Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je huwelijksdag – Deel 2

weggeefmoment vader bruid huwelijksdag

In mijn vorige blogpost zette ik al de eerste drie fotos van je trouwdag die absoluut niet mogen ontbreken op een rij. Uiteraard mag de fotosessie met jullie twee, en met de familie en/of vrienden, zeker en vast niet ontbreken! Maar daarnaast zijn er toch nog een aantal fotogenieke momentjes waar je misschien wel aandacht aan wil besteden tijdens je huwelijksdag.

weggeefmoment vader bruid huwelijksdag

Mooie fotos op je trouwdag – Het weggeefmoment

Trouw je voor de kerk of hou je een symbolische ceremonie, dan wordt de bruid traditioneel weggeschonken door haar vader, maar dit kan gerust ook een andere persoon zijn die veel voor je betekent. Hoe dan ook, dit is een ontroerend momentje.

Als tip geef ik mijn bruiden het volgende altijd mee: wandel niet te snel naar voren, neem je tijd. Vaak rusht de suite naar voren (ook al heb ik op voorhand gezegd dat ze hun tijd moesten nemen en voldoende ruimte laten tussen de verschillende paren J) en dat wil ik absoluut vermijden met de bruid en wie haar wegschenkt.

fotos trouwdag

De ringen

Ik hoef je niet te vertellen dat het soms een hilarisch momentje kan opleveren, als de ring niet goed over de vinger van je aanstaande schuift. Maar los daarvan, is dit ook een moment dat niet mag ontbreken in je “must have”-fotolijstje!

first kiss trouwdag

First kiss

Aaaah, die eerste kus als man en vrouw! Love it! Mensen beginnen spontaan te applaudisseren voor jullie, jullie stralen van geluk en van liefde voor elkaar. Een foto met zoveel emotie, een van de fotos op je trouwdag die zeker niet mogen ontbreken.

Lees ook mijn andere blogposts om te weten welke momenten er nog niet mogen ontbreken in je trouwalbum:

Welke foto’s absoluut niet mogen ontbreken op je trouwdag – Deel 1

Neem ook zeker eens een kijkje op mijn instagram pagina.