppels altijd of ze het erg vinden dat ik ze tijdens de receptie of het avondfeest eventjes van bij hun gasten weghaal om wat foto’s te nemen tijdens het gouden uurtje (afhankelijk van het weer uiteraard). En ik kan je verzekeren, niemand zegt daar neen tegen… Het gouden uurtje is dan ook gewoon magisch mooi!

huwelijksfoto met bruidskindjes

Bruidskindjes

Betrek je bruidskindjes bij je huwelijksdag? Dan kan dit zeker en vast heel toffe foto’s opleveren. Niet alleen tijdens de fotoshoot of tijdens de ceremonie, maar ook bijvoorbeeld bij het opmaken van de bruid of bruidegom. Cuteness verzekerd!

Hieronder vind je alle blogposts op een rij zodat je kan te weten komen welke foto’s er absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag:

Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag – Deel 1

Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag – Deel 2

Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag – Deel 3

Meer inspiratie vind je op mijn instagrampagina: @storiesfromtheheartphotography

Overtuigd geraakt van mijn losse en spontane aanpak en wil je mij er graag bij als huwelijksfotograaf? Neem dan vrijblijvend contact met me op!