Huwelijksfotograaf Erpe-Mere: 3 Must have foto’s voor elke bruid

huwelijksfotograaf Erpe-Mere must have foto voor elke bruid

Proficiat met je verloving! Ik durf te wedden dat je nu al volop aan het wegdromen bent over je droomhuwelijk. Misschien zit je wel al volop te pinnen op Pinterest om inspiratie op te doen? In deze blog wil ik je als huwelijksfotograaf uit Erpe-Mere alvast vertellen wat volgens mij de 3 must have foto’s zijn voor elke bruid!

Must have foto voor elke bruid – creatieve klaarmaakfoto

Als huwelijksfotograaf uit Erpe-Mere start ik graag de huwelijksreportage met klaarmaakfoto’s van de bruid. Zo heb je straks in je trouwalbum het volledige verloop van A tot Z van jouw trouwdag. Tijdens het klaarmaakmoment maak ik als trouw fotograaf niet alleen foto’s van haar en make-up. Ik neem dan namelijk ook de tijd om al wat detailfoto’s te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de uitnodigingen, de ringen, de bloemen, een flesje parfum, een voorwerp dat veel voor jou betekent, enzovoort.

Maar dé reden waarom ik graag langskom terwijl de bruid zich klaarmaakt, is omdat dit de perfecte gelegenheid is om als huwelijksfotograaf een creatieve foto te maken. Ik ga als trouwfotograaf op zoek naar toffe visuele elementen. Denk maar aan spiegels, reflecties, doorkijkjes, enzovoort. Ik heb ook altijd mijn flitser mee, waarmee ik toffe creatieve effecten kan creëren. Kijk maar naar deze foto hieronder. Toen de kapster het kapsel afwerkte met haarspray, zette ik een flitser achter de bruid. Daardoor wordt de nevel van druppeltjes zichtbaar en krijg je een prachtige mysterieuze foto. Geef toe, een must have foto voor elke bruid, toch?!

Tekst gaat verder onder de foto

huwelijksfotograaf Erpe-Mere must have foto voor elke bruid

Portretfoto van de bruid – huwelijksfotograaf Erpe-Mere

Als tweede must have foto voor elke bruid kies ik als trouwfotograaf voor een mooie portretfoto van de bruid. Je hebt zo hard uitgekeken naar deze dag, om de trouwjurk van je dromen aan te trekken. Wat jammer dat je die jurk maar voor één dag aan kan trekken, hé? Dan vind ik dat we je daar ook een blijvend aandenken van moeten schenken.

Als huwelijksfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving heb ik tijdens de fotosessie ook aandacht voor portretfoto’s van bruid en bruidegom apart. Dat is allesbehalve een ongemakkelijk moment, want ook hier laat ik je zelden recht in de camera kijken. Het resultaat? Spontane en oprechte trouwfoto’s in natuurlijke, heldere en realistische kleuren met een bohemian touch!

tekst gaat verder onder de foto

huwelijksfotograaf Erpe-Mere must have foto voor elke bruid

Foto’s met je vriendinnen – huwelijksfotograaf Erpe-Mere

De derde foto die absoluut niet mag ontbreken op je trouwdag, is een foto met je vriendinnen, je besties! Hoe vaak hebben jullie samen niet gesproken over de voorbereiding van de grote dag?! Ze leven even hard met je mee en kijken samen met jou uit naar je trouwdag. Nu het eindelijk zo ver is, hoort er een foto met je vriendinnen er dus ook bij! Dat kan vanalles zijn: van een eenvoudig groepsportret, het helpen met aankleden, tot een first look met je vriendinnen.

huwelijksfotograaf Erpe-Mere must have foto voor elke bruid

Bonus must have foto: een foto met je hond voor de dog mom bruiden

Om af te sluiten deel ik graag nog een must have foto, deze keer voor elke dog mom bruid. Als dogmom myself weet ik hoe belangrijk je hond voor jou is. En uiteraard zou je heel graag een foto hebben met je hond op je trouwdag. Maar, je bent tegelijk ook wel bang om je trouwjurk vuil te maken. Geen nood, I’ve got you! Als huwelijksfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving ben ik namelijk ook gespecialiseerd in fotografie samen met je hond. Ik weet dus een aantal manieren om jouw hond te betrekken in je trouwfoto’s zonder dat je bang moet zijn voor vuile poten op je trouw jurk!

Wist je trouwens dat ik dog mom bruiden de kans geef om de gratis love shoot die inbegrepen zit bij élke huwelijksreportage om te wisselen voor een after wedding shoot met je hond? Zo maakt het helemaal niet uit of je trouw jurk vuil wordt of niet!

huwelijksfotograaf Erpe-Mere must have foto voor elke bruid

Kriebelt het om je trouwfotograaf te boeken? Neem dan vrijblijvend contact met op en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kan je me al je wensen en verwachtingen van je trouwfoto’s vertellen!