Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je trouwdag – Deel 1

moeder en bruid aankleedmoment

Iedereen zegt het: je trouwdag vliegt razendsnel voorbij. De adrenaline giert door je lijf op momenten en je bent druk in de weer. Daardoor neem je sommige momenten misschien niet volledig in je op. Op zo’n momenten worden je trouwfoto’s nog waardevoller, want ze brengen je terug naar dat moment.Op je huwelijksdag zijn er trouwens ook een aantal foto’s die absoluut niet mogen ontbreken, fotomomenten waar je extra aandacht aan kan besteden en waarvoor je dankbaar zal zijn dat je er een aandenken aan hebt. In deze blog som ik graag de eerste drie foto’s op die absoluut niet mogen ontbreken.

P.S.: De lijst van must have foto’s op je trouwdag is ietsje te lang om in één blogbericht op te sommen, dus hou zeker de blogpagina in de gaten voor de volgende delen.

fotos trouwdag moeder en bruid aankleedmoment
Aankleedmoment van de bruid

Must have foto op trouwdag: Aankleedmoment bruid

Nadat je je als bruid hebt laten opmaken door de hair en make-upartieste is het tijd om je jurk ein-de-lijk aan te trekken.

Stap niet zomaar in je jurk, maar maak hier gerust een momentje van met je mama, je zus, je beste vriendin, bruidsmeisjes en/of getuige.

Tip: vraag hen om zelf ook al hun feestkledij te dragen wanneer ze je helpen met je jurk aan te trekken. Staat véél mooier op de foto, geloof me maar 😉

fotos trouwdag first look bruid en vader
First look moment tussen vader en bruid

First look

Daarna is het moment van de “First look” aangebroken. Maar niet te snel… Bij de First look wordt er vaak als eerste gedacht aan een First look met de bruidegom. Maar ik raad mijn bruiden altijd aan om ook een First look-momentje te creëren met hun vader. Ik garandeer je dat hij je vol trots zal aankijken als hij zijn “kleine meisje” in haar bruidsjurk voor het eerst ziet. Een moment om te koesteren! En één van mijn favoriete foto’s op de trouwdag.

Het is trouwens ook supergaaf om een First look te organiseren met je vriendinnen, bruidsmeisjes en/of getuigen. Die Oh’s en die Ah’s zullen je om de oren vliegen en geniet maar ten volle van dat girly momentje!

En uiteraard mag ook de First look met de bruidegom niet ontbreken in je fotoalbum! Kies je voor een traditionele First look waarbij de bruidegom aanbelt aan de deur of ontmoeten jullie elkaar ergens op een mooi plekje en mag hij zich pas omdraaien als jij op zijn schouder tikt? Benieuwd waarvoor jij gaat!

fotos trouwdag bruid met hond
Bruid met hond op haar trouwdag

Vergeet geen fotos op je trouwdag met je trouwe viervoeter

Heb je een hond? Probeer die dan zeker op de een of andere manier te betrekken bij je huwelijksdag. Die foto’s van je trouwdag worden des te waardevoller met de tijd! Als het niet lukt om wat foto’s te nemen tijdens de fotoshoot of om je hond een rol te geven bij de ceremonie dan is het misschien een optie om even een momentje met je hond te nemen tijdens de voorbereidingen, bijvoorbeeld vlak na de hair en make-up. Dat is het rustigste moment en voor veel honden ideaal.

Ben je benieuwd naar welke huwelijksfoto’s absoluut niet mogen ontbreken in je album? Hou dan zeker deze blogpagina in de gaten, of schrijf je HIER in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gehouden te worden zodra er een nieuw bericht verschijnt!