must have babyfoto’s voor elke moeder bij Babyfotograaf Herzele-Zottegem

3 must have babyfoto’s voor elke moeder bij Babyfotograaf Herzele-Zottegem

Proficiat met jullie baby’tje. Wat gaat de tijd toch snel eh! Ze veranderen met de dag… Ik durf te wedden dat je gsm vol staat met foto’s van je baby’tje en ik kan je geen ongelijk geven als professioneel babyfotograaf in Herzele-Zottegem. Er zijn zo’n aantal foto’s die je gewoon MOET hebben… In deze blog vertel ik je als newbornfotograaf in Herzele-Zottegem wat de 3 must have babyfoto’s voor elke moeder zijn.

Moeder en baby foto’s door babyfotograaf Herzele-Zottegem

Iedere moeder verdient een prachtige professionele foto van haar en haar kersverse baby. Negen maanden heb je uitgekeken naar dat wondertje dat in je buik groeide en nu ben je dolverliefd. Bij een newbornfotoshoot neem ik als babyfotograaf in Herzele-Zottegem altijd uitgebreid de tijd om foto’s te nemen van jou als mama met je baby.

Heeft je kindje een extra voedingsmomentje nodig tijdens de baby fotoshoot? Da’s absoluut geen probleem. De fotosessie verloopt volledig op het tempo van je kleintje. Terwijl je het flesje geeft of borstvoeding geeft, vraag ik als newbornfotograaf ook altijd of je ook graag wat foto’s hebt van dit momentje. Nog nooit een mama gehad die géén foto’s wou van dit intieme momentje met haar kleintje…

must have babyfoto’s voor elke moeder bij Babyfotograaf Herzele-Zottegem

Vader en baby

Ook de papa’s komen uitgebreid aan bod bij een newbornshoot. Altijd héél vertederend om te zien hoe ‘soft’ een papa wordt wanneer hij zijn pasgeboren kleintje in zijn armen houdt.

Mijn absolute favoriete foto’s van papa’s en hun baby?

Een zwart-wit foto van huid-op-huid contact. Prachtig gewoon in al zijn eenvoud! Dus tijdens de baby fotoshoot vraag ik altijd aan de papa of ze zich daar eventueel comfortabel bij zouden voelen om even huid-op-huid contact te hebben met hun kleintje. Er zijn zelfs papa’s die mij daar zelf al naar vragen, nog voor ik zelf die kans heb gekregen 😉

must have babyfoto’s voor elke moeder bij Babyfotograaf Herzele-Zottegem

Must have baby foto voor elke moeder bij babyfotograaf Herzele – Zottegem : Het Volledige Gezin

Jullie gezin is net weer een stukje completer geworden. Een babyfotoshoot is het ideale moment om een foto te nemen met het hele gezin samen… Mama, papa en hun pasgeboren baby. Maar ook broertjes en zusjes als die er zijn. Zelfs jullie hond mag mee op de foto als jullie dat graag zouden hebben. Als dogmom babyfotograaf ben ik namelijk gespecialiseerd in foto’s samen met je hond.

(Tekst gaat verder onder de foto)

must have babyfoto’s voor elke moeder bij Babyfotograaf Herzele-Zottegem

Wil jij graag zelf zo’n babyfoto’s van je kleintje? Neem dan zo snel mogelijk contact op met babyfotograaf Annelies in Herzele-Zottegem.

Meer informatie over een newbornshoot mét voorbeeldfoto’s vind je hier: Newbornfotograaf