Huwelijksfotograaf Oost Vlaanderen: hoeveel tijd moet je voorzien voor de fotosessie op je trouwdag?

huwelijksfotograaf Oost Vlaanderen

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Voor jullie grote dag zijn jullie nog op zoek naar een huwelijksfotograaf uit Oost Vlaanderen. Liefst een fotograaf die de grote en kleine emoties van die dag kan vastleggen. Bij de planning van jullie dag hebben jullie geen idee van hoeveel tijd je best zou uitrekken voor de fotosessie op je trouwdag. In deze blogpost vertel ik je vanuit mijn ervaring als huwelijksfotograaf uit Oost Vlaanderen hoeveel tijd je precies moet voorzien voor de  fotosessie op je bruiloft!

Voorzie genoeg tijd voor relaxte foto’s – huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen

Ik raad mijn bruidsparen altijd aan om genoeg tijd te voorzien voor de fotosessie op de trouwdag. Waarom? Zo kunnen jullie volledig ontspannen trouwfoto’s nemen onder jullie twee. Het is ook een van de weinige momenten waarop jullie eens een momentje met jullie twee kunnen doorbrengen.

Hoe meer tijd jullie voorzien voor jullie trouwfoto’s, hoe meer tijd er ook is om de locatie van de fotoshoot optimaal te benutten. Zo kunnen jullie rustig van de ene plek naar de andere plek kuieren. Dit brengt dan weer heel veel variatie in jullie foto’s en dus ook in jullie trouwalbum.

Bovendien is er dan ook meer ruimte om te experimenteren met creatieve trouwfoto’s. Zulke beelden vergen vaak wat voorbereidingstijd om alles op te stellen. Maar dat is de moeite meer dan waard! Als je alles in een heel strak tijdschema steekt, heb je die ruimte als fotograaf uiteraard niet. En jullie als bruidspaar krijgen gewoon een extra momentje onder jullie twee wanneer ik als je trouw fotograaf de lichtopstelling maak voor je adembenemende trouwfoto.

Daarom zeg ik tegen mijn bruidsparen om indien mogelijk toch een anderhalf uurtje te voorzien voor de sessie van de trouwfoto’s. Deze tijd is uiteraard exclusief de verplaatsingstijd van en naar de fotoshoot locatie.

Spar je graag samen met mij over jullie ideeën qua huwelijksfotografie? Neem dan vrijblijvend contact op met mij om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te boeken en laat ons samen ontdekken of ik de geschikte trouw fotograaf voor jullie ben!

Benieuwd naar meer voorbeelden van ontspannen en authentieke trouwfoto’s? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of op mijn Facebook of Instagram.

Wist je trouwens dat ik een gratis trouwmagazine heb dat je kan downloaden? Daarin lees je meer over huwelijksfotografie. Ik geef je hierin ook wat inspiratie voor de must have trouwfoto’s! Download het magazine HIER gratis.