Mens en hondenfotograaf in Aalst en heel België

Hondenfotograaf in Aalst en heel België

Hondenfotograaf voor natuurlijke en emotionele hondenfoto’s

Dé hondenfotograaf voor liefdevolle foto’s samen met je hond

Als hondenfotograaf ben ik ervan overtuigd dat honden veel meer zijn dan alleen een hond of een huisdier. Ze zijn een deel van ons gezin, een volwaardig gezinslid. En misschien is jouw hond voor jou, net zoals voor mij, je hondenkind. Het is mijn doel en missie als hondenfotograaf om de unieke en onvoorwaardelijke band tussen hond en baas vast te leggen. Ik wil je een blijvend aandenken geven aan hoe jouw leven eruit ziet met je hond, precies zoals jullie zijn.

must have fotos met je hond voor iedere dogmom

Voor wie?

 • Als dogmom staat jouw gsm vol met foto’s en filmpjes van je hond. Maar buiten wat selfies met je hond heb je eigenlijk geen mooie foto’s van jou en je hond samen die jullie unieke band tonen.

 

 • Je maakt zelf mooie foto’s van jouw partner en/of gezin samen met jullie hond. Probleem: je staat zelf nooit mee op de foto, waardoor een foto van jullie sámen als koppel of gezin met de hond nog ontbreekt in jullie woonkamer.

 

 • Als je zelf foto’s probeert te nemen met je hond, raakt je hond gestrest of wil die niet blijven stilzitten. Je vindt het heel moeilijk om je hond aan te sturen en tegelijk die perfecte foto’s te maken zoals jij ze in je hoofd hebt.

 

 • Als dogmom hecht je enorm veel waarde aan tastbare herinneringen van hoe jouw gezin werkelijk is. Jouw hond maakt 100% deel van uit van je leven als hondenkind. De kleine dingen en de gekke fratsen wil je voor altijd koesteren en nooit meer vergeten.

Mijn aanpak als hondenfotograaf voor tedere foto’s met je hond

Wat voor mij het allerbelangrijkste is tijdens een fotoshoot met je hond, is dat dit een ontspannen ervaring kan zijn voor je hond, maar ook voor jou als baasje. Hoe ik dat doe? Je hond mag gewoon hond zijn en hoeft absoluut geen trucjes te kennen om mooie hondenfoto’s te laten nemen. Tijdens de fotosessie focussen we ons op hoe jullie samen zijn en laten we gewoon gebeuren wat gebeurt. De sessie verloopt volledig op het tempo van de hond er worden geen torenhoge verwachtingen gesteld aan jouw hond, om de hond zo weinig mogelijk stress te laten ervaren. Voor de fotosessie krijg je van mij een vragenlijst, waardoor ik een beter idee krijg van het karakter van je hond en van hoe jullie samen zijn, wat er typisch is aan je hond en aan jullie band samen.

Wat je kan verwachten van natuurlijke en emotionele hondenfotografie

Als hondenfotograaf focus ik me vooral op hoe jullie samen zijn. Naast foto’s van hond en baas samen, neem ik ook de tijd om enkele portretfoto’s van je hond alleen te nemen, en eventueel zelfs wat actiefoto’s van je hond. Voor portret- en actiefoto’s van je hond volgde ik les bij de bekende hondenfotograaf Claudio Piccoli, en behaalde ik het certificaat “Dog Photography Master”.

fotoshoot met je hond

Wat krijg je bij mij wel en niet als hondenfotograaf?

Bij fotograaf Annelies uit Aalst en omgeving krijg je foto’s in natuurlijke, realistische en heldere kleuren met een bohemian touch waarop jullie spontaan en authentiek staan. Ik help je wel om jullie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen, maar je zult bij mij nooit kramp in je kaken krijgen van geforceerd lachen naar de camera. Ik vraag je nooit om recht in de camera te kijken, tenzij dit een toegevoegde waarde is voor de sfeer die ik met jullie foto’s wil neerzetten.

