Huwelijksfotograaf regio Aalst – Best of 2022

trouw fotograaf in Aalst huwelijksfotograaf regio aalst

Als huwelijksfotograaf uit regio Aalst heb ik in 2022 het liefdesgeluk van heel wat bruidsparen van op de eerste rij mogen meemaken. In deze blog vertel ik je meer over wat je van een huwelijksreportage bij Stories from the Heart Photography kan verwachten. Tot slot laat ik je ook met heel veel plezier meegenieten van de mooiste trouwfoto’s die ik als huwelijksfotograaf in 2022 heb gemaakt.

Annelies heeft voor onze wettelijke trouw prachtige foto’s genomen! We waren eerst van plan om geen fotograaf te nemen, maar wat zijn we blij dat we dat wel gedaan hebben. We dachten dat we ons ongemakkelijk gingen voelen voor de lens, maar Annelies stelde ons echt op ons gemak. De communicatie, het resultaat en Annelies als persoon zijn top – Louise

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij huwelijksfotograaf Annelies uit regio Aalst

Eens je zeker weet of jullie trouwdatum nog vrij is mijn agenda, nodig ik je graag uit bij me thuis voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan je me meer vertellen over jullie verwachtingen en wensen voor jullie trouwfoto’s. Geen paniek, je hoeft nog niet alle details te kennen van jullie trouwdag! Het is vooral de bedoeling dat we elkaar wat leren kennen en dat we samen kunnen aanvoelen of er een klik is. Bij jullie keuze voor een huwelijksfotograaf is het niet alleen belangrijk dat de stijl van de fotograaf jullie aanspreekt, maar ook of er een klik is. Een trouw fotograaf loopt immers een hele dag met je mee op een van de belangrijkste en mooiste dagen uit je leven. Als die klik en dat vertrouwen er niet is, zal je dat altijd – bewust of onbewust – zien in je foto’s. Zonde toch!?

Om je een goed beeld te geven van hoe ik werk en welke soort trouwfoto’s je mag verwachten bij mij als huwelijksfotograaf uit regio Aalst toon ik je ook voorbeeldfoto’s van een volledige trouwdag en wat trouwalbums.

De huwelijksfotograaf voor spontane en liefdevolle beelden, ook mét je hond

Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik er écht niet van hou om bruidsparen te vragen om geforceerd recht in de camera te kijken en te lachen. Nee, ik hou van spontaniteit en oprechte emoties in trouwfoto’s. Het goeie nieuws daarvan? Daarvoor hoef je jezelf écht niet fotogeniek te vinden. Alleen de liefde voor je partner is wat telt op dat moment!

Tijdens de dag blijf ik jullie en je gasten in het oog houden, klaar om die kleine momentjes van vreugde of tranen van geluk vast te leggen. Momentjes waarvan jullie je als bruidspaar op het moment zelf misschien niet bewust van zijn. Dat maakt de verrassing achteraf des te leuker wanneer je je galerij met trouwfoto’s ontvangt.

Als huwelijksfotograaf gespecialiseerd in foto’s samen met je hond kan ik je ook allerlei tips en tricks geven om je hond te betrekken op je huwelijk, zonder dat jij (en je hond) stress te hoeven hebben daarover. Want zeg nu zelf, wij dogmoms onder elkaar… Je hondenkind hoort er toch gewoon bij op zo’n bijzondere dag? Ook al lijkt dat je nu misschien nog mission impossible met jouw hond, ik weet hier wel raad mee als mens-en hondenfotograaf!

Wat mag je wel en niet verwachten van mij als huwelijksfotograaf?

Zoals ik al zei… Ben je op zoek naar een fotograaf die je continu vraagt om recht in de camera te kijken en geforceerd te lachen? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres.

Hou je daarentegen van beelden die oprecht een lach op je gezicht toveren? Dan moet je bij mij zijn! Ook van de familiefoto’s en groepsfoto’s maak ik een feestje.

