Trouwfotograaf Ninove: Trouwfoto’s in Schapenmelkerij Bosschelle Denderhoutem tussen Aalst en Ninove

trouwfotograaf ninove

A&J zijn high school sweethearts en zeiden in 2021 “Ja” op een leven lang met elkaar. Ze kozen voor een intiem huwelijk met familie en vrienden. Ook hun kindjes werden nauw betrokken bij hun huwelijk. Met veel plezier legde ik hun trouwdag vast als trouwfotograaf uit Ninove en omstreken.

Mama en papa gaan trouwen – trouwfotograaf Ninove

De kindjes keken ontzettend uit naar de grote dag van hun mama en papa. Ze waren dus dolenthousiast die dag! Ze konden zelfs niet wachten om al eens te piepen wanneer mama’s make-up werd verzorgd. Uiteraard wouden ze zelf ook graag mooi gemaakt worden als een prinses! Wanneer hun oma hun prachtige kleedjes van Filou & Friends had aangetrokken was het tijd om mama te zien in haar leuke korte trouwjurk in bohemian stijl die ze vond op Zalando. Eerst nog even wat energie kwijt raken door met mama op het bed te springen om daarna haar schoenen van Clarks aan te trekken.

First looks met vader van de bruid, zus, bruidegom en grootmoeder

Nadat de meisjes hun mama hadden gezien, kwam de vader van de bruid zijn dochter nog even geluk wensen. Zijn blik sprak boekdelen toen hij zijn dochter zag in haar trouwjurk. Ook de zus van de bruid kwam nog snel even een knuffel geven, voor haar zus haar toekomstige man aankwam in zijn hippe trouwkledij van bij Marty Mode. Die stond haar al buiten aan de deur op te wachten met het prachtige bruidsboeket, gemaakt door Domus Florum in Aalst. Hij kreeg zijn drie prachtige vrouwen samen te zien toen de voordeur openging. Daarna namen ze als gezin nog even de tijd om hen te tonen aan de grootmoeder van de bruid. Vervolgens gingen ze door naar het gemeentehuis voor hun ja-woord.

 

Wettelijke trouw Haaltert – trouwfotograaf Ninove

Ook bij het officiële gedeelte van de trouwdag kregen de kindjes een speciale rol. Zo brachten ze de ringen (Goudsmidatelier Claessens Aalst) naar voren. Ze mochten zelf ook hun handtekening zetten onder de trouwakte. Tot slot gaven ze een cadeautje af van hun papa voor zijn kersverse vrouw, een gepersonaliseerd armbandje dat gemaakt werd door Hannedetail.

Fotoshoot Mussenzele Haaltert

Na de wettelijke trouw ging het bruidspaar gezellig iets gaan eten in intieme kring. Maar eerst gingen we snel nog even wat foto’s nemen samen met hun kindjes op een prachtig plekje in de natuur, dicht bij het restaurant.

Benieuwd naar meer voorbeelden van trouwfoto’s? Neem dan zeker eens een kijkje in mijn portfolio!

Trouwfoto’s in Schapenmelkerij Bosschelle Denderhoutem tussen Aalst en Ninove

De dag erna trokken we samen met hun kindjes naar de Schapenmelkerij Bosschelle in Denderhoutem, tussen Aalst en Ninove, in hartje Denderstreek. Omdat we geen risico wouden nemen met de weersvoorspellingen kozen we meteen voor een locatie die indoor ook leuke trouwfoto mogelijkheden bood. Tot groot jolijt van de kids!

A&J begonnen met een bang hartje aan hun fotosessie. Zo “waarschuwden” ze mij dat ze absoluut niet fotogeniek waren en totaal niet wisten wat ze moesten doen. Ik stelde hen echter meteen op hun gemak. Als trouwfotograaf uit Ninove bij Aalst in de Denderstreek laat ik je als bruidspaar namelijk nooit geforceerd lachen naar de camera. De mooiste foto’s maak ik als huwelijksfotograaf immers door jullie je te laten focussen op je partner en op jullie liefde voor elkaar. Uiteraard geef ik je subtiele aanwijzingen om ervoor te zorgen dat jullie mooi en flatterend op de foto staan. Als je voor mij kiest als huwelijksfotograaf uit Ninove, Aalst, Erpe-Mere, Haaltert en omstreken krijg je trouwfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren, met een bohemian touch.

Wist je trouwens dat ik een gratis trouwmagazine heb geschreven? Daarin geef ik je inspiratie over de foto’s die absoluut niet mogen ontbreken op je trouwdag? Download het gratis trouwmagazine.