Fotografie mens en dier
in aalst en heel belgië​

AWARD WINNING MENS & HONDENFOTOGRAAF​
AALST, ERPE-MERE, GENT, BRUSSEL, BELGIË, NEDERLAND - WERELDWIJD BESCHIKBAAR​

dierenfotograaf Aalst, dierenfotograaf Brussel, dierenfotograaf Gent, dierenfotograaf Antwerpen, dierenfotograaf België, dieren fotograaf, fotoshoot dier, dieren fotoshoot, dierenfotoshoot, fotoshoot met dier, fotoshoot dier en baas, fotoshoot met je dier, dierenfotograaf, dierenfotografie, dierenfotoshoot, fotoshoot mens en dier, fotoshoot mens en dier, mens en dierenfotograaf, puppyfotograaf, puppyfotografie, puppyfotoshoot, fotoshoot puppy, fotoshoot met huisdier, huisdierenfotograaf, huisdierenfotografie, fotograaf huisdier, fotograaf dier, fotograaf dieren paardenfotograaf Aalst, paardenfotograaf Brussel, paardenfotograaf Gent, paardenfotograaf Antwerpen, paardenfotograaf België, paarden fotograaf, fotoshoot paard, paarden fotoshoot, paardenfotoshoot, fotoshoot met paard, fotoshoot paard en baas, fotoshoot met je paard, dierenfotograaf, dierenfotografie, dierenfotoshoot, fotoshoot mens en dier, fotoshoot mens en paard, mens en paardenfotograaf, puppyfotograaf, puppyfotografie, puppyfotoshoot, fotoshoot puppy, fotoshoot met huisdier, huisdierenfotograaf, huisdierenfotografie, fotograaf huisdier, fotograaf paard, fotograaf paarden

Fotografie mens en dier voor liefdevolle foto’s samen met je dier

De band die jij met jouw dier hebt, dat kan je aan geen mens beschrijven, zeker niet aan iemand die zelf geen dier heeft. Als mens- en hondenfotograaf & dogmom myself wil ik al jullie verhalen horen – groot of klein –  en jullie band voor altijd op beeld vatten, zodat jij jullie band tot in het oneindige kan koesteren.

De liefde van en voor jouw dier zit zo verweven in jouw leven dat jouw trouwdag, jouw zwangerschapsshoot of babyfoto’s niet compleet zouden zijn zonder jouw dierenkind erbij.

Me and you (+ the animals!)

Voor een sessie fotografie van mens en dier betaal je een session fee van €250. Hierin zit o.a. de voorbereiding en de fotosessie zelf.

Wanneer je je beelden ontvangt, koop je enkel de beelden die je zelf mooi vindt. Je kan kiezen voor één van de drie voordelige fotopakketten. De fotopakketten starten aan €250 en omvatten een combinatie van digitale foto’s en printwaarde die je kan besteden om mooie fotoproducten aan te kopen in een hoogwaardige kwaliteit, die je als particulier normaal nooit zou kunnen kopen.

Graag wat meer gedetailleerde info over de prijzen en de mogelijkheden voor fotografie van mens en dier? Geen probleem! Laat hier je e-mail achter en ik stuur je de brochure zodat je die rustig kan bekijken.

Wat klanten zeggen over fotografie van mens en dier van Annelies

kelly Fermon

Beoordeeld op: 12-05-2024

Ik had me ingeschreven voor de dogmom photoshoot met mijn 2 honden. Ik zat vol twijfel of mijn 12 jarige heel angstige adoptiehond dit wel leuk zou vinden en had al meermaals aangegeven dat ik niet zeker was dat ik haar zou meenemen. Annelies stelde me meteen gerust dat ze de hond niet gedwongen zou worden om te poseren en we wel zouden zien waar ze haar zelf goed zou bij voelen. Dit heeft ervoor...
Lees volledige ervaring.

Julie Adam

Beoordeeld op: 11-05-2024

In augustus 2022 vroeg mijn lief (ondertussen man) mij ten huwelijk. Beiden poseren we absoluut niet graag. Ik startte dus vroeg aan mijn zoektocht voor een gepaste fotograaf/fotografe, omdat ik echt iemand wou die bij ons zou passen en klikken. Wij hebben een hond dat we beschouwen als ons kind, dus naast het niet zo fotogeniek zijn wouden we ook iemand die overweg kon met onze grootste...
Lees volledige ervaring.

Chloë Dupont

Beoordeeld op: 09-05-2024

Na het lezen van een aangrijpend krantenartikel over Annelies en haar straathondje die ze tijdens een reis leerde kennen, besloot ik haar te volgen op Instagram, omdat haar verhaal me zo aangreep en toonde wat voor een hart voor dieren ze heeft. Vanaf dat moment zag ik steeds mooie, ontroerende foto’s passeren, waarbij de band tussen baasje en hond prachtig vastgelegd wordt. Toen de aankondiging...
Lees volledige ervaring.

celebrate your dog

Eén keer per jaar organiseer ik als mens- en hondenfotograaf uit Aalst, Erpe-Mere in België een speciaal en uniek privé-event voor jou en je hond. 

Een once in a lifetime experience om je hond te eren, te bedanken om er altijd voor jou te zijn en hem/haar een lang, gezond en gelukkig leven bij jou te wensen, geïnspireerd op een jaarlijks Nepalees kleurpoederfestival ter ere van de hond.

Dit jaar waren de plaatsjes op een half uur uitverkocht (ja, dat lees je goed!).

Jij kan je nu al op de wachtlijst zetten om als eerste alle informatie te ontvangen over de volgende editie in 2024!

dogmom days

Een ontspannen en fijne professionele fotoshoot samen met je hondenkind van max. 30 minuten

Setting: een effen, neutrale achtergrond, zodat jullie en jullie liefde écht “the center of attention” zijn

7 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo (extra beelden aankopen kan vrijblijvend na de shoot)

1 galerijbord (= luxe print)

Een moederdagcadeautje van je allerliefste hondenkind (Surpriiiiise!)

Locatie: Kinsel Studio in Lier bij Antwerpen

Wanneer: donderdag 9 mei 2024 (feestdag!) en zaterdag 11 mei 2024