Trouwfeest Alix Gent

trouwfeest alix gent

Je huwelijk voorbereiden is tof, maar het kan ook enorm zenuwslopend zijn. Ik kan me dan ook voorstellen dat je soms even door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk zoveel huwelijksleveranciers… Als huwelijksfotograaf heb ik het geluk om met heel wat toffe huwelijksleveranciers te werken en ik kom ook echt wel op hele mooie locaties waar je je trouwfeest kan organiseren, zoals bijvoorbeeld in Alix Table & Jardin d’Amis in centrum Gent. In deze blog laat ik je zien hoe mooi een trouwfeest in Alix Gent wel kan zijn aan de hand van enkele foto’s die ik gemaakt heb als huwelijksfotograaf! Zo krijg je een concreet beeld van hoe jullie trouwfeest op die plek eruit zou kunnen zien. Bohemian brides to be, lees zeker verder!

Trouwfeest Alix Gent

Droom jij van een bohemian wedding, in een prachtige sprookjesachtige tuin met vuurschalen, in de serre of onder een stretchtent met sfeerverlichting met overheerlijk eten en drinken? Dan is een trouwfeest bij Alix in Gent écht misschien wel iets voor jou!

Om je alvast te laten wegdromen en je te inspireren deel ik hieronder enkele foto’s van het trouwfeest van H&W. Want foto’s zeggen zoveel meer dan mooie woorden.

Word je net als dit koppel verliefd op deze prachtige groene feestlocatie in het centrum van Gent, dan wil ik met alle plezier ook voor jullie jullie huwelijksfotograaf zijn op jullie trouwfeest. Je kan HIER contact met me opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te boeken om te zien of ik de perfect match voor jullie kan zijn als huwelijksfotograaf.

trouwfeest alix genttrouwfeest alix gent        trouwfeest alix gent trouwfeest alix gent trouwfeest alix gent trouwfeest alix gent