Ik kan me inbeelden dat je als bruidspaar bewuste keuzes maakt over de kleuren van de bloemen, de decoratie en het kleur van het trouwkostuum van de bruidegom… Dan zou het zonde zijn als die kleuren ook niet tot hun recht komen in jullie trouwfoto’s door een specifieke fotobewerking die op dat moment in de mode is en de kleuren vertekent. Daarom bezorg ik als huwelijksfotograaf tijdloze trouwfoto’s in heldere, natuurlijke en realistische kleuren.

Huwelijksfotograaf regio Aalst tot in de late (of vroege?) uurtjes!

Als huwelijksfotograaf uit regio Aalst kan ik de hele dag aanwezig zijn als je dat zou willen. Zo heb je je trouwdag van A tot Z vastgelegd, of beter gezegd, van bij de opmaak van de bruid en/of bruidegom tot na de openingsdans.

Hoewel ik vooral werk met het aanwezige natuurlijke licht heb ik me ook verdiept in flitsfotografie. Zo kan ik als trouwfotograaf werkelijk met alle lichtsituaties omgaan. Denk maar aan een donker stadhuis, een receptie bij schemering, en jullie openingsdans met sparklers op de achtergrond voor extra sfeer… Op elk huwelijk heb ik mijn flitsmateriaal mee. Zo kan ik jullie ook een creatieve en adembenemend mooie trouwfoto met een wauw-effect bezorgen. Voorbeelden daarvan vind je zeker en vast ook terug in de slideshow hier onderaan.

De beste investering van jullie trouw – een trouwalbum

Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik ook altijd geheel vrijblijvend wat voorbeelden zien van trouwalbums. Zo kan je met je eigen ogen zien én ook voelen wat de kwaliteit is van zo’n professioneel gepersonaliseerd luxe trouwalbum. Zo’n kwaliteit kan je als particulier normaal nergens verkrijgen. Daarom bied ik een gepersonaliseerd en op maat gemaakt trouwalbum aan mijn bruidsparen aan als extra service. Een investering waar je nog jaren – wat zeg ik generaties! – lang geniet van zal hebben. Want geloof me… Eens de hype van je trouwfoto’s gaan liggen is, ga je écht niet vaak meer terugkijken in die online fotogalerij. Dan ga je teruggrijpen naar iets tastbaars… Je trouwalbum.

 

Ga je trouwen en ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf? Spreken mijn beelden en mijn aanpak je wel aan en ben je benieuwd of ik nog vrij ben op jullie trouwdatum? Stuur dan gerust vrijblijvend een mailtje naar info@storiesfromtheheart.be en wie weet zien we elkaar binnenkort wel bij me thuis met een hapje en een drankje!

Al even wegdromen over hoe jullie trouwfoto’s er zouden kunnen uitzien? Bekijk dan deze videoslideshow met de mooiste trouwfoto’s uit 2022.

P.S.: Wist je trouwens dat je ook zo’n videoslideshow met muziek krijgt bij je fotoreportage? Superleuk om te delen met vrienden en familie!

Na lang zoeken om onze prachtige dag vast te leggen op foto zijn wij bij Annelies (Stories from the Heart Photography) terecht gekomen. Wij hebben hier nog geen seconde spijt van gehad. Zelfs 3 maanden later kijken we nog elke dag naar de foto’s en krijgen we opnieuw het gevoel van toen. Alle foto’s zijn spontaan en niet geposeerd. Er was ontspannen sfeer en we kregen de nodige instructies voor een prachtig resultaat! Op voorhand werd alles goed besproken qua locaties, prijzen en tijdschema. Door haar ervaring geeft ze hier ook de nodige tips om alles goed te laten verlopen. Als alles afgelopen was, hebben we de dag na onze trouw de preview mogen ontvangen en niet veel later de volledige collectie van onze foto’s. Hierdoor weer een bewijs van goede afspraken en professionaliteit. Als kers op de taart hebben we nog een mini-album mogen ontvangen met onze 30 favoriete foto’s zodat we hier steeds opnieuw van kunnen genieten. – Glenn & Selina