7 manieren om je hond te betrekken bij je huwelijk – Deel 6

hond op huwelijk, huwelijksfotograaf Aalst

Wauw! Verloofd! Proficiat! Als je als dogmom overweegt om je hond een rol te laten spelen op je trouw, maar denkt dat dit een mission impossible wordt met jouw hond, lees dan zeker deze blogreeks. In 7 blogberichten deel ik je een aantal manieren waarop jij je hond kan betrekken bij je huwelijk. Dat is voor de ene hond al wat makkelijker voor de andere, maar ik ben er zeker van dat je je hond op minstens één van deze 7 manieren kan betrekken bij je huwelijk. Wil je graag alle ideeën ontdekken om je hond op je huwelijk te laten zijn? Check dan zeker de blogpagina.

Graag nog meer voorbeelden van trouwfoto’s? Bekijk dan zeker de portfoliopagina.

hond op huwelijk, huwelijksfotograaf Aalst

Hond op je huwelijk - In de suite of als gast op de ceremonie

Je hond is een belangrijk deel van je gezin, dus waarom zou je je hond niet laten meelopen in de suite met iemand? Eens iedereen plaats genomen heeft, kan jullie ceremonie beginnen. Ook daar kan je hond zeker en vast bijzijn. Als gast deze keer, tussen het publiek bij iemand die vertrouwd is met je hond. Je kan eventueel een mand of een dekentje voorzien zodat je hond ook comfortabel wil blijven liggen tijdens je ceremonie. Of misschien voorzie je wel een bank of zetel waar jullie als koppel samen plaatsnemen en is er nog ruimte genoeg over om je hond ook te laten plaatsnemen? Als je hond thuis ook op de bank mag, dan zal dit voor je hond al een stuk vertrouwder aanvoelen om te blijven liggen in deze setting.

hond op huwelijk, huwelijksfotograaf Aalst

Hond geeft bruid weg

Traditioneel geeft de vader van de bruid zijn dochter weg aan de bruidegom. Maar waarom eens niet out of the box denken en ook je hond je te laten begeleiden naar het altaar, samen met je vader? Of zelfs helemaal alleen met je hond, zoals we zagen in Blind Getrouwd 2022? Super origineel als je het mij vraagt!

Heb jij trouwplannen als dogmom? Ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf die gespecialiseerd is in foto’s samen met je hond?Neem dan gerust even vrijblijvend contact met me op om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Dan kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om al je wensen en verwachtingen te bespreken. Zie ik je snel?

Check eerst of ik nog vrij ben op jullie trouwdatum en stuur een mailtje naar info@storiesfromtheheartphotography.com