Newbornfotograaf in Aalst en heel België

mens en hondenfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf

newbornfotograaf aan huis

De newborn fotoshoot gaat door wanneer je baby tussen de 0 en 21 dagen oud is. Maak wel al tijdens je zwangerschap een afspraak voor je newborn shoot zodat je zeker bent dat er nog een plekje vrij is. Ik zet dan jouw uitgerekende bevallingsdatum in mijn agenda om jouw shoot rond die periode in te boeken. Wanneer je bevallen bent, neem je contact met me op en dan spreken we de definitieve datum af.

Wist je trouwens dat je een mooie korting krijgt als je een newbornshoot vastlegt samen met een zwangerschapsfotoshoot?

Voor een newbornshoot betaal je een session fee van €250. Hierin zit o.a. de voorbereiding en de shoot zelf.

Wanneer je je beelden ontvangt, koop je enkel de beelden die je zelf mooi vindt. Je kan kiezen voor één van de drie voordelige fotopakketten. De fotopakketten starten aan €250 en omvatten een combinatie van digitale foto’s en printwaarde die je kan besteden om mooie fotoproducten aan te kopen in een hoogwaardige kwaliteit, die je als particulier normaal nooit zou kunnen kopen.

Graag wat meer gedetailleerde info over de prijzen en de mogelijkheden? Geen probleem! Laat hier je e-mail achter en ik stuur je de brochure zodat je die rustig kan bekijken.

Lynn
Zwangerschapsshoot met honden - samen met Annelies hebben we een vlotte en leuke zwangerschapsshoot gedaan op het einde van de zomer met onze 2 honden. Superspontane foto's die voor ons een mooie herinnering zijn.
Anouchka
Een hele leuke ervaring! Ik kreeg een fotosessie van mijn vriend cadeau omdat mooie foto's voor mij belangrijk zijn als herinnering. Aangezien wij een nogal energieke hond hebben, was ik er niet van overtuigd dat dit vlot zou verlopen, maar Annelies past zich perfect aan aan de situatie en dus ook aan ons wild beestje. Annelies weet heel goed wat ze doet en stelt je meteen op je gemak als het buiten de comfortzone ligt voor de baasjes. De foto's en de ervaring waren zeker geslaagd en we zullen zeker aan haar denken de volgende keer dat we een fotoshoot willen inplannen.
Junior & Hayke
Absolute aanrader! Mijn vrouw en ik deden een fotoshoot samen met onze twee viervoeters. Haar liefde voor honden zorgde dat onze honden zich al heel snel op hun gemak voelden bij haar. Ze zorgde ook voor een ontspannen en spontane sfeer, waardoor geen enkel moment geforceerd was. Flexibel, empathisch, professioneel, geduldig … Zeer prachtige foto’s die onze verwachtingen overtroffen. Heel dankbaar voor deze mooie ervaring. Niet alleen de foto’s, maar ook het moment zelf zijn mooie herinneringen. Top als fotografe en top als mens! Dankjewel Annelies! ❤️
Naam klant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Naam klant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Naam klant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.