Newbornfotograaf Aalst – schattige babyfoto’s

newbornfotograaf Aalst

Newbornfotograaf Aalst – schattigste babyfotos uit 2022

Als newborn fotograaf uit regio Aalst heb ik in 2022 heel wat schattige babytjes mogen fotograferen, samen met hun kersverse mama en papa, en soms zelfs samen met de hond des huizes. In deze blog geef ik als babyfotograaf wat meer uitleg over wat je kan verwachten van een baby fotoshoot bij je thuis, met als afsluiter een videoslideshow met The Best of 2022 – de schattigste babyfoto’s.

Newborn fotograaf Aalst – babyfotoshoot bij je thuis

Idealiter gaat de babyfotoshoot bij je thuis door tijdens de eerste drie weken na de geboorte. Je baby slaapt dan nog makkelijker goed door tijdens de fotosessie. Bovendien hebben baby’s dan doorgaans ook nog minder last van babyacne.

Als babyfotograaf uit Aalst, Haaltert, Erpe-Mere en omgeving kom ik bij je thuis, waar je alles bij de hand hebt. De fotoshoot gebeurt volledig op het ritme van je pasgeboren baby. Maak je dus zeker niet druk als je kleintje een huilbui heeft tijdens de fotosessie of een hongertje krijgt. We hebben alle tijd!

Tijdloze en naturelle babyfoto’s bij baby fotograaf Annelies uit Aalst

Hou je van naturelle babyfoto’s in natuurlijke en heldere kleuren zonder Anne Geddes toestanden? Gewoon puur natuur? Dan ben je bij babyfotograaf Annelies uit Aalst en omgeving aan het juiste adres.

Tijdens je babyfotoshoot nemen we niet alleen foto’s van je baby’tje alleen, maar ook samen met mama, papa, eventuele broertjes of zusjes en het hele gezin samen. Zelfs jullie hond mag mee op de babyfoto’s!

Na afloop van de fotoshoot krijg je een variatie aan beelden, inclusief enkele tijdloze en klassieke zwart-witfoto’s.

Indien je baby last heeft van babyacne op de dag van de fotosessie bespreken we samen jullie wensen omtrent de nabewerking van de foto’s. Als ouders hebben jullie de keuze om de huid naturel te laten op de foto’s, precies zoals het was op het moment van de fotoshoot, of om de huid te retoucheren in de nabewerking. Dan wordt de babyacne op een zo natuurlijk mogelijke manier geretoucheerd op de foto.

Tips voor schattige babyfoto’s van newbornfotograaf Annelies uit Aalst

Voor jullie babyshoot geef ik jullie allerlei tips om de mooiste en schattigste foto’s van je baby te kunnen maken. Zo geef ik je bijvoorbeeld kledijtips. Om de naturelle en tijdloze look te bekomen die typisch is voor de babyfoto’s van Stories from the Heart Photography raad ik je aan om te kiezen voor effen kledij in lichte, heldere aardetinten. Foto’s van huid-op-huidcontact mogen ook absoluut niet ontbreken in jullie fotogalerij, indien jullie je daar comfortabel bij voelen. Bovendien heb ik ook wat babykledij en babyspullen in neutrale en lichte tinten van Yumi Baby die je tijdens de shoot gratis mag gebruiken voor een optimaal resultaat. Ook voor de kersverse mama’s kan ik wat leuke kledij meebrengen die je kan aantrekken tijdens de fotoshoot.

Verwacht jij ook een baby en zou je graag die ieniemienetijd willen laten vastleggen? Meer informatie over een newbornfotoshoot bij Stories from the Heart Photography vind je hier: Newbornfotograaf.

Nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

In de videoslideshow hieronder vind je de schattigste babyfoto’s van 2022. Geniet!