Babyfoto’s met je hond bij hondenfotograaf en babyfotograaf Dendermonde – Lebbeke

babyfoto's met je hond, babyfotograaf Dendermonde-Lebbeke, mens en hondenfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, newbornfotograaf wetteren gent

Je baby verandert zo snel, daar ben je je ten volle van bewust. Die ienieminitijd is zo voorbij.Je wil babyfoto’s laten nemen, met je hele gezinnetje, dus ook met je hondenkind. In deze blogpost vertel ik je meer over wat je kan verwachten van babyfoto’s met je hond bij hondenfotograaf en babyfotograaf Annelies uit Dendermonde-Lebbeke. 

Babyfoto’s met je hond: wat, wanneer, hoe,...?

De baby fotosessie vindt dan idealiter plaats wanneer je kindje tussen de 0 en 21 dagen oud is. Op die manier slaapt je kindje nog vaker door tijdens de newbornshoot. Bovendien hebben baby’tjes dan over het algemeen nog minder last van babyacné. 

Tijdens de fotoshoot nemen we uitgebreid de tijd om foto’s van jou en je pasgeboren kindje te nemen, maar ook samen met je partner. Indien jullie al kinderen hebben, mogen die uiteraard ook mee op de foto. Op die manier wordt jullie newbornfotosessie tegelijk ook een beetje een gezinsfotoshoot. 

We maken allerlei combinaties: mama en baby, papa en baby, ouders en baby, het baby’tje alleen, eventueel de kids erbij, … 

Krijg je al zenuwen van de gedachte aan een stijve fotoshoot waar je continu moet poseren? Da’s absoluut nergens voor nodig. Ik geef je aanwijzingen om je van je beste kant te fotograferen, maar je zal nooit stijve kaken krijgen door het geforceerd lachen naar de camera. Focus je op je liefde voor elkaar, en alles komt goed. Beloofd.

babyfoto's met je hond, babyfotograaf Dendermonde-Lebbeke, mens en hondenfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, newbornfotograaf wetteren gent

Uiteraard neem ik als babyfotograaf en hondenfotograaf uit Dendermonde-Lebbeke tijdens een fotoshoot ook uitgebreid de tijd om babyfoto’s met je hond te nemen. Want als dogmom ben je er tot in het diepst van je ziel van overtuigd dat je hond integraal deel uitmaakt van je gezin. Daarom wil je ook dat je hond integraal deel kan uitmaken van je newbornshoot. En niet gewoon eens terloops mee op de foto mag, als een tof foto accessoire. Nee, je wil dat jullie band en jullie liefde écht voelbaar is in de foto. 

Misschien is het karakter en de persoonlijkheid van je hond wel wat veranderd, nu er een klein mensje bij gekomen is in het gezin. Misschien is je hond wat beschermender geworden, of extra knuffelachtig? Dat zijn allemaal aspecten waar een mens en hondenfotograaf extra aandacht aan besteedt tijdens de fotosessie, in tegenstelling tot een fotograaf die meer op de mens gericht is en minder oog heeft voor de hond als individu en volwaardig lid van het gezin.

babyfoto's met je hond, babyfotograaf Dendermonde-Lebbeke, mens en hondenfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, newbornfotograaf wetteren gent

Babyfoto’s met je hond bij hondenfotograaf en babyfotograaf uit Dendermonde-Lebbeke: waar dan?

Een newbornshoot gaat door bij jou thuis. Zo heb je alles bij de hand en hoef je nergens mee te sleuren. Ook je hond kan op die manier in zijn vertrouwde omgeving blijven, waardoor die makkelijker tot rust zal komen. Dit geeft dan gegarandeerd schattige babyfoto’s met je hond als resultaat.

Ben je bang dat je huis niet mooi genoeg is om foto’s te nemen? Dat is absoluut niet nodig. Als babyfotograaf en hondenfotograaf uit Dendermonde-Lebbeke zorg ik ervoor dat storende elementen uit beeld blijven. Bovendien weet ik uit mijn ervaring ook wat de perfecte plaatsjes zijn in huis om de mooiste babyfoto’s met je hond te nemen. Een plek met een raam of een deur met een natuurlijke lichtinval kan al genoeg zijn voor de perfecte locatie voor je baby shoot met je hond.

Ben je getriggerd door deze babyfoto’s met honden en zou je dit zelf ook heel graag hebben met jouw hondenkind? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en vertel me wat jouw specifieke wensen zijn!