Puppy fotoshoot
in aalst en heel belgië​

AWARD WINNING MENS & HONDENFOTOGRAAF​
AALST, ERPE-MERE, GENT, BRUSSEL, BELGIË, NEDERLAND - WERELDWIJD BESCHIKBAAR​

hondenfotograaf Aalst, hondenfotograaf Brussel, hondenfotograaf Gent, hondenfotograaf Antwerpen, hondenfotograaf België, honden fotograaf, fotoshoot hond, honden fotoshoot, hondenfotoshoot, fotoshoot met hond, fotoshoot hond en baas, fotoshoot met je hond, dierenfotograaf, dierenfotografie, dierenfotoshoot, fotoshoot mens en dier, fotoshoot mens en hond, mens en hondenfotograaf, puppyfotograaf, puppyfotografie, puppyfotoshoot, fotoshoot puppy, fotoshoot met huisdier, huisdierenfotograaf, huisdierenfotografie, fotograaf huisdier, fotograaf hond, fotograaf honden

Puppy fotoshoot voor liefdevolle foto’s samen met je hond

Een pupje in huis brengt zoveel vertederende momenten. Je pupje is zo schattig dat je ‘m wel zou kunnen opeten. Maar jeetje, wat vliegt de tijd toch snel! Je knippert met je ogen en je pup is alweer veranderd! Je zou stiekem – of niet zo stiekem – wensen dat je pupje voor altijd zo klein en schattig blijft. De puppy tijd is dan ook het ideale moment om een puppy fotoshoot te plannen met je hond. 

De liefde van en voor jouw hond zit bovnedien zo verweven in jouw leven dat jouw trouwdag, jouw zwangerschapsshoot of babyfoto’s niet compleet zouden zijn zonder jouw hondenkind erbij.

Het is trouwens ook mogelijk om als fokker een nestshoot te boeken voor je nestje puppies. Een prachtig geschenk om aan de toekomstige eigenaren van je pupjes te geven!

Me and you (+ the dogs!)

Voor een puppy fotoshoot tussen hond en baas betaal je een session fee van €250. Hierin zit o.a. de voorbereiding en de fotosessie zelf.

Wanneer je je beelden ontvangt, koop je enkel de beelden die je zelf mooi vindt. Je kan kiezen voor één van de drie voordelige fotopakketten. De fotopakketten starten aan €250 en omvatten een combinatie van digitale foto’s en printwaarde die je kan besteden om mooie fotoproducten aan te kopen in een hoogwaardige kwaliteit, die je als particulier normaal nooit zou kunnen kopen.

Graag wat meer gedetailleerde info over de prijzen en de mogelijkheden voor een puppy fotoshoot tussen hond en baasje? Geen probleem! Laat hier je e-mail achter en ik stuur je de brochure zodat je die rustig kan bekijken.

Wat baasjes zeggen over hun puppy fotoshoot

kelly Fermon

Beoordeeld op: 12-05-2024

Ik had me ingeschreven voor de dogmom photoshoot met mijn 2 honden. Ik zat vol twijfel of mijn 12 jarige heel angstige adoptiehond dit wel leuk zou vinden en had al meermaals aangegeven dat ik niet zeker was dat ik haar zou meenemen. Annelies stelde me meteen gerust dat ze de hond niet gedwongen zou worden om te poseren en we wel zouden zien waar ze haar zelf goed zou bij voelen. Dit heeft ervoor...
Lees volledige ervaring.

Julie Adam

Beoordeeld op: 11-05-2024

In augustus 2022 vroeg mijn lief (ondertussen man) mij ten huwelijk. Beiden poseren we absoluut niet graag. Ik startte dus vroeg aan mijn zoektocht voor een gepaste fotograaf/fotografe, omdat ik echt iemand wou die bij ons zou passen en klikken. Wij hebben een hond dat we beschouwen als ons kind, dus naast het niet zo fotogeniek zijn wouden we ook iemand die overweg kon met onze grootste...
Lees volledige ervaring.

Chloë Dupont

Beoordeeld op: 09-05-2024

Na het lezen van een aangrijpend krantenartikel over Annelies en haar straathondje die ze tijdens een reis leerde kennen, besloot ik haar te volgen op Instagram, omdat haar verhaal me zo aangreep en toonde wat voor een hart voor dieren ze heeft. Vanaf dat moment zag ik steeds mooie, ontroerende foto’s passeren, waarbij de band tussen baasje en hond prachtig vastgelegd wordt. Toen de aankondiging...
Lees volledige ervaring.

celebrate your dog

Eén keer per jaar organiseer ik als mens- en hondenfotograaf uit Aalst, Erpe-Mere in België een speciaal en uniek privé-event voor jou en je hond. 

Een once in a lifetime experience om je hond te eren, te bedanken om er altijd voor jou te zijn en hem/haar een lang, gezond en gelukkig leven bij jou te wensen, geïnspireerd op een jaarlijks Nepalees kleurpoederfestival ter ere van de hond.

Dit jaar waren de plaatsjes op een half uur uitverkocht (ja, dat lees je goed!).

Jij kan je nu al op de wachtlijst zetten om als eerste alle informatie te ontvangen over de volgende editie in 2024!

dogmom days

Een ontspannen en fijne professionele fotoshoot samen met je hondenkind van max. 30 minuten

Setting: een effen, neutrale achtergrond, zodat jullie en jullie liefde écht “the center of attention” zijn

7 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo (extra beelden aankopen kan vrijblijvend na de shoot)

1 galerijbord (= luxe print)

Een moederdagcadeautje van je allerliefste hondenkind (Surpriiiiise!)

Locatie: Kinsel Studio in Lier bij Antwerpen

Wanneer: donderdag 9 mei 2024 (feestdag!) en zaterdag 11 mei 2024