Mens en hondenfotograaf in Aalst en heel België

De hondenfotograaf voor liefdevolle foto’s samen met je hond

De band die jij met jouw hond hebt, dat kan je aan geen mens beschrijven, zeker niet aan iemand die zelf geen hond heeft. Als mens- en hondenfotograaf & dogmom myself wil ik al jullie verhalen horen – groot of klein –  en jullie band voor altijd op beeld vatten, zodat jij jullie band tot in het oneindige kan koesteren.

De liefde van en voor jouw hond zit zo verweven in jouw leven dat jouw trouwdag, jouw zwangerschapsshoot of babyfoto’s niet compleet zouden zijn zonder jouw hondenkind erbij.

mens en hondenfotograaf Aalst België

Voor een fotoshoot met je hond betaal je een session fee van €250. Hierin zit o.a. de voorbereiding en de shoot zelf.

Wanneer je je beelden ontvangt, koop je enkel de beelden die je zelf mooi vindt. Je kan kiezen voor één van de drie voordelige fotopakketten. De fotopakketten starten aan €250 en omvatten een combinatie van digitale foto’s en printwaarde die je kan besteden om mooie fotoproducten aan te kopen in een hoogwaardige kwaliteit, die je als particulier normaal nooit zou kunnen kopen.

Graag wat meer gedetailleerde info over de prijzen en de mogelijkheden? Geen probleem! Laat hier je e-mail achter en ik stuur je de brochure zodat je die rustig kan bekijken.

mens en hondenfotograaf Aalst België
Lynn
Zwangerschapsshoot met honden - samen met Annelies hebben we een vlotte en leuke zwangerschapsshoot gedaan op het einde van de zomer met onze 2 honden. Superspontane foto's die voor ons een mooie herinnering zijn.
Anouchka
Een hele leuke ervaring! Ik kreeg een fotosessie van mijn vriend cadeau omdat mooie foto's voor mij belangrijk zijn als herinnering. Aangezien wij een nogal energieke hond hebben, was ik er niet van overtuigd dat dit vlot zou verlopen, maar Annelies past zich perfect aan aan de situatie en dus ook aan ons wild beestje. Annelies weet heel goed wat ze doet en stelt je meteen op je gemak als het buiten de comfortzone ligt voor de baasjes. De foto's en de ervaring waren zeker geslaagd en we zullen zeker aan haar denken de volgende keer dat we een fotoshoot willen inplannen.
Junior & Hayke
Absolute aanrader! Mijn vrouw en ik deden een fotoshoot samen met onze twee viervoeters. Haar liefde voor honden zorgde dat onze honden zich al heel snel op hun gemak voelden bij haar. Ze zorgde ook voor een ontspannen en spontane sfeer, waardoor geen enkel moment geforceerd was. Flexibel, empathisch, professioneel, geduldig … Zeer prachtige foto’s die onze verwachtingen overtroffen. Heel dankbaar voor deze mooie ervaring. Niet alleen de foto’s, maar ook het moment zelf zijn mooie herinneringen. Top als fotografe en top als mens! Dankjewel Annelies! ❤️

celebrate your dog - special event

Eén keer per jaar organiseer ik als mens- en hondenfotograaf uit Aalst, Erpe-Mere in België een speciaal en uniek privé-event voor jou en je hond. 

Een once in a lifetime experience om je hond te eren, te bedanken om er altijd voor jou te zijn en hem/haar een lang, gezond en gelukkig leven bij jou te wensen, geïnspireerd op een jaarlijks Nepalees kleurpoederfestival ter ere van de hond.

Dit jaar waren de plaatsjes op een half uur uitverkocht (ja, dat lees je goed!).

Jij kan je nu al op de wachtlijst zetten om als eerste alle informatie te ontvangen over de volgende editie in 2024!

Dogmom days - special event

Een ontspannen en fijne professionele fotoshoot samen met je hondenkind van max. 30 minuten

Setting: een effen, neutrale achtergrond, zodat jullie en jullie liefde écht “the center of attention” zijn

7 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo (extra beelden aankopen kan vrijblijvend na de shoot)

1 galerijbord (= luxe print)

Een moederdagcadeautje van je allerliefste hondenkind (Surpriiiiise!)

Locatie: Kinsel Studio in Lier bij Antwerpen

Wanneer: donderdag 9 mei 2024 (feestdag!) en zaterdag 11 mei 2024