Trouw fotograaf in Aalst: trouwfoto’s in Bibliotheek Utopia

trouw fotograaf in Aalst

In juni 2022 fotografeerde ik als trouw fotograaf in Aalst het wettelijke huwelijk van L&R. Dat vond plaats in de prachtige “Tuin van de Eeuwige Liefde” aan het Stadhuis van Aalst.

Creatieve foto’s – trouw fotograaf in Aalst

Als eerste maakte ik foto’s van de bruid toen haar haar en make-up werd gedaan door Love Ties The Knot. Ik vind dit als huwelijksfotograaf altijd zo’n fijn moment, omdat dit een van de beste momenten is om een creatieve foto te maken. Niet alleen door weerspiegelingen op te zoeken, zoals op de eerste foto hier. Zo maakte ik op het huwelijk van L&R ook een creatieve foto door gebruik te maken van flitslicht terwijl de kapster haarspray spoot. Gaaf effect eh, vind je ook niet?

Daarna ging ik ook even langs bij de bruidegom. Supermakkelijk, want die trok op dat moment in hetzelfde huis zijn Italiaans maatpak en schoenen aan van Villa Verdi in Gent. Ik moest gewoon letterlijk even de trap op en af om zowel bij bruid als bruidegom klaarmaak foto’s te kunnen maken. De hond des huizes was ook van de partij om een van de mooiste dagen uit het leven van zijn baasjes compleet te maken.

First look met hond

Dan was het eindelijk zo ver. De bruidegom stond zijn bruid op te wachten in de woonkamer, samen met hun hond. Doordat hun hond wat bang is van vreemde mensen koos het bruidspaar ervoor om hun hond niet mee te nemen naar hun trouw. Net daarom vonden ze het zo fijn dat ik als huwelijksfotograaf voorstelde om even nog een paar foto’s met de hond bij hun thuis te nemen. Op die manier was hij voor altijd vereeuwigd op een van de meest speciale dagen van hun leven.

Trouwfoto’s in Bibliotheek Utopia Aalst

Nog voor ze hun ja-woord zouden geven nam het koppel even de tijd om wat trouwfoto’s te nemen. Daarvoor trokken we naar de Bibliotheek Utopia in Aalst, die de grootste boekenkast van Aalst heeft! Dé ideale plek om wat leuke trouw foto’s te nemen.

Als trouw fotograaf in Aalst bezorg ik je spontane, authentieke en oprechte trouwfoto’s in natuurlijke, heldere en realistische kleuren. Daarvoor vraag ik je zelden om recht in de camera te kijken. Ik vind dat namelijk zelf heel onwennig om te doen, dus ik vraag dat ook niet aan jullie! Tijdens de fotosessie laat ik jullie als bruidspaar niet aan je lot over. Ik geef je wat subtiele aanwijzingen en ludieke opdrachtjes om jullie oprechte emoties voor elkaar naar boven te halen. Succes gegarandeerd, ook als je denkt dat je niet fotogeniek bent!

Benieuwd naar meer voorbeelden van trouwfoto’s? Bekijk dan zeker ook eens mijn portfolio. Daarin krijg je een perfect beeld van hoe een volledige huwelijksreportage eruitziet!

Ja-woord in de Tuin van de Eeuwige Liefde – Trouw fotograaf in Aalst

Na de fotosessie stonden de familie en vrienden het bruidspaar al op te wachten aan het stadhuis van Aalst. Daar zouden ze elkaar het ja-woord geven en hun trouwringen van Elisa Lee uitwisselen, in open lucht, in de Tuin van de Eeuwige Liefde onder de ginkgo biloba, een Japanse notenboom. Deze boom heeft de atoombom in Hiroshima (Japan) overleefd en staat onder andere symbool voor hoop, liefde, en een lang leven. Met andere woorden, dé perfecte setting om elkaar voor de rest van je leven trouw te beloven.

Pinterest-proof tuinfeest

Als afsluiter van de dag gingen we samen naar het huis van het bruidspaar. Daar stond een prachtige stretchtent van Strechtentenverhuur opgesteld in de tuin en was de cateraar ’t Smullertje al druk in de weer om de eerste gasten te ontvangen met een hapje en een drankje. Voor ik als huwelijksfotograaf het Pinterest-proof tuinfeest verliet nam ik nog wat sfeerfoto’s. Ik had ook nog een klein cadeautje voor het bruidspaar, namelijk een polaroid foto als aandenken aan hun trouwdag!

Heb je graag meer informatie over huwelijksfotografie? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Wist je trouwens dat ik een gratis trouwmagazine heb waarin ik je inspiratie geef voor trouwfoto’s die absoluut niet mogen ontbreken? Download het gratis.