Huwelijksfotograaf in Aalst en heel België

Trouwfotograaf in Aalst, Gent, Brussel en omgeving

Jullie zijn verloofd, proficiat! Voor een van de mooiste dagen uit jullie leven zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf die jullie op een natuurlijke, spontane en ongedwongen manier niet alleen de mooiste, maar ook liefdevolle en tedere trouwfoto’s kan bezorgen. Dan ben je bij trouwfotograaf Annelies Huylebroeck uit Aalst, Gent, Brussel en omgeving zeker en vast aan het juiste adres!

Hou je niet van stijve familiefoto’s? Dat komt goed uit, ik ook niet. Als trouwfotograaf heb ik zeker en vast ook aandacht voor de traditionele familiefoto’s, maar ik zorg ook altijd voor ludieke groepsfoto’s. Jullie trouwdag is een dag vol liefde en plezier, en dat mag je zeker ook terug zien in de groepsfoto’s!

Kies je voor Stories from the Heart als jullie huwelijksfotograaf? Dan kies je voor spontane, pure, ongedwongen en ontroerende trouwfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren.

huwelijksfotograaf, mens en hondenfotograaf, dogmom fotograaf

Hondvriendelijk

Mijn grootste troef als trouwfotograaf voor bruidsparen met honden is dat ik gespecialiseerd ben in mens- en hondenfotografie en ten volle besef dat het heel bijzonder is om je trouwdag met je hond te kunnen delen. Ook op een van de mooiste dagen van je leven kan ik jullie unieke band met jullie hond op een ontspannen manier vastleggen, zonder dat je bang moet zijn voor vlekken op je jurk.

huwelijksfotograaf

Natuurlijk & helder

Mijn foto’s worden met de grootste zorg tot in de puntjes afgewerkt waarbij ik oog heb voor natuurlijke, realistische en heldere kleuren. Jij wil toch ook de kleur van het pak van je man terugzien op de foto’s precies zoals het in het echt was?!

huwelijksfotograaf

spontaan & liefdevol

Ik geef je subtiele aanwijzingen zodat jullie volledig in elkaar kunnen opgaan tijdens de fotosessie waardoor jullie spontaan, liefdevol, teder en authentiek op de foto staan. Mijn aanpak werkt gegarandeerd bij iedereen, ook bij wie van zichzelf zegt niet fotogeniek te zijn!

huwelijksfotograaf

Wauw-effect

Ieder bruidspaar verdient adembenemende trouwfoto’s. Die krijg je niet alleen door gebruik te maken van het natuurlijk licht. Ik beheers heel wat flitstechnieken om jullie trouwfoto’s met een wauw-effect te bezorgen en de romantische sfeer van je openingsdans perfect vast te leggen.

Prijzen huwelijksfotograaf

Met een standaard huwelijksreportage van 6 aaneengesloten uren kan je een van de mooiste dagen van je leven keer op keer opnieuw beleven. Deze investering in je levenslange waardevolle herinneringen die verschillende generaties meegaan boek je al vanaf €1850, inclusief btw, vervoer binnen België, mini-album en printwaarde.

Voor alle informatie en meer prijzen kan je hieronder de gratis trouwbrochure aanvragen. Hierin geef ik je trouwens ook nog wat tips om als dogmom bride je hond op je huwelijk te betrekken!

“Absolute aanrader, Annelies heeft prachtige foto’s van ons getrokken, ze heeft voor een super ontspannen fotoshoot gezorgd, en is er in geslaagd alle mooie belangrijke en emotionele momenten vast te leggen tijdens de ceremonie en het feest!” – Dorien & Jonas