Huwelijksaanzoek Aalst Rozekensbos

huwelijksaanzoek Aalst

Heb je plannen om je partner ten huwelijk te vragen of vind je dat het tijd wordt dat jouw partner nu eindelijk eens op de knieën gaat om dé vraag te stellen? Lees dan zeker verder of toon deze blogpost aan je partner voor een subtiele hint. In deze blogpost vertel ik je als fotograaf uit Aalst het verhaal van M die graag zijn huwelijksaanzoek in Aalst liet vastleggen.

Huwelijksaanzoek Aalst

koppelfoto's huwelijksaanzoek Rozekensbos

Maanden gingen er vooraf aan het plannen van zijn huwelijksaanzoek in Aalst. Via via nam M contact met me op en vertelde hij me zijn grootse plannen. Er waren een aantal dingen waaraan zijn huwelijksaanzoek volgens hem moesten voldoen. Het moest op een mooi plekje in de natuur zijn én er moest een fotograaf aanwezig zijn om dit bijzondere moment vast te leggen.

Als fotograaf uit Aalst ken ik heel wat fotogenieke plekjes in de Denderstreek. Ik stelde het Rozekensbos in Aalst voor, een mooi stukje groen aan de rand van de stad, met een waterpartij en een houten steiger boven het water. Hij ging meteen akkoord toen ik hem foto’s liet zien van de locatie.

Eindelijk was het dan zover. Hij lokte zijn vriendin met een smoes naar het Rozekensbos in Aalst. Haar beste vriendin zat mee in het complot. Zij had zogezegd een fotoshoot onder vriendinnen voor hen geboekt. Ik ontmoette haar op de parking en vertelde haar dat haar vriendin wat later zou komen omdat ze in de file stond en dat we alvast konden beginnen met een paar portretfoto’s.

Nietswetend en iets of wat onwennig namen we de eerste foto’s. Ik had op voorhand met M een codewoord afgesproken, het signaal dat hij tevoorschijn mocht komen. Perfect getimed ging hij achter haar staan, waarop ik haar zei dat ze zich mocht omdraaien. En daar zat haar M op zijn knie met de perfecte verlovingsring in zijn handen. Uiteraard zei ze JA. M zijn huwelijksaanzoek in Aalst was méér dan geslaagd.

Na het huwelijksaanzoek namen we nog wat tijd om verlovingsfoto’s te nemen die ze achteraf konden gebruiken voor hun Save the dates en huwelijksuitnodiging te maken.

Wil jij ook graag een fotograaf je huwelijksaanzoek laten vastleggen? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Huwelijksaanzoek

 

Huwelijksaanzoek aalst

Huwelijksaanzoek aalst