Trouwfotograaf Aalst: mijn favoriete poses voor mooie trouwfoto’s

trouwfotograaf aalst

Voor jullie trouwplannen zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die perfect bij jullie wensen en verwachtingen aansluit. Je ziet verschillende voorbeelden de revue passeren. Maar je denkt steeds bij jezelf dat jij en je partner niet fotogeniek genoeg zijn om zo’n mooie trouwfoto’s straks in jullie trouwalbum te kunnen hebben. Fout gedacht! Als trouwfotograaf uit Aalst, Oost Vlaanderen in België heb ik zo een aantal favoriete poses die écht bij ieder bruidspaar werken. In deze blogpost wil ik jullie nu alvast geruststellen dat jullie gegarandeerd de mooie, liefdevolle en tedere trouwfoto’s kunnen maken als jullie kiezen voor Stories from the Heart Photography als jullie huwelijksfotograaf.

Trouwfotograaf Aalst deelt haar 3 favoriete poses voor trouw foto’s

Wist je trouwens dat ik een gratis trouwmagazine schreef waarin ik je ook inspiratie geef voor trouwfoto’s die absoluut niet mogen ontbreken? Download het hier! 

1. Omgekeerd lepeltje lepeltje

Als vrouw lig je vaak in de armen van de man, maar deze keer gaan we eens de rollen omdraaien!

ontspannen fotoshoot op je trouwdag

2. Favoriete trouwfoto pose van trouwfotograaf Aalst: de kusjes machine

Wanneer ik deze pose aankondig bij mijn koppels wordt er steevast gegniffeld. Alleen dat al levert mooie beelden op! Maar bij de kusjes machine gaan we écht los. Ik vraag dan aan de bruidegom om zijn bruid te overladen met kusjes en dat tovert gegarandeerd een oprechte lach op de bruid haar gezicht!

trouwfotograaf aalst

3. Fluister eens iets liefs/sexy/vettigs in haar oor

Ik beloof dat ik niet zal luisteren, dus laat je volledig gaan! Ik hou ervan om tijdens de fotosessie op je trouwdag momentjes te integreren die echt intiem zijn voor jullie. Jullie delen jullie volledige trouwdag met zoveel andere mensen. Daarom vind ik het belangrijk dat jullie tijdens de fotosessie echt even op adem kunnen komen en kunnen genieten van elkaar.

trouwfotograaf Aalst

 

Overtuigd van mijn aanpak als huwelijksfotograaf uit Aalst, Oost Vlaanderen in België? Op deze pagina kan je meer informatie vinden over jouw huwelijksreportage bij trouw fotograaf Annelies van Stories from the Heart Photography.

Graag meer voorbeelden? Kijk dan even op mijn instagrampagina: @storiesfromtheheartphotography