Zwangerschapsfotograaf Erpe-Mere: zwangerschapsfoto’s met hond

zwangerschapsfotograaf Erpe-Mere

Tessa en Thomas verwachten hun eerste kindje, een dochtertje. Om deze bijzondere tijd te laten vastleggen kozen ze ervoor om zwangerschapsfoto’s te laten nemen. En niet zomaar zwangerschapsfoto’s, maar wel zwangerschapsfoto’s met hun hond, hun hondenkind! De zwangerschap fotoshoot ging door bij hen thuis. Daarna trokken we nog even naar een dichtbij gelegen veld om wat extra foto’s te nemen. Zo hebben ze ontzettend veel variatie in hun foto galerij. In deze blog toon en vertel ik je wat je van mij kan verwachten als zwangerschapsfotograaf uit Erpe-Mere, Aalst, Haaltert, Lede en omgeving.

Vizsla mee op de zwangerschapsfoto’s thuis – Zwangerschapsfotograaf Erpe-Mere

Toen ik aankwam bij Tessa en Thomas zei Tessa mij dat Chopard, hun vizsla, angstig kon reageren op vreemden. Dus vroeg ze me om hem eerst compleet te negeren en oogcontact te vermijden. Chopard kon rustig op zijn eigen tempo en zijn manier kennis maken met mij. Binnen een mum van tijd was ik helemaal aanvaard en werd ik overspoeld door likjes ????

Wanneer ik als zwangerschapsfotograaf uit Erpe-Mere en omstreken een zwangerschap fotosessie bij je thuis doe, dan vraag ik altijd eerst om me een korte rondleiding te geven in je huis. Zo kan ik zien welke ruimtes het meest geschikt zijn om je zwangerschapsfoto’s te nemen. Ik kijk daarbij voornamelijk naar de natuurlijke lichtinval. Bij de fotosessie van Tessa en Thomas besloten we om te starten in de slaapkamer, ook al was het daar op dat moment heel warm.

Hun hond mocht voor één keer mee op het bed. Als zwangerschapsfotograaf breng ik altijd wat decoratiespullen mee. Voor deze zwangerschapshoot had ik een bohemian bedsprei mee. Ideaal om het bed te beschermen tegen hondenhaar. Chopard de Vizsla vond het heel gek om boven op de slaapkamer te zijn, een volledig nieuwe plek voor hem. Daar werd hij wat nerveus van. Telkens wanneer ik een fotoshoot doe met een hond dan gebeurt alles op het ritme van de hond. Dus we gaven Chopard de tijd om te wennen aan de nieuwe situatie. Terwijl we in de slaapkamer een praatje maakten kon Chopard naar hartenlust snuffelen om te ontspannen. De foto’s die we konden maken eens hij ontspannen was, zijn gewoon prachtig!

Schattige zwangerschapsfoto’s met hond in de woonkamer

Daarna trokken we naar de woonkamer van het koppel. Deze omgeving was al wat vertrouwder voor Chopard en hij nestelde zich gewillig bij zijn baasjes in de zetel. Als kers op de taart begon de baby in Tessa’s buik te schoppen. De blikken op hun gezichten was goud waard! Ik ben zo blij dat ik dit voor hen heb kunnen vastleggen.

Buikfoto’s – zwangerschapsfotograaf Erpe-Mere

Voor we naar buiten zouden trekken voor het laatste deel van de zwangerschap fotoshoot trok Tessa de kimono aan uit mijn Client Closet en namen we nog wat foto’s van haar alleen in de slaapkamer. Deze mommy to be is gewoon stralend zwanger!

Zwangerschapsfoto’s met hond op locatie

Tot slot trokken we naar een veld op enkele meters van hun huis. De ideale plek om nog wat zwangerschapsfoto’s met de hond op locatie te nemen. Chopard is een Vizsla, en dus een typische jachthond. De vele geurtjes die op hem afkwamen maakten het voor hem lastig om zich te concentreren op de fotosessie. Hij had wel wat beters te doen ???? Als mens- en hondenfotograaf uit Erpe-Mere en omstreken weet ik perfect hoe ik hiermee om moet gaan. Het resultaat zijn adembenemende zwangerschapsfoto’s met hun hond.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

Wil jij ook graag zwangerschap foto’s laten maken van jou samen met je partner en/of kinderen, en/of je hond? Neem dan zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap contact met me op om zeker te zijn van je plekje. De perfecte periode om je zwangerschap foto’s te laten nemen is rond je 30 à 35 weken. Dan heb je een mooie bolle buik voor prachtige foto’s.

Wist je trouwens dat je voor je zwangerschap foto shoot niet speciaal kledij hoeft te kopen? Als zwangerschapsfotograaf uit Erpe-Mere en omgeving heb ik een aantal zwangerschapsjurken gratis ter beschikking voor jou. Ook Tessa droeg verschillende stukken uit mijn Client Closet, zoals het beige hemd, de kimono en de lange beige kimonojurk. Vraag ernaar bij je boeking, zodat ik ze kan meebrengen op de dag van jouw zwangerschap fotosessie. Als je wil kan ik zelfs je make-up ook voor je regelen! Je verdient het om te stralen tijdens je zwangerschap!

Meer informatie over mij als zwangerschapsfotograaf uit Erpe-Mere, Haaltert, Aalst, Lede en omstreken vind je op deze pagina, waar je ook contact kan opnemen. Meer inspiratie en voorbeelden kan je terugvinden op mijn instagram, facebook of pinterest pagina, of op mijn portfolio pagina.