Tips voor de mooiste babyfoto’s van newbornfotograaf Annelies in Wetteren bij Gent

mens en hondenfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, newbornfotograaf wetteren gent

Je gaat binnenkort bevallen van je kindje of je bent net bevallen en je wil écht de mooiste babyfoto’s nemen. Alleen hoe begin je daaraan? Waar moet je allemaal op letten voor een geslaagd resultaat? In deze blogpost geef ik je als newbornfotograaf in Wetteren bij Gent enkele tips voor de mooiste babyfoto’s bij je thuis.

De mooiste babyfoto’s neem je volgens newbornfotograaf Annelies in Wetteren bij Gent van een ... slapend kindje

Je kent het wel, die babyfoto’s waarop iedereen “oooh zo schattig” en “aaaaah zo cute” zegt… Foto’s van een slapend kindje, heerlijk wegdommelend met hier en daar een schattig geeuwtje… 

Neem daarom babyfoto’s nadat je je kindje een flesje of borstvoeding hebt gegeven, of na een lekker deugdoend badje

newbornfotograaf, babyfotograaf, newbornfotograaf wetteren gent

Zorg er ook voor dat de ruimte waarin je de babyfoto’s neemt warm genoeg is. Dat houdt je kindje ook rustig. Zeker wanneer je misschien de kleertjes uittrekt van je kleintje om eens van outfit te wisselen. 

Hou ook zeker altijd ook een speentje bij de hand tijdens de fotosessie met je baby als je die hebt…

newbornfotograaf wetteren gent

Tips voor de mooiste babyfoto’s van een babyfotograaf : neutrale kleuren

Als newbornfotograaf hou ik echt enorm van die pure en tijdloze babyfoto’s in neutrale en naturelle kleuren. Kies daarvoor babykleertjes in neutrale zachte aardetinten. Denk aan beige, creme, terracotta, taupe, gebroken wit, olijfgroen, … 

Als je graag foto’s neemt van je baby’tje op het bed, zorg er dan voor dat er effen wit beddengoed ligt. Daarmee zorg je ook voor een mooie belichting in de foto.

De juiste lichtinval volgens newbornfotograaf annelies in wetteren bij gent

Kies voor een ruimte of plaats met een mooie indirecte lichtinval om foto’s te nemen van je baby’tje. Als je beroep doet op een professionele newbornfotograaf, dan pikt die gegarandeerd de juiste plek uit in je huis. 

Wist je trouwens dat een professionele babyfotograaf werkelijk in élk huis mooie babyfoto’s kan nemen? Een ruimte met een raam of deur waar er een mooie natuurlijke lichtinval doorkomt is voor een professionele newbornfotograaf al voldoende om die plek om te toveren tot de ideale setting voor je newborn shoot.

Let op de details voor de mooiste babyfoto’s met een newbornfotograaf

Als newbornfotograaf uit Wetteren bij Gent let ik enorm op details wanneer ik babyfoto’s maak. Een detail zoals een hand kan zoveel zeggen… Let er daarom op dat je nagels mooi verzorgd zijn wanneer je een newbornshoot doet. Want zo’n gedetailleerde close-up beelden komen zéker en vast aan bod! Dit geldt trouwens ook voor je voeten als je graag je kousen uit trekt voor een newborn shoot bij je thuis in huiselijke sfeer.

Let er ook op dat je geen haarbandjes om je pols draagt op het moment dat je foto’s neemt samen met je baby’tje. Doe die ook al een tijdje op voorhand uit, zodat er geen afdrukken in je pols staan.

Boek een professionele newbornfotograaf in voor de mooiste babyfoto’s

Als je graag mooie babyfoto’s hebt kan ik je alleen maar aanraden om te investeren in een professionele newborn fotograaf.

Een baby fotograaf zoekt de juiste lichtinval. Als newborn fotograaf tover ik zelfs de kleinste ruimtes om tot de ideale fotosetting. Zelfs als je vindt dat je huis geen “huis is voor in de boekskes”… Als er maar een raam of deur is waardoor er natuurlijk licht valt…

Een newborn fotograaf let op alle details om ervoor te zorgen dat het plaatje klopt. En zet zelfs eventueel storende elementen op de achtergrond even uit beeld. Zo hoef jij je niet te druk te maken over een opgeruimd huis voor je baby fotoshoot doet.

Een professionele baby shoot zorgt ook dat je straks heel gevarieerde foto’s hebt van je baby. Foto’s van je baby’tje, samen met jou als mama, samen met de papa en eventuele broertjes of zusjes. Ook een foto met het hele gezin kan absoluut niet ontbreken in jullie fotogalerij vol met babyfoto’s. Zelfs je huisdier kan mee op de foto bij mij. Als newbornfotograaf uit Wetteren bij Gent ben ik immers gespecialiseerd in foto’s samen met je hond.

Een professionele baby fotograaf zorgt ervoor dat het hele plaatje klopt. Daarbij is ook de kledijkeuze heel belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Een newbornfotograaf geeft je advies en tips qua kledijkeuze. Als je dat graag wil breng ik als newborn fotograaf Wetteren bij Gent zelfs wat kledij mee voor jou en je baby die altijd voor een prachtig fotoresultaat zorgen.

Wil jij graag zelf de mooiste babyfoto’s van je kleintje? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met newbornfotograaf Annelies in Wetteren bij Gent!

Benieuwd naar meer foto’s van newborn fotograaf Annelies uit Wetteren bij Gent? Kijk dan eens naar de portfoliopagina