Huwelijks fotograaf Aalst: favoriete poses voor familiefoto’s op je huwelijk

huwelijksfotograaf

Op je trouwdag worden er meestal ook nog familiefoto’s of groepsfoto’s samen met je vrienden genomen. Ook jij als bruid zou graag wat familiefoto’s en groepsfoto’s in je trouwalbum hebben, maar je bent niet zo’n fan van de stijve, nietszeggende familiefoto’s waar iedereen mooi op een rijtje staat en “cheese” naar de camera zegt. Hoewel zulke foto’s er óók bij horen, ben ik er eigenlijk ook niet zo’n fan van. Daarom heb ik hiervoor zo mijn eigen aanpak. In deze blogpost vertel ik je als huwelijks fotograaf uit Aalst mijn favoriete poses voor je familiefoto’s.

Huwelijks fotograaf uit Aalst deelt favoriete poses voor familiefoto’s en groepsfoto’s

Het is mijn doel en missie als trouw fotograaf uit Aalst dat jullie foto’s boekdelen spreken over de liefde, het plezier en de vreugde die overheersen op jullie trouwdag. Jullie bruiloft is een feest waarop je samen met je familie en vrienden plezier maakt. Daarom zou het zonde zijn als jullie familiefoto’s en groepsfoto’s met de vrienden heel stijfjes zijn. Nee, van die foto’s mag het plezier afspatten!

Daarom neem ik onmiddellijk na de traditionele familiefoto’s meteen ook een véél lossere, ludieke familiefoto en groepsfoto met de vrienden.

Erehaag voor het bruidspaar

Superleuke opdracht voor je groepsfoto’s. Jullie suite maakt een erehaag en juicht voor jullie terwijl jullie al kussend door de erehaag lopen.

authentieke trouwfoto's

Superman bruidegom

Hilariteit alom bij deze opdracht voor een groepsfoto, maar wel eentje met een geslaagd resultaat!

huwelijks fotograaf Aalst

Vrolijke, vrolijke vrienden…

Vrolijke vrienden, dat zijn wij! Jep, wanneer ik je bruidsgasten dit liedje laat zingen gaan ze spontaan van links naar rechts beginnen wiegen en ontstaat er op ieders gezicht een oprechte lach. Beter toch eh, dan die “say cheeeeese”.

trouwfotograaf Erpe-Mere

 

Wil jij mij boeken als huwelijksfotograaf uit Aalst om ook zo’n toffe familiefoto’s en groepsfoto’s met je vrienden te hebben op je trouwdag? Neem dan contact op en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. In tussentijd kan je meer inspiratie opdoen op mijn portfoliopagina, instagram, facebook of pinterest pagina.