Koppelfoto’s, trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s en newbornfoto’s samen met je hond

Ben je verloofd, ga je trouwen, ben je zwanger of bevallen van je kindje? Allemaal zo belangrijke mijlpalen in je leven, die je graag wil vereeuwigen. Uiteraard betrek je graag je hond bij je belangrijkste momenten van je leven, dus ook je hond is van harte welkom tijdens je koppelshoot, verlovingsshoot, op je trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s en newbornfoto’s!

fotoshoot met je hond
mens en hondenfotograaf

Speciaal puppypakket

Verwacht je binnenkort een puppy of heb je net een pup in huis? Besef je ten volle dat je pup niet eeuwig pup blijft, dat de puppytijd razendsnel voorbij vliegt en je pup in het eerste jaar ontzettend hard verandert? Ben je nu al verliefd op je pup die volwaardig deel uitmaakt van je gezin? Dan is een puppypakket iets voor jou! Met het puppypakket boek je drie fotoshoots tijdens het eerste levensjaar van je pup, ideaal rond de 2, 6 en 12 maanden. Op die manier leg je alle veranderingen tijdens het eerste levensjaar van je pup vast, geheel in de stijl van hondenfotograaf Annelies Huylebroeck van Stories from the Heart Photography: speels, natuurlijk, ontspannen en oprecht ontroerend!

mens en hondenfotograaf

Wist je dat…?

 • Een fotoshoot niet alleen buiten kan plaatsvinden, maar ook thuis, in jullie vertrouwde omgeving? Zo ben je niet afhankelijk van het weer, je hebt alles bij de hand en je pup/hond wordt niet afgeleid door vreemde dieren of mensen en voelt zich comfortabeler in zijn eigen vertrouwde omgeving.
 • Ik een aan aantal jurken gratis ter beschikking stel die je kan aantrekken tijdens de fotosessie? Zo krijg je meer variatie in je beelden én je hoeft niet speciaal voor de fotosessie te gaan shoppen.
 • ik ook een extra optie aanbied waarbij ik voor de fotoshoot een natuurlijke en flatterende make-up verzorg voor een kleine meerprijs? Drie vliegen in één klap : je laat je in de watten leggen, je bent zeker van een make-up die op de foto’s ook flatterend is én je bent meteen opgemaakt voor je avondje uit achteraf!

Wat anderen zeggen van hondenfotograaf Annelies

fotoshoot met je hond
Wat voor mij belangrijk was voor een fotoshoot te laten doorgaan met mijn Weimaraner Neymar, was dat het goed zit tussen fotograaf, mens en dier. Dat was ook direct zo. Ik voelde mij op mijn gemak en mijn hond Neymar ook. Er was geen druk, we lieten maar gebeuren. Het resultaat is schitterend geworden. Annelies heeft oog voor detail en dat zie je weer in haar foto’s. Een honden fotograaf die rekening houdt met de klant en haar eigen persoonlijke en professionele inbreng. Een aanrader voor ontspannen en natuurlijke foto’s samen met je hond. – Leen

Prijzen

Basispakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • 15 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 

 

€265 incl. btw

Premium pakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • 40 foto’s in HR naar keuze uit online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug)

 

€315 incl.btw

Full pakket

 • Fotosessie van +/- 1 uur
 • Alle nabewerking
 • Alle foto’s in HR in online galerij
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug)

 

€375 incl. btw

Puppypakket

 • Puppypakket met 3 fotosessies
 • Fotosessies op 2, 6 en 12 maanden
 • Focus op hond en gezin + portretfoto’s hond
 • 15 foto’s in totaal (5 foto’s per shoot)
 • Uitbreiding mogelijk naar alle foto’s van de 3 shoots voor € 150 extra (incl. btw)
 • Exclusief verplaatsingskosten (heen en terug) 

 

€425 incl. btw

Extra opties:

 • Kostenloos gebruik van een aantal jurken uit mijn Client Closet – vraag ernaar bij jouw boeking.
 • Natuurlijke en flatterende make-up: €35 incl. btw

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

6 + 15 =