Newbornfotograaf in Aalst en heel België

Ontspannen newbornshoot in je vertrouwde omgeving

newbornfotograaf
newbornfotograaf

Newbornfotograaf aan huis

Voor een newbornsessie kom ik het liefst van al bij jou thuis, in jullie vertrouwde omgeving. Je hebt dan zelf alles bij de hand en hoeft niet alles mee te verhuizen naar een andere locatie.

De newborn fotoshoot gaat door wanneer je baby tussen de 0 en 21 dagen oud is. Maak wel al tijdens je zwangerschap een afspraak voor je newborn shoot zodat je zeker bent dat er nog een plekje vrij is. Ik zet dan jouw uitgerekende bevallingsdatum in mijn agenda om jouw shoot rond die periode in te boeken. Wanneer je bevallen bent, neem je contact met me op en dan spreken we de definitieve datum af.

Tijdens de newborn fotosessie werken we volledig op het ritme van je pasgeboren baby. Heeft hij of zij een moeilijk momentje? Heeft hij/zij een badje of een extra voedingsmomentje nodig om rustig te worden? Geen probleem. Ik plan nooit een tweede fotosessie in op de dag van je newborn shoot zodat ik alle tijd heb om geheel op het ritme van je baby foto’s te maken.

Ik maak foto’s van jouw pasgeboren baby alleen, maar ook samen met mama, papa, beide ouders, broertjes of zusjes en zelfs eventueel samen met jullie hond.

Wist je trouwens dat je een mooie korting krijgt als je een newbornshoot vastlegt samen met een zwangerschapsfotoshoot?

newbornfotograaf

Wat krijg je bij mij wel en niet als newbornfotograaf?

Bij newbornfotograaf Annelies uit Aalst en omgeving krijg je foto’s in natuurlijke, realistische en heldere kleuren met een bohemian touch waarop jullie spontaan en authentiek staan. Ik help je wel om jullie zo mooi mogelijk op de foto te krijgen, maar je zult bij mij nooit kramp in je kaken krijgen van geforceerd lachen naar de camera. Ik vraag je nooit om recht in de camera te kijken, tenzij dit een toegevoegde waarde is voor de sfeer die ik met jullie foto’s wil neerzetten.

newbornshoot hond

Gespecialiseerd in fotografie samen met je hond

Is jullie leven niet compleet zonder een hond? Wil je jouw hond ook betrekken bij jullie nieuwe gezinsgeluk? Ook jouw hond mag uiteraard mee op de foto tijdens een ontspannen fotosessie met jullie pasgeboren baby, nu jullie gezinnetje weer een stukje groter is geworden…

 

Graag meer informatie over een newbornfotoshoot, samen met je hond?

Wat anderen zeggen over newbornfotograaf Annelies

newbornfotograaf

Annelies is een heel lieve madam. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Voor onze newbornshoot kwam Annelies van Stories from the Heart Photography bij ons thuis. Alles ging volgens het ritme van onze pasgeboren baby. We zijn heel tevreden over de mooie newborn foto’s. Ook met honden is Annelies super. Blij dat we ook enkele gezinsfoto’s hebben samen met onze baby en hond, onze trouwe viervoeter. 😊

– Magalie, Frederik, Cyriel & Tuurke

Prijzen

Voor een newbornshoot betaal je een session fee van €250. Hierin zit o.a. de voorbereiding en de shoot zelf.

Wanneer je je beelden ontvangt, koop je enkel de beelden die je zelf mooi vindt. Je kan kiezen voor één van de drie voordelige fotopakketten. De fotopakketten starten aan €250 en omvatten een combinatie van digitale foto’s en printwaarde die je kan besteden om mooie fotoproducten aan te kopen in een hoogwaardige kwaliteit, die je als particulier normaal nooit zou kunnen kopen.

Graag wat meer gedetailleerde informatie over de prijzen en mogelijkheden? Geen probleem! Laat hieronder je e-mail achter en ik stuur je de brochure zodat je die rustig kan bekijken.

Kriebelt het om je stories from the heart te laten vastleggen? Laat het me weten!

12 + 5 =